Nasterea la Medlife (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alesia18 spune:

Eu am nascut la termen, dar bebe a avut un retard de crestere de vreo 2 saptamani si avea doar 2 kile jumate. Suntem bine acum, am crescut :)
LA Medlife nu te primesc inainte de 36 de saptamani pentru ca bebe este prematur si atunci spitalizarea costa enorm. Nefiind acoperita de asigurari, ar trebui sa platesti din buzunar sume fff mari. Plus ca nu stiu cat de pregatiti ca aparatura pentru bebelusi prematuri. Din ce am vazut au incubatoare si alte nebunii pe acolo, dar poate e nevboie si de altceva in situatii de acest fel. Eu am stat cu ceva emotii pana in saptamana 36 si aveam si un medic la un spital de stat, just in case...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noyo5879 spune:

Mersi mult Alesia.
Ma bucur ca bebe e bine acum si ca totul e in regula. Tu stiai ca bebelina e mai mica decat normal? Sau a fost o veste de ultima ora?

Mergi la inceput

Stiam ca e micuta dar nu chiar asa. La ultimele doua eco dr mi-a spus ca are cam 3 kilograme. Pana la urma a avut 2,5. Din cate am inteles a fost o problema cu una dintre artere si cu placenta. Nu mai hranea bebele calumea. Dar am preferat sa nu fac cezariana si sa o las sa stea cat mai mult in burtica, in limitele de siguranta, ca sa se dezvolte cat mai bine.
Tu cate saptamani ai si cum vrei sa nasti?

Mergi la inceput

Noi sambata facem 30 de saptamani. Iar de nascut as vrea sa nasc normal daca e posibil. Eu sunt foarte ingusta in oase si o sa vedem la masuratorile din saptamana 35-36 cum se poate naste. Am emotii foarte mari pana trec de 36 de saptamani( sper sa ma ajute Dumnezeu sa trec ). Tatal bebelinei si-a facut aparitia la 7 luni si sunt cam stresata....eu din cate am inteles de la mama nu vroiam sa stau in burtica si a fost nevoie de tratament.....sper ca bebelina mea e cumintca si sta linistita in burtica sa creasca mare si sanatoasa. Luni avem o morfofetala, si de abia astept sa o vad, sa stiu cum se dezvolta. Tu ce medic ai avut la Medlife?

Mergi la inceput

Iubu, scuze eu nu ti-am multumit pt raspunsul tau....sunt ametita rau de tot.Scuze si mersi mult. Ce face bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Bebe face bine.. de fapt am 2 copii..pe Petru de 2 ani jumate si pe Eva de 7 luni..2 copii nascutzi de doctorita Popa de la Medlife..
Sunt asa prinsa cu ei..ca abia imi vad capul.
Cu placere pt raspuns..oricum ma puteti intreba orice..io mi-am urmarit ambele sarcini la Medlife si nu numai..si stiu cam tot ce misca pe acolo..
Pup si multa sanatate la toata lumea

Mergi la inceput

Si eu tot la Mirela Popa am fost. Dar am nascut cu dr. Parfene pentru ca ea era de garda cand mi s-au rupt membranele, iar dr. Popa era plecata din Bucuresti. AM fost foarte multumita de amandoua, iar cat am stat in spital m-au vizitat in fiecare zi.

Mergi la inceput

Bravo iubu sa'ti triasca! Si Alesia e fericita acum cu bebelina ei! Ma bucur tare mult pentru voi si va "invidiez" ca aveti bucuria sa ii tineti in brate. hehehe Eu inca o tin in burtica, dar in doua luni o sa o tin si eu in brate pe minunatia mea. Cred ca e un sentiment extraordinar. Eu sunt a primul copil si mi l-am dorit din tot sufletul.
Mie imi urmareste sarcina Dr Radulescu Botica Razvan.Stiti ceva de el de la alte mamici? Eu am auzit numai lucruri bune despre dansul, si sper din suflet sa fie asa. Eu am avut o dezamagire cu un alt doctor inaintea dansului, de la CMU si am decis sa raman la Medlife la Dr Radulescu.
Alesia....este ca doae tare nasterea normala? Cat ai fost in travaliu?

Pupici

Mergi la inceput

Noyo, si eu am avut aceleasi dileme inainte de nastere :)
Eu am nascut cu anestezie epidurala, dar sa stii ca ceva dureri tot simti. Mie mi s=au rupt membranele la 11 noaptea, acasa, si la 12 m-am internat. Pe la 1 au inceput contractiile si abia la 12 ziua am nascut. Pe la ora 7 mi-au facut prima epidurala pentru ca ajunsesem la dilatatie 3 si devenise f dureros. Senzatia e foarte ciudata, ca si cand te strange ceva foarte tare de bazin...Epidurala in sine e super ok, n-am simtit nimic. La ora 11 si ceva mi-au facut a doua injectie pentru ca efectul primei trecuse. Din pacate am avut o reactie adversa si anume mi s=au oprit contractiile chiar cand trebuia sa iasa bebe asa ca lucrurile s-au complicat putin. Pana la urma s-a terminat cu bine insa, slava Domnului. Din cate am inteles problema asta apare la un procent minuscul de cazuri, dar asta e fost ghinionul meu.
Ca sa te lamuresc (m-am intins cam mult in poveste :d), eu la expulzie nu am simtit nimic, dar in travaliu au fost cateva ore cam dureroase. Dar nu e imposibil de suportat si oricum oamenii de acolo te ajuta foarte mult, te tin de vorba, iti povestesc tot felul de chestii..

Mergi la inceput

Iubu, fetita ta cand a inceput sa doarma noptile? A mea are doua luni si se culca la 10-10.30 si se trezeste la 3, apoi la 6. Dar de la 3 la 6 are un somn foarte ciudat, agitat, da din picioare, mormaie, ajunge dintr-o parte a patului in cealalta...

Mergi la inceput