frustrari...amanta...copil mic...etc

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna82 spune:

sterg ce am postat, deoarece s-a dovedit ca fostul sot este un idiot fara limita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorisor spune:

Si tu? Ce iti doresti? Daca in noaptea asta s-ar intampla o minune si lucrurile ar fi exact cum ti-ai dori tu...cum ar fi ziua de maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Miruna, de ce-l mai vrei? Chiar il iubesti? Poti sa il iubesti?
Cat din determinarea asta a ta de a-l obtine inapoi e dragoste, cat e orgoliu, cat e doar frica ca nu-ti implinesti visul cu familia ta fericita?

El a avut timp la dispozitie sa-si dea seama ce vrea de la viata...dar tu ti-ai acordat acest timp? Ai reflectat la situatie? La ceea ce inseamna casnicia pentru tine, si ce inseamna pentru el? Nu ti-ai dori pe cineva care sa aiba aceleasi principii cu tine, pasiuni comune, cu care sa poti discuta si tu?

Nu mi-o lua in nume de rau, insa din ce ai povestit tu, el e un pacalici. Nu mi s-a facut greata de citatul dat din memoriile lui, pentru ca uite-asa te poti convinge cu adevarat. O fi si el victima a mariajului vostru din punctul lui de vedere, dar daca nu claca el acum, probabil ca o faceai tu pana la urma.

Hai, capul sus, o sa treaca! Sper sa-ti gasesti repede pe cineva potrivit cu adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

miruna,ia o pauza de tot.
nu mai conteaza cine si cum si unde a gresit...
el vrea sa raman cu tine pt copil,nu pt tine ca persoana...nici nu are cum ,acum omu' e indragostit!
iar tu te macini interior asbsolut inutil...
of,stiu ca e greu,nu poti sa-ti scoti din minte toata povestea (cosmarul)asta,posibil ca-l iubsti,posibil si orgoliul sa nu te lase...dar nu se merita!
spune STOP si ia-o de la capat...pt copilul tau si pt tine...
si-n timp o sa vezi ca o sa fie si mai bine!
intotdeauna cand se inchide o usa se deschide o fereastra!



Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna82 spune:

sterg ce am postat, deoarece s-a dovedit ca fostul sot este un idiot fara limita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Eu banuiesc ca intr-un fel tu speri ca el sa nu o mai vrea pe "ea"...
Si chiar daca lucrurile s-ar intampla asa: ar regreta ca ti-a pus coarne, ar face tot posibilul sa va fie roz - bombon... Ai putea sa-l primesti cu bratele deschise, stergand cu buretele tot?

Eu una... n-as putea.
CreZi ca nu i-ai reprosa niciodata ce a facut?
Nu vad cum s-ar mai putea repara ceva. Si de ce s-ar mai repara? (oricum n-ar mai fi nimic la fel) Doar pt ca aveti un copil impreuna??

Miruna, meriti pe (alt)cineva care sa te respecte, iubeasca si aprecieze. La 26 de ani ai toata tineretea inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Miruna,
chiar mi-ar placea sa-ti spun ceva care sa te ajute dar in directia pe care o speri tu...am citit pe rand toate postarile tale si am studiat oscilatiile tale, de diverse amplitudini, caracterizarile si autocaracterizarile facute succesiv, normale de altfel, cred ca esti o persoana foarte introspectiva, intransigenta, exigenta, tenace, capabila si responsabila si mai mult decat te judeci chiar tu insuti nu cred ca e cazul sa te mai judece nici un om pentru ca esti suficient de aspra si corecta in aprecieri.
Esti in stare cu ajutorul parintilor sa-ti cresti copilul si fara aportul unui barbat. Esti foarte tanara, da, dar esti energica, ai studii si esti cu picioarele pe pamant. Nu e situatia ideala sa pornesti pe calea asta si desigur e foarte devreme pt tine sa ramai o mama singura....dar parerea mea este ca o a doua sansa nu poti acorda unei asemenea persoane care este tatal copilului tau. Nu-i poti acorda o a doua sansa fara sa iesi "sifonata" din alegerea/compromisul asta. Nu sunt adepta ideii ca un om nu se poate schimba dar ....atunci cand omul coboara sub un anumit nivel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna82 spune:

Versuri "Florin Chilian - Sa nu ucizi"


N-ai drept sa te minti
Sa te pacalesti
Ca tot e-n zadar
Sa nu reusesti
In tot ce visezi
N-ai drept sa renunti
N-ai dreptul sa mori
Cat inca traiesti
N-ai dreptul s-o minti
Sa te amagesti
Cat alta iubesti
Si viata din ea
Vie-n viata ta
Va ucide acum
In inima ta
Tot ce ar urma

Trebuie sa stii ca stiu. E scut!
Trebuie sa stii ca maine e-n trecut
Trebuie sa stii de oamenii ce-ti fura viata
Cu un zambet nenascut

Trebuie sa stii ca stiu.E scut!
Trebuie sa stii ca ieri inca nu a inceput
Trebuie sa stii ca nu esti singur
E un drum deja facut


Ai dreptul sa stii
Ca un cuvant
Poate sa deschida un mormant
N-ai drept sa te ierti
Prea usor
N-ai drept sa omori
Visele din zori
Ce alt om zidesc
Ce-n alt om traiesc
N-ai drept sa ucizi
N-ai drept sa decizi
Ce-i bun pentru el
Chiar daca el vrea
Chiar daca-i asa
Nu e viata ta


Exista bine , exista rau
Sunt amandoua in drumul tau
Exista viata in viata ta
Exista ura si dragostea numai alegerea-ï a ta...


Buna fetelor,

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si de incurajare pe care mi le transmiteti!

Referitor la individ...cred ca intradevar totul e in zadar...compromisul ar fi prea mare si mi ar ucide sufletul! Traiesc dezamagirea vietii mele...omul in care aveam atata incredere, pe care il consideram sufletul meu pereche, pe care nu l as fi inselat veci...omul acesta trebuie sa fie TRECUT...

Felul meu de a fi nu ma lasa sa accept esecul, cred ca de aici si toata introspectia si chinul, agonia care nu imi da pace.

Zilele trecute m a intrebat cineva de ce ma macin atat de mult...mi e dor de el? consider ca am pierdut un om deosebit?? Si atunci s a produs clickul: e doar socul pe care il traiesc, el ca om nu mai valoreaza nimic in fata mea, e doar un OM care cu un cuvant a deschis un mormant! Problema mea principala e si faptul ca aveam o minunatie de copil impreuna...si de multe ori ma uit la fetitza si imi pare rau ca nu ii putem oferi linistea unui camin, dragostea si armonia care ar trebui sa inconjoare un copilas...ATAT

Sper sa aleg ce e bine pt amandoua in continuare...sa gasim un om deosebit, care sa ne iubeasca pe amandoua...Asta ar fi alta problema a mea...oricine va veni, va veni pt mine si nu pt fetita mea...Si sper sa fac alegerea potrivita in viitor, mai ales ca am un copil si sunt raspunzatoare de echilibrul ei emotional...Vreau sa ii ofer linistea si iubirea parintilor...e un drum greu dar sper sa reusim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Miruna

Viata nu se opreste aici! Si poti avea surpriza sa descoperi ca e mult mai minunata decat a fost cu el. Ai putina incredere, acorda-ti timpul necesar vindecarii, capul sus si priveste inainte.

Spui ca nu poti accepta esecul, da, este un esec, nu contesta nimeni asta, dar nu e un capat de tara. Este foarte important sa tragi invataminte din ceea ce-a fost, ca sa te poti defini pe viitor pe tine, sa-ti poti defini dorintele tale, preferintele tale, principii noi de viata.

Porneste de la ceea ce ai: un copil minunat, doua maini si un cap sa-ti creezi un viitor pe masura. Eu cred ca peste un an, doi, ai sa vezi altfel lucrurile.

Ai grija de tine si de fetita ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Miruna, eu cred ca acum e doar orgoliul feminin in functiune, ca te-a inselat cu alta, oricare dintre noi ar face la fel,l-ar vrea inapoi doar ca sa il arunce ea pe urma cum a aruncat-o el. Dar tu ai acum si un copil iar copilul ar putea fi salvarea ta acum. Si ce daca e al lui si de fiecare data cand il vezi iti amintesti de el?E si al tau si trebuie sa te concentrezi asupra lui.Nu cred ca vrei ca acest copil sa inteleaga de mic ce e tristetea. Acum esti 2 persoane si trebuie sa te gandesti foarte mult si la celalalt. Ce conteaza ca tu vrei aia daca prin aia ii faci rau copilului? Spui ca ai fost constienta de la inceput ca e o diferenta intre voi, acum a venit momentul sa si accepti acea diferenta si sa mergi pe drumul tau mai departe si sa-ti cauti o persoana pentru tine. Pentru ca el va fi intotdeauna frustrat de tine, tu de la inceput i-ai fost superioara, ai considerat ca el nu face bine ce face si l-ai indreptat catre ce crezi tu ca e mai bine pentru el, eu iti dau dreptate dar nu uita ca e barbat si il apuca la un moment dat. Si mai ales ca v-ati casatorit si asa de repede.
Pana acum cateva saptamani am avut si eu o relatie cu un astfel de barbat, am fost constienta ca nu e de mine dar am pierdut cativa ani cu el, bine ca nu m-am casatorit si n-am facut copii. M-am despartit de el, cu greu dar am reusit si ma simt mai bine ca niciodata. Tu esti tanara, faptul ca ai un copil nu te va impiedica sa-ti gasesti pe altcineva, sper doar sa fie un om care sa iti daruiasca siguranta si stabilitate

Mergi la inceput