Nasterea la Medlife (13)
Raspunsuri - Pagina 12
PatriciaArdeleanu spune:
buna!
am si eu o intrebare: cam cit a costt cu totul o nastere naturala?
copiii stau in salon cu mamicile? multumesc!
Patricia s23 si Rebecca 05.02.2005
emabucuresti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinutza78
Buna Ema Acum am vazut raspunsul tau...am avut o perioada foarte incarcata si nu am reusit sa intru pe DC. Cu cine ai nascut prima data la Medlife si cum a fost? Ti-am raspuns la zmeurici dimineata in legatura cu dr cu care o sa nasc si analizele recomandate. Multa sanatate Alinutza 20+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru |
buna Alinuta, asa e intre timp ne-am intalnit la zmeurici, am citit acolo rasp. tau
Eu am nascut natural cu dr Mendez care nu mai este la Medlife acum. La sarcina asta merg la doamna dr. Predoi.
Am si povestit aici cum a fost prima nastere, caut acum link ul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127461&whichpage=1
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
Patricia este pe site pretul, l am citit curand dar nu mai retin exact, se adauga cele 2-3 zile de cazare, depinde ce fel de camera alegi, plus am impresia costul ingrijirilor in noaptea de la terapie intensiva dupa cezariana.
Bebelusul sta cu tine in camera, in patutul lui mobil, daca doresti. Ei sunt tinuti de obicei intr-o camera cu ferestre largi din afara careia mamicile ii pot vedea oricand zi si noapte.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
iubu77 spune:
Ceau
Pe site sunt afisate preturile..Nasterea naturala are acelas pret cu cezariana la ei..eu am ascut la sf de noiembrie si am platit 61 milioane atunci..3 zile spitalizare, plus terapie.am stat in camera dubla si am facut cezariana plus gauri la fetita in urechi..
a fost super ok la medlife..de la conditii la personal..
Pup
PatriciaArdeleanu spune:
Multumesc Ema si iubu!!
voi ati mers la Medlife de la bun inceput?
Patricia s25 si Rebecca 05.02.2005
iubu77 spune:
Da eu am mers la Popa Mirela de la inceput.Cam 1 data pe luna am fost la control plus analize si ceva echografii.
Cred ca e mai bine sa mergi de la inceput ca sa te obisnuiesti cu doctorul..etc..dar cred ca si daca mergi pe la 5-6 luni te primesc sa nasti la ei.
Pup
cristina_ana spune:
Buna fetelor!
Imi puteti spune si mie daca la Medlife se poate face cezariana la cerere? Eu merg la dr.Mirela Popa, dar pana acum nu am abordat subiectul nasterii. Eu vreau musai cezariana, am motivele mele, desi pe celalalt copil l-am nascut natural si nu am deocamdata nici o problema care ar impune cezariana.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 20+ cu ( Emma Ioana )
POZE
CADIA spune:
Cristina, eu stiu ca se poate face cezariana la cerere, mai ales cu dr. Popa Mirela, pentru ca este o tipa foarte deschisa.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
clauclau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Buna fetelor! Imi puteti spune si mie daca la Medlife se poate face cezariana la cerere? Eu merg la dr.Mirela Popa, dar pana acum nu am abordat subiectul nasterii. Eu vreau musai cezariana, am motivele mele, desi pe celalalt copil l-am nascut natural si nu am deocamdata nici o problema care ar impune cezariana. Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 20+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
Cu siguranta la Medlife poti face cezariana la cerere. Eu am nascut tot cu Mirela Popa, cezariana pentru ca si prima nastere a fost cezariana, dar si daca se impunea naturala as fi cerut fara doar si poate cezariana. Deci abordeaza cu incredere subiectul ca sigur o sa fie cum vrei tu.
cristina_ana spune:
Multumesc mult, fetelor, pentru raspuns!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 20+ cu ( Emma Ioana )
POZE