Nasterea la Medlife (13)
Raspunsuri - Pagina 14
iubu77 spune:
AA nici nu s-a scumpit asa mult de anul trecut cand am nascut eu..si vad ca acum la Medlife au si teste noi pt nou nascutzi.
Mirela Popa e o draguta si eu am nascut cu ea..ff buna. Mie mi-a mai placut de la ei Deliana Predoi. Oricum conditiile din spital privat mai ales Memorial Hospital nu se compara cu Giulesti sau Municipal..si atitudinea personalului e alta.Pt mine a meritat tot efortul...
Pup
iubu77 spune:
Salutare fetelor
Ma intereseaza daca a nascut cineva de curand la medlife.. stiti cumva daca la nastere ii fac copilului grupa sanguina?
alesia18 spune:
Buna Iubu,
Mi-e nu mi-au facut grupa sanguina pentru asta mica. Poate daca ceri iti face
noyo5879 spune:
Burticilor, mai scrieti la topicul asta din cand in cand, sau l-ati abandonat? Este cineva care a nascut / va naste la Medlife de curand?
Eu am termen pe 12 septembrie si vreau sa nasc acolo. Ma puteti ajuta cu info de ultima ora?
Pupici
lidian spune:
Baiatului meu i-au facut grupa sanguina, ii apare pe foaia de externare. Nu am cerut-o in mod specific, dar am intrebat din spital ce grupa are deoarece eu aveam AB iar sotul meu O, deci erau mai multe posibilitati.
iubu77 spune:
Ceau fetelor
pai informatii despre preturi sunt pe site-ul lor..in rest conditii si personal ff bun si ff amabil..Eu am nascut la sf de noiembrie la Medlife si a fost mai mult decat super ok. Am inteles ca se extind si ofera si servicii de lux lux..rezerva de lux..nu stiu cat poate fi de aratoasa ca astea care le au arata fff bine.
O sa fii foarte multumita, raportul calitate pret este ff bune.
Chiar fetelor..unde sunteti???
noyo5879 spune:
Buna Alesia,
Scuze, eu nu am mai intrat de ceva vreme pe site si de abia acum am vazut ca voi sunteti asa de dragute si ati raspuns.
Vroiam sa stiu care este pretul per total al unei nasteri la Medlife. Mie mi s-a spus ca sa ma astept la vreo 7000, dar am citit pe forum ca e undeva in jur de 8000-8500, si ca se poate sa te taxeze pentru diverse ( ceea ce nici macar nu se detaliaza) si vroiam sa stiu cam la cat sa ma astept...sa am banutii pregatiti. Si de asemenea daca imi poti povesti un pic cum este personalul acolo, cum il trateaza pe bebe( ceea ce pt mine este cel mai important de fapt), chesii din astea. Sa imi impartasesti putin din experienta ta cu nasterea acolo. Ai fost multumita? Ah , si este adevarat ca daca nasti mai devreme de 35-36 de saptamani, refuza sa nasti la ei, desi esti pacienta lor cu regularitate? Tu cum ai nascut? Normal sau cezariana? Cum e preferabil? Astept cu nerabdare raspunsul tau.
Multumesc mult si multa sanatate tie si bebeului tau ( ce este? )
Pup gravidutele si proaspetele mamici
alesia18 spune:
Buna Noyo, si mie mi-a fost teama de preturi, dar pana la urma a fost ok. Eu am nascut natural si as fi platit 70 de mil daca nu erau niste cheltuieli in plus. Ti-am spus ca eu am stat o zi in plus si a mai fost si un tratament cu antibiotice pentru mine si bebe. Personalul este foarte atent acolo, de la asistente pana la doctori. Eu am fost impresionata. Din camera poti suna la neonatologie si la ginecologie pentru orice problema si imediat cineva vine sa te ajute sau sa-ti aduca ce ai nevoie. Bebe e foarte bine ingrijit, stai linistita. Plus ca il poti vedea oricand, fie de la geamul salii de bebei, fie le ceri sa ti-l aduca in camera. Eu am stat cu pitica mea in timpul zilei, dar noaptea am profitat si am dormit fara ea ca sa ma odihnesc. La ora 6 ma trezeau asistentele si o aduceau sa manance.
Eu nu am avut destul lapte asa ca i=au dat si lapte praf. Ea nu a vrut sa accepte biberonul de la inceput iar asistentele de la neonato au stat cu ea ore in sir ca sa o convinga sa bea. In felul asta bebe a scapat de perfuzie pentru ca era mai mai sa ajunga la ea.
Sfatul meu e sa te duci linistita acolo pentru ca o sa fie o experienta frumoasa.
Daca te mai pot ajuta cu ceva...
noyo5879 spune:
Buna Alesia,
Multumesc mult de tot pentru informatii... Cred ca esti asa de fericita cu bebelusa ta in brate...si eu de abia astept sa o tin in brate (este tot fetita)....o visez aproape in fiecare seara:))
Tu ai nascut la termen? Este adevarat ce am auzit ca sub 35-36 saptamani nu te primesc sa nasti acolo? Stii ceva despre aspectul asta?
Mersi mult si multa sanatate si noroc tie si bebelinei!!