Nasterea la Medlife (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Dragelor

Eu zic in privinta neonatologiei nu va faceti griji..acum ce sa zic eu am fost multumita, bebe a mea nu a avut probleme dar am vazut si copii care au avut nevoie de ceva ajutor si a fost ok..
daca Doamne fereste e sa se intample ceva se intampla oricum indiferent ca e privat sau de stat.Nimeni nu e Dumnezeu!!!
Dar intrdevar la privat trebuie sa fim tratate omeneste si decent iar serviciile sa fie la standarde ridicate..Oricum ar trebui sa fie conditii decente si la stat, pt ca fiecare femeie ar merita o nastere ca la Medlife.
Eu le-am dat nota 10..
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdragan80 spune:

Buna mamici!

Scriu pentru prima data pe acest forum. Dupa o cercetare pe net, m-am decis sa nasc la Medlife. Sunt in evidenta dnei dr. Mirela Popa. Sunt in 14 saptamani si o zi. Problema mea actuala este ca am racit. Nu am febra in schimb tusesc si nasul imi curge rauri-rauri. Deja la cat imi folosesc abdomenul pentru actvitatile tusit si sters nasul la greu imi fac griji pentru stresul cauzat lui bebe. Mi s-a recomandat Stodal, Osccillococcinum, Paracetamol, vitamina C. Insa nasul nu ma lasa deloc si de 2 zile nu am dormit deloc tot stergandu-mi nasul. A devenit insuportabil. A mai patit cineva la fel? Cum ati rezolvat problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesia18 spune:

Hei, am si eu o intrebare depsre nasterea naturala la Medlife. Participa medicul tau sau cel de garda? Mai exact, Mirela Popa vine la nasterile naturale?

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alesia18

Dintre fetele care au nascut cu Mirela Popa, e vreuna care a nascut natural? Sunt curioasa cum se desfasoara nasterea cu ea...
Si mai am o intrebare. Dupa nastere, cand te vezi cu sotul? LA terapie intensiva sau cand te duce in salon?

Multumesc mult

Eu am nascut cu ea. A fost OK, avand in vedere ca am ajuns la ea in saptamana 39. Nu am ce sa-i reprosez. Citeste povestea nasterii pentru mai multe detalii.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesia18 spune:

Mersic Softurela, m-am linistit un pic. Mi-era teama sa nu raman la mana mdicului de garda...dar daca zici ca sta si ea e ok. Oricum tu ai avut o nastere minunata :)
Sa-ti traiasca bebele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Softurela ti-am citit si eu povestea frumoasa!

Cu dr Caliopia Parfene a nascut cineva natural?

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Alinutza78 tu nu scrii cumva la zmeurici? daca da suntem colege de odisee acolo. eu la medlife am nascut prima oara si acum cred ca tot acolo.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Caliopia Parfene e un super medic si o dragutza..:)))

Mergi la inceput

Da eu am nascut cu Mirela Popa.
Vine si la nasteri naturale.Daca esti pacienta dansei vei naste cu ea.Nu cred ca s-a pus problema sa se nascu cu medicul de garda decat daca doamne fereste medicul nu poate ajunge sau situatii exceptionale.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Kora_B , la Medlife nu au sectie de prematuri. Am discutat acest subiect cu dr Mirela Popa chiar acum 1 luna. Nu cred ca s-a schimbat ceva intre timp, mi-ar fi zis. Pentru mine asta era principalul punct pt care evita Medlife.

Buna,
Acum am vazut mesajul tau.
Am nascut la Medlife pe 25 feb si la 'acvariul' unde erau tinuti bebeii, erau 3 prematuri. O fetita nascuta in saptamana 34 si 2 gemeni nascuti in saptamana 35.

Sper sa te ajute cu ceva informatia aceasta.
Numai bine!
Kora

Mergi la inceput