Regasiri (29)
Raspunsuri - Pagina 11
mayaione spune:
Buna, nu am mai intrat demult, am fost prinsa ba cu pomeni mamei, ba cu tata bolnav etc. Nu se mai termina sirul suferintelor.
Ana nu o mai pot lasa singura nici 1 min ca face vreo tampenie, e tare neastamparata, am albit. Vorbeste muult, uneori ne oboseste atat de tare ca o certam sa mai taca. Stie vreo 5 cantecele si vreo 4 poezioare.
Mai face si crize de isterie, ne mai si bate asa din senin, depinde de starea in care se afla. O faza amuzanta ieri, i-am luat galetusa din mana ca udase peste tot si si-a pus manutzele in cap si se ducea sprea tacso vaicarinduse "nu se poate, nu se poate"
.
Angi si Ana viseaza, a inceput de asta-vara, dar are numai vise cu mickey, winnie the pooh:)), d-ale ei. Ii cauta pe sub plapuma cand se trezeste.
Adninazot frumoasa printesa ta, ca de obicei
.
Dolores davidutzu cum mai e? Am auzit si eu de Prevenar, dar parca nu am incredere in atatea vaccinuri, ii fac ce e pe lista obligatorie si atat.
Miro va pup pe amandoua!
Carla vezi ce trist e cand incerci acasa sa ii inlaturi temerile, sa nu aibe fobii etc si la gradinita iti dau altii munca peste cap. Anei ii bagase in cap un fin de-al meu ca avem un magar in sufragerie care musca si nu mai vroia sa intre copilul, am reusit s-o conving pana la urma ca a fost o minciuna, dar cu greu.
Mai intru mai tarziu, acum vrea pe olita.
dolores spune:
mayaione, nu stiu ce sa zic....am inteles ca acest vaccin va fi pe lista obligatorie de vaccinuri,dar anul viitor. davidutzu a si fost bolnavior si am zis ca poate il mai intaresc, ca poate ii ajut putin organismul facandu-i anumite vaccinuri. pana acum nu i-am facut nimic in afara de ce era obligatoriu. si ca un facut david de aseara a inceput sa stranute, sa-i curga nasucul.asa rau ma streseaza acest lucru si am niste nervi.sunt fffff nervoasa.asta e. eram convinsa ca asa se intampla. nu am reusit sa ajung cu el mai devreme din cauza serviciului si taman azi cand faceam un efort sa-l duc, era si dr de garda, na ce patesc.

dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
ank999 spune:
Fetelor multumim mult pt primire

.
Cat despre timp...copila mea e cam la fel de cuminte ca Ana, iar daca deschid calculatorul are exclusivitate. Nici macar nu am reusit sa descarc pozele de la ziua ei!
Dolores imi pare rau ca Davidutu e bolnavior. Sa va faceti repede bine!
Voi intreba si eu pediatrul despre vaccin. Am tot vazut reclama la TV.
Maya mult succes cu Ana. Daca reusesti sa scapi de faza cu bataia sa-mi spui si mie cum...macar voi bagati in seama olita.
Cat despre probleme...imi pare rau sa aud de toate astea. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste.
Carla da multe mai stiti voi! Ce fetita desteapta
. Despre fobii nu te pot ajuta..noi nu reusim sa scapam de teama taiatului (unghii, par) si a uscatorului de par (nu l-am folosit in cazul ei niciodata)
Angi sper ca Iulia sa se faca repede bine ca sa-l intampine pe Mos Craciun.
Mirofrumoasa burtica.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
ank999 spune:
Adina am vazut 2 sibience frumoase 
Dbuuny vreau si eu la disco!

Maya la multi ani pentru maine! Iti doresc o viata plina de bucurii, impliniri, sa te bucuri de Ana si sa ti se indeplineasca toate visele!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
dayanara spune:
roxana, casutele alea cu scara costa vreo 3500 - 4000 euros, cea mica pe care vreau eu, am vazut ca e 1200 la mana a doua, acum depinde si din ce o faci, lemn natural sau altele
dianarus , ma bucur ca v.a placut 
si urez cu intarziere La multi ani lui marc cel scump
dbunny, e prevenarul ala care aici in madrid din 2006 intra la obligatorii si e gratuit, dar depinde de comunitate, ivan a fost prima generatie care a intrat la schema asta
hainele de la orchestra sunt foarte de calitate , eu stiam de ele prima data de la dia, ea lua pt oana, apoi le.am vazut aici , apoi in romania
dolores tare rau imi pare ca nu ati putut sa faceti vaccinul si ca davidut e iar racit, saracutul
kokorina, tu ce.ai rezolvat cu munca?
aelita, angi, dastefa, mirona 
ivan si dayanara
dolores spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara dolores tare rau imi pare ca nu ati putut sa faceti vaccinul si ca davidut e iar racit, saracutul ivan si dayanara |
dolores si
David Cristian -22.11.2006-"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
Dbunny spune:
Dolores noua la antigripal ne-a spus ca se poate face, chiar daca-i racit, doau febra sa nu fi avut in ultimele 36 de ore...
FUGGG... avem party la servici, si dani a avut azi la cresa...
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
kokorina spune:
fetelor....v-a va veni vremea sa va ciesc din urma........la noapte.andi e plecat in salzburg la petrecerea de craciun a firmei,si eu singurica,libera si ...devreme acasa.
sant rupta de oboseala de la munca si nu mai apuc decat sa-mi strang in brate copii seara inainte de culcare ca mai apoi cad si eu.apoi de dimineata o iau de la capat.lucrez foarte mult ca e decembrie,daaaaarrr m-au cerut sa raman fix si sa aleg programul scurt daca vreau.ce inseamna scurt?ca tot lung e
.adica 3 zile pe saptamana dar de dimineata pana seara.e foarte multa munca desi nu ai crede ca intr-o parfumerie se poate munci atat de mult...fizic.dar se plateste bine,am facut pactul cu cine las copchii si asa MAMA se duce si la munca,sta si cu copchii,tine casa....parca seamana cu portretul robot al femeii din romania nu?
acum o zbughesc sa mai fac ceva pana s-or trezi copchii,apoi iesim afara ca ninge si e frumos(la noi ninge de vreo 2 zile continuu)....si dupa ce culc copchii o sa mai intru.
va pupa mama pe toti!
dolores spune:
si nu numai 

din pacate, asta e e situatia uneori..ofof![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui kokorina MAMA se duce si la munca,sta si cu copchii,tine casa....parca seamana cu portretul robot al femeii din romania nu? Pascal si Sophia www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta. www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D |
dolores si
David Cristian -22.11.2006-"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
lizzy spune:
dolores, sanatate multa! asta e, il faceti dupa ce trece si asta... 
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari