Nasterea la Medlife (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaza spune:

Fetelor chiar nimeni nu a nascut cu Dr.Albu? Nu pot sa cred ca nu e nici o fata pe aici care ma poate ajuta!
Astept un raspuns. Cred ca voi naste pana primesc un raspuns de la cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Ceau

Sunt sigura ca a nascut cineva dar nu a intrat poate sa vada.Poti posta un subiect cu nasterea dr albu la medlife si poate il gasesc pacientele lui mai repede.Oricum indiferent cu cine vei naste la Medlife cred ca vei avea parte de multa atentie si totul va fi mai mult decat ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesia18 spune:

Hei,
Eu am nascut la Medlife pe 2 mai, cu Caliopia Parfene. Am nascut cu medicul de garda pentru ca a fost neasteptat momentul ales de bebe, dar nu regret deloc. Am avut un travaliu de 12 ore, din care vrreo 5-6 foarte dureroase, in ciuda epiduralei. Apoi, am stat 4 zile in spital pentru ca bebe a avut o mica infectie si a trebuit sa faca tratament.
Una peste alta, recomand tuturor sa mearga acolo linistiti si sa aleaga nasterea la un spital privat. Toata lumea, de la moasa, asistente, doctori, au fost extrem de atenti si draguti. Nimeni nu tipa, nu se rasteste la tine si in permanenta ai siguranta ca esti bine ingrijit.
Sarcina usoara si nastere linistita la burtici.

Mergi la inceput

Felicitari Alesia si sa fitzi sanatoase amandoua!
Si eu am fost ff multumita de serviciile celor de la Medlife.Dar cum de ai nascut cu medicul de garda? Cine ti-a urmarit sarcina?

Caliopia a fost mana 2 la cezariana mea si a fost o super draguta.
Oricum totzi de acolo cred ca-s ok pregatiti.

Mergi la inceput

Eu am fost urmarita de Mirela Popa, dar s-a nimerit sa nasc exact pe 2 mai cand ea era plecata din bucuresti.
Asa ca am nascut cu medicul de garda. AM fost foarte multumita.
Deja dupa 2 saptamani sunt ca noua. Din pacate pitica mea e tare amarata ca are colici si plange toata ziua si noaptea. Asteptam vremuri mai bune :)

Mergi la inceput

Sa fii sanatoasa..da Mirela Popa e ff draguta.. ma miram io sa nasti asa cu medicul de garda fara un motiv intemeiat.dac aera plecata din Bucuresti asta e..cine era de garda?
Pai si eu dupa nastere dupa 1 saptamana eram ca noua..
Stai linistita ca si colicii vor trece pe la 3 luni..Daca doarme noaptea sa te bucuri..ca pe mine ma omoara noptile nedormite.
mai stii cumva cine afost anestezist la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thepreducas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alesia18

Hei,
Eu am nascut la Medlife pe 2 mai, cu Caliopia Parfene. Am nascut cu medicul de garda pentru ca a fost neasteptat momentul ales de bebe, dar nu regret deloc. Am avut un travaliu de 12 ore, din care vrreo 5-6 foarte dureroase, in ciuda epiduralei. Apoi, am stat 4 zile in spital pentru ca bebe a avut o mica infectie si a trebuit sa faca tratament.
Una peste alta, recomand tuturor sa mearga acolo linistiti si sa aleaga nasterea la un spital privat. Toata lumea, de la moasa, asistente, doctori, au fost extrem de atenti si draguti. Nimeni nu tipa, nu se rasteste la tine si in permanenta ai siguranta ca esti bine ingrijit.
Sarcina usoara si nastere linistita la burtici.

Felicitari! Poti sa imi spui cat ai platit la final pentru nastere? Am citit comentariile mamicilor de pe forum, am sunat si la medlife pentru a afla cat costa o nastere normala si cu toate astea nu am reusit niciodata sa imi faca o parare exacta.
Multumesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Eu am nascut pe 13 aprilie - cezariana cu dr Predoi Silviu.
Am platit in total 8.200 lei: am stat in rezerva cu un pat, am recoltat sange placentar, am facut o gramada de analize la bebe (cele metabolice, de tiroida, testat auzul, ecocardiografie) + cercei bebe.
Totul a fost super bine.
Un sfat pentru cele care urmeaza sa nasca: la terapie intensiva este mult mai eficienta administrarea calmantelor prin aparatul lor special care permite administrarea ritmica, continua. Asa nu se simte dici o durere.
Altfel, daca se face administrarea prin injectari in cateter cam la 3-5 ore cand sunt durerile mai mari, trece cam jumatate de ora cand iti vine sa te urci pe pereti de durere.
Sper sa fi fost coerenta, sunt cu bebele in brate in crizele de colici.

va pup,
gianina

Mergi la inceput

Thepreducas, eu am platit in total 75 de mil, dar am stat o zi in plus si pitica a facut un tratament cu antibiotic trei zile. AM stat in camera cu doua paturi, dar abia in ziua in care m-am externat s-a ocupat si al doilea pat. Asa ca am stat singurica in rest.

Iubu, nu stiu cum o chema pe anestezista. Era o tipa micuta, tanara si slabuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidian spune:

Eu am nascut pe 1 aprilie. Am fost urmarita de dr Mirela Popa. Pe noi ne-a costat in jur de 75mil (nasterea, cazarea, teste metabolice, echo cardiaca, teste de auz).
In timpul operatiei - am ajuns la cezariana dupa ce bebe trecuse de 41 de saptamani, si colul era in continuare inchis iar bebe nu coborase - am vorbit si chiar glumit cu dr Popa si dr Ene (anestezista). Pe bebe mi l-au pus pe piept si l-am putut pupa si tine de manuta in 2-3 min de la nastere. Totul a fost foarte bine, linistitor. Asistentele ne-au sprijinit, ne-au explicat cum sa alaptam, neonatologul ne-a dat o serie de sfaturi legate de ingrijirea bebelusului. Datorita cezarienei mi-a fost teama ca nu voi reusi sa alaptez, dar l-am tinut pe bebe la piept cate 1-2h in spital inainte sa bea suplimentul, iar in prima noapte dupa ce am ajuns acasa mi-a venit laptele si totul a inceput sa se regleze.
Alegerea acestui spital pentru nastere a fost una dintre cele mai importante si bune decizii din viata mea de pana acum.

Mergi la inceput