frustrari...amanta...copil mic...etc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna82
...cum ii desfacea coapsele, cum o invaluia pe la spate...cum ea l a "iubit" pe morcoveata...



cum suna... mi s-a facut rau fizic

tu crezi ca poti uita cuvintele astea?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Miruna, capul sus ! Gandeste-te la tine si la fetita ! Nu te mai gandi la amanta, iti face mai mult rau... Incearca sa iesi cat mai mult din casa, cu prietene... sa te detasezi... Poate ar fi bine ca de sarbatori sa pleci la ai tai si sa stai acolo pana dupa Anul Nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

daca este si violent... mie una mi-ar fi teama sa ma mut inapoi..

Priveste inainte, ai tot viitorul in fata !

Multa putere iti doresc

Ingrid si Cristi 5 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:
citat din mesajul lui miruna82
...cum ii desfacea coapsele, cum o invaluia pe la spate...cum ea l a "iubit" pe morcoveata...



cum suna... mi s-a facut rau fizic

tu crezi ca poti uita cuvintele astea?



Si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

De obicei nu intervin in astfel de subiecte. Dar tot ce vreau sa-ti spun Miruna e urmatorul lucru: eu cred ca meriti mai mult decit atit!
Asa cum ti-a zis si Rufus, pari o femeie care stie ce vrea de la viata, esti tinara, ai numai 26 de ani. Nu are rost sa-ti incurci viata cu asemenea om. Faptul ca el era violent in casa demonstreaza faptul ca era asa de frustrat pe ceea ce facea el (faptul ca te insela) incit ii venea sa se ia la pumni. Probabil ca pumnii in pereti si i-ar fi dat in cap daca ar fi putut!
Fruntea sus! Ai copilul, nimic altceva nu mai conteaza! El nu are nimic!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:


Dupa ultimele tale postari, am inteles de ce ai plecat de-acasa, si bine ai facut! Sotul tau este un imatur, ca multi altii dealtfel. Poate o sa-si inteleaga greseala peste vreo 10-15 ani (cand o sa vada, probabil, altfel viata) sau poate nu...

Iti doresc sa ai sanatate si putere, sa poti sa-ti cresti copilul. Si sa ai parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

pe 4.11.2008 tu erai mai hotarata decat esti acum...deja din ce ai postat era clar ca divortati, ai inceput sa te indoiesti ?

" Buna fetelor,

am obtinut nr de telefon al amantei sotului meu...stiu unde lucreaza...dar cu toate astea nu reusesc sa aflu cum se numeste! Ce idei aveti? Sotul meu nu mai este cu ea si are idei de reconciliere cu mine, dar pe mine ma intriga f tare personajul si nu stiu ce sa fac...asa mi as dori sa o smotocesc!


La mine e o poveste complicata: dupa un an greu in care stresul si noptile nedormite si au sous cuvantul...intr o perioada in care amandoi am clacat nervos, sotul a hotarat sa puna punct, combinandu se cu o colega de servici. Au fost impreuna 2 saptamani, apoi subit s a terminat intre ei. Acum suntem la faza in care discutam amiabil iar el are ganduri de impacare si regreta ce a facut.


Buna Fetelor,

Pana la urma am ales sa ne despartim definitiv. El are fluturi in stomac, o iubeste pe femeia asta si considera ca viata e prea scurta si trebuie sa fie fericit.
Maine am prima prezentare la divort iar pentru mine nu mai exista acest om. Mi a spus ca tot ce si doreste e ca eu sa il urasc...mi a spus ca m a mai inselat, ca isi iubeste copilul, dar nu si pe mine.

Cam atat..."

Ca sa poti trece prin viata trebuie sa gandesti ca un "barbat",pt ca pana la urma de multe ori,( or fi si exceptii), nu e decat care pe care, care renunta mai mult si care mai putin, care poate suporta mai mult si care mai putin...dar astea nu le inveti decat dupa ce cazi si te ridici de cateva ori pe bune...pacat de multe femei de aici...famila a devenit un mit...care functioneaza numai in anumite parametri si intr-o societate potrivita.
Societatea de acum nu e pregatita pt asa ceva, barbatii nu stiu cum sa traiasca intr-o societate in care femeile s-au emancipat, emancipare care nu presupune neaparat o evolutie a femeilor.
Doar ca la un moment dat e nedrept ca ele sa duca totul,(sunt si exceptii) ...de aceea...poate e mai bine sa pornesti la drum cum ca nu zboara cai verzi pe pereti,e greu, da, sa traiesti poate in neincredere, dar din punctul meu de vedere mai bine sa mi se demonstreze ca poate fi si bine, chiar daca eu cred ca e rau, decat invers.

...si Miruna...oamenii nu mai stiu exact ce vor, ce vor azi nu mai vor maine si invers. Singura constanta esti tu si copilul...in rest barbatii parteneri de viata...si daca vor fi care ma vor contrazice...ma bucur nespus de mult pt inseamna ca nu toata societatea e bolnava si contaminata de "egoism".




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna82 spune:

sterg ce am postat, deoarece s-a dovedit ca fostul sot este un idiot fara limita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna82 spune:

sterg ce am postat, deoarece s-a dovedit ca fostul sot este un idiot fara limita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorisor spune:

Cu respect pentru suferinta ta, as vrea sa punctez cateva lucruri: in primul rand, orice relatie de cuplu inseamna 2 persoane, iar responsabilitatea acesteia (a startului, a evolutiei) revine deopotriva si uneia si alteia. Repet: RESPONSABILITATE, nu vinovatie sau altceva. Tu (si prin tine noi,cei adunati aici) stim doar o parte a povestii. A ta. El nu comunica, zici tu. Eu as tinde sa spun ca o face, pentru ca orice gest inseamna ceva. In al doilea rand, "indragostelile" exista si ele pun ceata pe ochi. Mai important e insa ca ele apar ca supapa pentru alte probleme, conflicte, nemultumiri. In al treilea rand, n-am inteles foarte bine care este (din stiinta ta) pozitia sotului tau- vrea divortul, vrea sa renunte la amanta, isi vrea inapoi sotia si fetita? In al patrulea rand, nu uita ca orice problema are cel putin doua rezolvari (asta ca sa il citez pe sotul meu), iar persoanele care pot influenta acele rezolvari sunt doar doua: tu si el. E de ajuns sa va doriti acelasi si el va avea sorti mari de izbanda.
Se zice ca ceea ce nu te doboara, te face mai puternic. Si eu aplic asta si relatiilor. Ceea ce nu a reusit sa distruga o relatie (familie, cuplu, prietenie) de obicei o intareste.

Mergi la inceput