Nasterea la Medlife (13)
Raspunsuri - Pagina 9
Marina_1609 spune:
cadia, la controlul de 6 saptamani doar s-a uitat la cicatrice si a apasat un pic pe burta si gata! nimic mai mult.... Asa a fost la mine dar eu am nascut cu Pelinescu.
pediatru nu am de la medlife, acolo fac doar vaccinul si mergem la cine se nimereste la sediul din Unirii
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Kora_B spune:
Iubu,
Eu voi naste la Medlife, prin cezariana, pe 25 feb, adica in mai putin de 2 zile:) Sau daca e sa ma iau dupa cronometrul de pe ecran (stiu, e o nebunie, dar am scuza ca sunt insarcinata si ratiunea a zburat cine stie pe unde) mai am 1 zi si 12 ore pana la momentul plecarii la spital
Am emotii,imi mai trec si ganduri negre privind nasterea si daca va fi bebe bine ori ba, dar am citit ca sunt normale astfel de ganduri in perioada asta, asa ca sunt in 'grafic'
Abia astept sa-l vad pe cel mic:) E baietel - asa s-a vazut la toate ecografiile:) Dar nu excludem varianta ca e fetita care a facut glume pe seama noastra
Toate cele bune si revin cu impresiile mele privind nasterea la Medlife:)))
Sarcina usoara tuturor burticilor!
Kora (2 in 1)
bursucica_s spune:
Buna fetelor si bine v-am gasit. De mai mult timp urmaresc cu mare interes discutiile voastre despre medlife, unde as vrea si eu sa nasc, ca si voi, din dorinta de a avea parte de un tratament uman. Sunt in prima luna de sarcina si v-am tot citit postarile, dar nu am gasit nimic scris despre medicul la care merg in momentul de fata si voiam sa va rog ,daca cunoasteti ceva despre el sau daca una din voi l-a avut la nastere, sa imi spuneti si mie; ca imi vine sa cand caut si caut si caut informatii despre el, dar totusi nu gasesc nicaieri nimic.
Doctorul meu este Mitroi Gabriel, activeaza la Hyperclinica de la Favorit, e cam tinerel intr-adevar ( eu m-am speriat cand l-am vazut asa; imi tot venea sa il intreb cati are ), dar mi se pare ca e un tip destul de dezghetat. Va rog fetelor, pls, pls, pls, alungati-mi aceasta indoiala din suflet.
iubu77 spune:
Pai pediatrii buni ar fi:
Miruna Georgescu dar care cred ca este in concediu de maternitatea, Doamna Marcu care este o somitate in pediatrie..am mai auzit pe alte forumuri de Giosan ca ar fi bun..Cred ca in general au pediatrii buni.
alina258 spune:
Buna, fetelor si bine v-am gasit.
Cine poate sa imi spuna si mie ceva despre medicii ginecologi de la Favorit ( Bican si Mitroi ), a mai nascut vreuna dintre voi cu cei doi? Pareri, impresii...?
Multam
iubu77 spune:
Buna
Mitroi daca este cel care a lucrat la municipal e ff dragutz..si la propriu si la figurat:)))))
Stiu ca a fost rezidentul lui Anca deci daca a invatat de la cei mai buni..tre sa fie ok
pierrine spune:
Buna seara!
Draga Iulia, daca mai postezi pe acest forum, as vrea sa discut putin cu tine in particular despre nefericita intamplare prin care ai trecut.
Daca esti de acord, te rog sa ma contactezi pe mail danabucuroiu@yahoo.com
Multumesc!
alinutza78 spune:
Buna ziua gravidutze si mamici
Eu sunt o gravidutza in 17 saptamani si voi naste la Medlife cu dr. Dincaref Luiza. Eu am auzit doar pareri pozitive despre echipa de la Medlife si de aceea voi face un efort pentru a naste in conditii civilizate la Medlife...
Ma intereseaza daca mai sunt gravidutze apropiate ca varsta a sarcinii, sa schimbam impresii...si daca e cineva in evidenta dr Dincaref Luiza...care pana acum e super ok..insa nici nu am baza de comparatie, ea fiind medicul ginecolog la care merg de cativa ani.
Sarcina usoara in continuare
Alinutza 17+ viitoare mamica de strumf baietel
clauf1000 spune:
alinutza..nu stiu daca t ajuta..eu am 19 sapt si 4 zile. ma gandesc sa nasc tot la medlife, dar nu se stie niciodata pana pe 30 iulie cand am eu DPN. ma ingrijoreaza oarecum neonatologia. daca fetita mea o sa vrea sa se grabeasca? dar, mai vedem noi pana atunci, nu?
poop dulce si ne mai auzim
(gravida) 20 saptamani