Nasterea la Medlife (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

Buna

Eu ti-as trimite cu mare drag dar nu stiu cum as putea..pe mail?
ca nu am ceva album public..

Nu a mai nascut nimeni?:))

Buna!

Eu am nascut un baietel pe 25 feb la Medlife, prin cezariana:) Cu dr Parfene Caliopia (stiu ca am mai scris asta insa sunt foarte multumita de felul in care m-a tratat si daca voi mai face si un al2lea copil tot cu ea o voi face:) )

Referitor la serviciile si conditiile din spital, sunt foarte multumita de acestea. Inca ma gandesc cu melancolie la zilele din spital, cand puteam suna la 135 (neonatologie) sau 150 (ginecologie) pt orice problema, oricat de mica si stupida:)) si imediat aparea cineva care sa se ocupe de rezolvarea problemei:)))

La Neonatologie este o asistenta - "Mama asistentelor" cum am numit-o noi - care manevra cu asa dexteritate copiii - ce mai! centura neagra! :))

Parerea mea este ca Medlife isi merita fiecare banut pe care l-am cheltuit atat in timpul sarcinii cat si la nastere si ulterior:)

Numai bine tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesia18 spune:

HEi Kora,

Cum a fost operatia? In cat timp te-ai refacut cat de cat, adiac sa te misti usor si sa-l tii pe bebe?

Mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidian spune:

Buna tuturor.
Va citesc demult timp posturile, dar de-abia de ieri m-am decis sa fiu activa in discutiile voastre.

Sunt o pacienta a dr Mirela Popa, si bebe baiat are DPN pe 28 martie.

Eu as vrea sa nasc natural cu epidurala, am discutat acest aspect cu dna dr, am facut testul preanestezic, si pana acum totul pare ok.
Azi ma duc sa mai fac o echo finala pentru a vedea daca bebe nu a crescut prea mult, deoarece in ultimele 2 saptamani am crescut si am crescut :)

Lidia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Daca ai banii astia merita sa nasti la medlife.
Conditiile sunt chiar de nota 10..
A facut cineva amniocenteza la ei? Ma interesa costul final si cine face de la ei.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Eu am facut amniocenteza cu dr. Predoi. A fost super bine. mai mult m-a durut cand m-a bifat pe burtica cu pixul decat procedura in sine. Am platit in jur de 1.800 lei + vaccinul pentru RH negativ.

gianina

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Alinutza78 tu nu scrii cumva la zmeurici? daca da suntem colege de odisee acolo. eu la medlife am nascut prima oara si acum cred ca tot acolo.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Buna Ema

Acum am vazut raspunsul tau...am avut o perioada foarte incarcata si nu am reusit sa intru pe DC. Cu cine ai nascut prima data la Medlife si cum a fost? Ti-am raspuns la zmeurici dimineata in legatura cu dr cu care o sa nasc si analizele recomandate.

Multa sanatate

Alinutza 20+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Dragelor

Are cineva asigurare Asilife? daca da intra si nasterea in aceasta asigurare?

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaza spune:

Buna fetelor,

a nascut natural careva din voi cu dr Albu Dragos?
Va rog mult nu ma ocoliti, chiar daca sunt noua pe acest forum.
Va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Proaspetelor mamici,
Vreti sa-mi spuneti ce gama de produse de ingrijire bebe recomanda cei de la Medlife? Cei de la Giulesti am inteles ca sunt fani SANO.

va multumesc,

gianina

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui alesia18

HEi Kora,

Cum a fost operatia? In cat timp te-ai refacut cat de cat, adiac sa te misti usor si sa-l tii pe bebe?

Mersic

Buna, Alesia,

Operatia a fost ok. Am ales anestezia partiala, de altfel si doctorita mi-a recomandat acelasi lucru, ptr a nu iesi bebe prea adormit daca imi faceau din cea generala.
Dupa ce l-au scos pe bebe, l-au curat, i-au facut masuratorile de rigoare, mi l-au aratat si mi l-au pus un pic pe umar sa ne simtim unul pe altul, apoi l-au dus la neonatologie. Dupa care eu am avut un atac de panica si m-au adormit. M-am trezit la vreo ora si ceva cand eram deja la Terapie Intensiva.
Nu am avut timp sa simt dureri prea mari pe masura ce se ducea efectul anesteziei intrucat ne-au dat calmante.

A doua zi m-am ridicat din pat, cam greu, dar am reusit pana la urma:) Cand au vazut ca ma pot deplasa singura m-au dus in salon.

Pe bebe l-am luat in brate chiar in seara aceea. El a fost oricum cam micut, desi eram la inceputul saptamanii 39, asa ca nu mi-a fost greu.

Eu mi-am revenit rapid. A doua zi umblam fara probleme pe tot etajul. Mai dificil era cu ridicatul din pat, dar oricand aveam nevoie apelam la asistente care erau super dragute si amabile si chiar imi ziceau sa nu ma fortez, mai bine sa le chem pe ele cand am nevoie de ceva.

Important e sa te deplasezi cat mai mult dupa ce iesi de la terapie intensiva. Cu cat te misti mai mult cu atat iti revii mai repede.

Numai bine!
Kora

Mergi la inceput