Nasterea la Medlife (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noyo5879 spune:

Alesia, de epidurala imi e cam teama,pentru ca am auzit ca imi ia mie durerile dar e mai greu pentru bebe ca face bebe "toate muncile". Acum daca e sau nu adevarat nu stiu, dar imi e teama. Eu ma gandeam sa nasc fara nimic hehehe(viteaza de mine, care intre noi fie vorba....sunt rea de dureri mai rau ca nimeni altcineva)
O sa vad ce si cum o sa fie pana la urma. Tot ce conteaza e sa fie bebelina bine, ca eu o sa imi revin indiferent de procedura.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesia18 spune:

Noyo, daca reusesti fara epidurala e perfect. Mie mi-a fost teama si daca ma gandesc acum nici nu as fi reusit. Dar nasterea e diferita de la femeie la femeia asa ca nu e niciun motiv sa nu incerci fara. In cel mai rau caz poti sa ceri epidurala pe parcurs daca nu te descurci. Sfatul meu e sa faci doar o injectie, pe la dilatatie 4-5 si in felul asta cand ajungi la 10 si trebuie sa nasti nu o sa fii complet anesteziata si o sa poti impinge.

Mergi la inceput

Cred ca asa o sa fac. Sa dea Dumnezeu sa ajungem acolo sanatoase si cu bine, si o sa iti povestesc cum a fost:P

Mergi la inceput

Fetelor, voi ati facut eco morfofetala in trim III? Eu am facut'o la 30 de saptamani si bebe are 1,5 kg. Este bine sau e prea mica? La voi cum a fost?
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesia18 spune:

Noyo, eu am facut la 32 de saptamani si avea 1,9 kg. Deci e ok la tine. Unde ai facut morfofetala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Citat:
citat din mesajul lui noyo5879

Bravo iubu sa'ti triasca! Si Alesia e fericita acum cu bebelina ei! Ma bucur tare mult pentru voi si va "invidiez" ca aveti bucuria sa ii tineti in brate. hehehe Eu inca o tin in burtica, dar in doua luni o sa o tin si eu in brate pe minunatia mea. Cred ca e un sentiment extraordinar. Eu sunt a primul copil si mi l-am dorit din tot sufletul.
Mie imi urmareste sarcina Dr Radulescu Botica Razvan.Stiti ceva de el de la alte mamici? Eu am auzit numai lucruri bune despre dansul, si sper din suflet sa fie asa. Eu am avut o dezamagire cu un alt doctor inaintea dansului, de la CMU si am decis sa raman la Medlife la Dr Radulescu.
Alesia....este ca doae tare nasterea normala? Cat ai fost in travaliu?

Pupici

Buna Noyo,
Eu inca nu sunt insarcinata, sunt inca in faza de analize inainte de sarcina, am si o mica problema (un fibrom mic) si, desi initial am fost la Medlife la Mirela Popa, as vrea sa mai cer o parere unui alt medi. Ma gandeam sa merg la Radulescu-Botica, si eu am auzit lucruri bune despre el ca medic ginecolog, foarte bun profesionist, mai ales ca face si ecografii. Am inteles ca este insa un pic cam dificil ca persoana, cam necomunicativ. Tu cum te intelegi cu el la consultatii? Cum ti se pare?
Multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thepreducas spune:

Buna! Eu am fost la doctorul Radulescu-Botica doar pentru ecografia morfo-fetala in saptamana 23. Am mers la el pentru ca dna doctor (Luiza Dincaref) la care am mers toata sarcina mi l-a recomandat. Ecografia a durat vreo 20 minute, mi s-a parut foarte meticulos in ceea ce facea, dar nu a vorbit deloc in tot acest timp. Doar la sfarsit a spus ca totul e bine si mi-a dat 7 pagini cu foarte multe informatii, masuratori, grafice si intrepretari.
Oricum, eu am nascut pe 1 iulie la maternitatea Medlife cu dna doctor Dincaref, si din cate am vazut toti doctorii si asistentele sunt foarte profesionisti si se poarta incredibil de civilizat cu toate pacientele. Eu am avut o nastere foarte usoara in primul rand pentru ca dna doctor a fost foarte prezenta, mi-a explicat totul foarte clar si m-a incurajat.
Succes.

Mergi la inceput

The preducas, ai nascut recent. Cat te-a costat? Alesia mi-a spus cat a platit in mai, o asistenta mi-a spus 7000 iar unei prietene o alta asitenta i-a spus 8900....Sunt cam bulversata, nu stiu cati bani sa am pregatiti, ca totusi e o diferenta mare intre ceea ce zice o asistenta si alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Multumesc mult de raspuns Noyo. Suna incurajator ce spui tu! Oricum si eu auzisem lucruri bune despre el ca si profesionist, insa e bine ca e si cat de cat uman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thepreducas spune:

Am platit 6340 Ron. Eu am nascut normal cu epidurala si factura a cuprins cazarea pentru 3 nopti in camera cu 2 paturi (2 dintre nopti insa am fost singura, doar in a 3-a a mai venit o mamica) = 870 ron, nasterea = 4950 ron si testele metabolice pentru ilinca = 520 ron.
Succes.

Mergi la inceput