Nasterea la Medlife (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

buna!
am si eu o intrebare: cam cit a costt cu totul o nastere naturala?
copiii stau in salon cu mamicile? multumesc!

Patricia s23 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Alinutza78 tu nu scrii cumva la zmeurici? daca da suntem colege de odisee acolo. eu la medlife am nascut prima oara si acum cred ca tot acolo.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Buna Ema

Acum am vazut raspunsul tau...am avut o perioada foarte incarcata si nu am reusit sa intru pe DC. Cu cine ai nascut prima data la Medlife si cum a fost? Ti-am raspuns la zmeurici dimineata in legatura cu dr cu care o sa nasc si analizele recomandate.

Multa sanatate

Alinutza 20+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

buna Alinuta, asa e intre timp ne-am intalnit la zmeurici, am citit acolo rasp. tau

Eu am nascut natural cu dr Mendez care nu mai este la Medlife acum. La sarcina asta merg la doamna dr. Predoi.
Am si povestit aici cum a fost prima nastere, caut acum link ul

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127461&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Patricia este pe site pretul, l am citit curand dar nu mai retin exact, se adauga cele 2-3 zile de cazare, depinde ce fel de camera alegi, plus am impresia costul ingrijirilor in noaptea de la terapie intensiva dupa cezariana.
Bebelusul sta cu tine in camera, in patutul lui mobil, daca doresti. Ei sunt tinuti de obicei intr-o camera cu ferestre largi din afara careia mamicile ii pot vedea oricand zi si noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Ceau

Pe site sunt afisate preturile..Nasterea naturala are acelas pret cu cezariana la ei..eu am ascut la sf de noiembrie si am platit 61 milioane atunci..3 zile spitalizare, plus terapie.am stat in camera dubla si am facut cezariana plus gauri la fetita in urechi..

a fost super ok la medlife..de la conditii la personal..

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumesc Ema si iubu!!
voi ati mers la Medlife de la bun inceput?

Patricia s25 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Da eu am mers la Popa Mirela de la inceput.Cam 1 data pe luna am fost la control plus analize si ceva echografii.
Cred ca e mai bine sa mergi de la inceput ca sa te obisnuiesti cu doctorul..etc..dar cred ca si daca mergi pe la 5-6 luni te primesc sa nasti la ei.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Imi puteti spune si mie daca la Medlife se poate face cezariana la cerere? Eu merg la dr.Mirela Popa, dar pana acum nu am abordat subiectul nasterii. Eu vreau musai cezariana, am motivele mele, desi pe celalalt copil l-am nascut natural si nu am deocamdata nici o problema care ar impune cezariana.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 20+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Cristina, eu stiu ca se poate face cezariana la cerere, mai ales cu dr. Popa Mirela, pentru ca este o tipa foarte deschisa.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Buna fetelor!
Imi puteti spune si mie daca la Medlife se poate face cezariana la cerere? Eu merg la dr.Mirela Popa, dar pana acum nu am abordat subiectul nasterii. Eu vreau musai cezariana, am motivele mele, desi pe celalalt copil l-am nascut natural si nu am deocamdata nici o problema care ar impune cezariana.

POZE

Cu siguranta la Medlife poti face cezariana la cerere. Eu am nascut tot cu Mirela Popa, cezariana pentru ca si prima nastere a fost cezariana, dar si daca se impunea naturala as fi cerut fara doar si poate cezariana. Deci abordeaza cu incredere subiectul ca sigur o sa fie cum vrei tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Multumesc mult, fetelor, pentru raspuns!

POZE

Mergi la inceput