Regasiri (29)
Raspunsuri - Pagina 10
adinazot spune:
MIRO,faine pozele,esti infloritoare,Karina e frumoasa foc!
ANGI,vazut poze,Iulia superba!
CARLA<felicitari,cate stie!
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinazot POZE pt cine doreste! |
Miroase a Craciun....hmmmmm ce fain, sunteti tare frumoase, amandoua!!!
Aseara am scris un mesaj si l-am pierdut..m-am enervat si nu l-am mai rescris...
Dolores sa inteleg ca-s haine bune cele de la Orchestra?
angi si Dani se trezeste vorbind...moto, papi, masinuta...si-l intreb ce si cum dar nu-mi povesteste...adica disimuleaza imediat altceva, ca si cum n-ar fi sigur pe el daca a visat sau ba...
Dianarus La multi ani intarziat pt muschetarul Marc
. Sa cresteti mari si sanatosi.si Dani doarme cu mine, adica-l adormim intre noi, apoi il duc la el in camera, unde rezista pana pe la 3...apoi il iau cu mine si pe tati il trimitem la Dani in pat...si ramanem in formula asta pana dimineata la 8.30...e obositor, nu ma odihnesc ca el se pune de-a curmezisul, si patul are doar 135...mai dorm pe la picioare
dayanara imi place f mult casuta...pune-l pe leo la treaba si apoi faxuieste-mi planurile...il monitorizez si pe paco la ceva asemanator, chit ca el vrea casuta in copac tip american...dar de unde copac? eventual portocalul vecinului

De cand a ajuns mama la mine am si mai putin timp...adica ne-a apucat spalatul geamurilor, jaluzelelor, gatit, cumparat...na, profitam la maxim...
carla, dastefa, ank999, koko, dodo, si restul grupului

Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dbunny spune:
Am uitat sa propun o tema:
Pe frigurile astea cat de mult ii mai scoateti in parc/curte/strada/whatever ?
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
dolores spune:
dbunny, da, sunt bune, cel putin cele pe care le are David..si sa stii ca nu sunt nici asa ieftine.nu stiu la voi cum sunt
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
dolores spune:
nu stiu de ce nu l-as mai scoate pe ploaie asa cum il scoteam cand era mai mic ca acum..puneam husa si tzup afara.nu stiu de ce acum imi e asa teama si am retzineri. oricum evit sa fie vant si in principiu si ploaie...in rest..eu sunt la munca :)))), dar socra mea il scoate in jur de 2 ore evitand vremea mentionata mai sus.
daca ar fi zapada, cu sigurantza l-as coate tot asa, in jur de o ora, 2
| citat din mesajul lui Dbunny Am uitat sa propun o tema: Pe frigurile astea cat de mult ii mai scoateti in parc/curte/strada/whatever ? Dbunny si Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
dolores si
David Cristian -22.11.2006-"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
dolores spune:
poza asta imi place mult http://picasaweb.google.com/adinazot/SFNICOLAE#5276771064700473794
hohoho, merry christmas :))
| citat din mesajul lui adinazot POZE pt cine doreste! Adina si Alessia Maria(30.10.2006) |
dolores si
David Cristian -22.11.2006-"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
dolores spune:
de sarbatori ce faceti?unde va duceti?cu cine petreceti craciun/revelion?
v-am pupat
maine ii fac vaccinul pneumoccocic lui david..ufff
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
Dbunny spune:
| citat din mesajul lui dolores de sarbatori ce faceti?unde va duceti?cu cine petreceti craciun/revelion? v-am pupat maine ii fac vaccinul pneumoccocic lui david..ufff |
Tinem pumnii la vaccin!(pneumococcic=antigripal?)
In ajunul Craciunului aici familia cineaza impreuna- de obicei o cina speciala si delicioasa...anu' asta facem la mine acasa, vin socrii si eventual o cumnata cu fetele ei si sotul...
In ziua de Craciun, deschidem cadouri, mergem prin oras sa vedem iluminatiile, eventual mai vizitam/sau primim musafiri, mai un tort mai o cafea...
De revel...iar cina, ori la soacra acasa cu toti cumnatii si familioanele lor, ori acasa la mine...eventual invitam niste amici. La ora 12 se mananca cele 12 boabe de struguri, ne felicitam si-apoi o luam prin discoteci, baruri, puburi...anul asta pot, ca ramane mama cu Dani

Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
dolores spune:
Recent, a fost introdus in schemele de vaccinare americane si europene vaccinul anti pneumococcic (Prevenar) care creaza imunitate impotriva Pneumococcului, germene ce determina pneumonia severa si majoritatea infectiilor ORL la copil. Intrucat la varste mici apararea imunitara este mai redusa, americanii si europenii recomanda vaccinarea de la doua luni, impreuna cu vaccinarile obisnuite. Daca copilul are peste 1 an se fac numai doua doze, iar peste 2 ani o singura doza. Din pacate, la noi in tara nu a intrat in programul de vaccinare gratuita si e scump, desi se gaseste in farmacii.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dbunny
Tinem pumnii la vaccin!(pneumococcic=antigripal?) In ajunul Craciunului aici familia cineaza impreuna- de obicei o cina speciala si delicioasa...anu' asta facem la mine acasa, vin socrii si eventual o cumnata cu fetele ei si sotul... In ziua de Craciun, deschidem cadouri, mergem prin oras sa vedem iluminatiile, eventual mai vizitam/sau primim musafiri, mai un tort mai o cafea... De revel...iar cina, ori la soacra acasa cu toti cumnatii si familioanele lor, ori acasa la mine...eventual invitam niste amici. La ora 12 se mananca cele 12 boabe de struguri, ne felicitam si-apoi o luam prin discoteci, baruri, puburi...anul asta pot, ca ramane mama cu Dani ![]() Dbunny si Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
dolores si