Nasterea la Medlife (13)
Raspunsuri - Pagina 17
alina258 spune:
Buna, fetelor; imi cer scuze daca sunt putin off-topic, dar am o intrebare ptr iubu77, fiindca am incercat sa ii trimit un pm, dar nu am reusit: cum pot sa iau si eu legatura cu tine in privat, daca se poate; referitor la cmv igm pozitiv, daca tu esti cea care a avut aceasta problema acum cativa ani? Sunt mai mult decat disperata; multumesc frumos si inca o data scuze pentru ca am deviat de la subiect.
vali_delide spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina258 Buna, fetelor; imi cer scuze daca sunt putin off-topic, dar am o intrebare ptr iubu77, fiindca am incercat sa ii trimit un pm, dar nu am reusit: cum pot sa iau si eu legatura cu tine in privat, daca se poate; referitor la cmv igm pozitiv, daca tu esti cea care a avut aceasta problema acum cativa ani? Sunt mai mult decat disperata; multumesc frumos si inca o data scuze pentru ca am deviat de la subiect. |
Alina, trebuie sa ai minim 10 mesaje ca sa-ti poti activa pm, deocamdata mesajele tale sunt moderate si apar mai tarziu. Dar sunt sigura ca va aparea iubu aici si iti va raspunde!
iubu77 spune:
Buna Alina
Da eu sunt cu aceasta problema..am avut la prima sarcina..
ma poti contacta prin mesaj privat sau daca vrei iti trimit eu pm cu telefonul meu..
Pup
iubu77 spune:
Alina pana vb hai sa zic mica poveste...
pe la 10 saptamani cred am facut anailzele de rutina si mi-a iesit acest Igm pozitiv..Stres plansete ca citisem ce inseamna..Doctorita mea Mirela Popa insa stia de o alta analiza care se face la cantacuzino..testul de aviditate, acest test iti spune daca infectia este mai veche de 3 luni sau nu..daca nu era contactata in timpul sarcinii deci mai veche de 3 luni era ok..daca era in ultimele 3 luni era nasol ca insemna ca eram gravida si fatul putea fi afectat.
Eu am scapat..acum nu stiu tu in ce luna de sarcina esti..dar daca sarcina este mai avansata parca mai exista o utlima solutie..Tot dr Popa de la Medlife mi-a zis de o clinica la tm care fac o analiza speciala si iti zic ce si cum..datorita ei am acest copil minunat pt ca stiu altzi doctori care pur si simplu recomanda avort fara sa stie nimik de aceste teste..
pup
si daca ai si alte intrebari..astept cu drag
alina258 spune:
Iubu, iti multumesc din suflet pentru raspuns; nu voiam sa incarc acest topic cu aceasta problema; dar fie. Eu sunt in 7 saptamani, igm...pozitiv; dezastru pentru doctorita care imi urmarea sarcina; pentru ca nu o sa mai merg la ea in vecii vecilor. Mi-a spus sa intrerup sarcina de urgenta. Nu am vrut in ruptul capului; m-am imformat pe forumuri si am vazut ca tu ai facut acest test de aviditate. M-am dus si i-am zis; a zis ca asa ceva este irelevant; nu este adevarat; vrea avort neaparat. Doamne, Dumnezeule; am trecut printr-un mare chin. Totusi am mers si l-am facut din proprie initiativa; rezultatul insa este echivoc; acum am dat peste un mare om care mi-a spus ca ideea de a avorta e prea cretina si vrea sa mergem pana la amniocenteza.
Ieri nu primisem inca rezultatul de la Cantacuzino si voiam sa te intreb daca tu ai mai facut amniocenteza sau ai ramas doar la acest test de aviditate si daca da;copilasul tau e in regula? Fosta doctorita m-a amenintat ca o sa vad eu in timp ce probleme voi avea cu el daca il las, ca nu va putea sa vorbeasca, sau sa vada; iti imaginezi ce stres.
Multumesc inca o data si imi cer mii de scuze ca am incarcat aici cu povestea mea; voiam doar o alinare pe care se pare ca am primit-o. NU vreau sa renunt la acest copil asa cu una cu doua; si cred ca voi stiti cel mai bine
noyo5879 spune:
Thepreducas, multumesc mult pt raspuns. Eu pe forum am vazut ca nasterea normala si cezariana sunt taxate la acelasi pret, deci e asa cum mi-a zis asistenta in jur de 7000.
iubu77 spune:
Alina eu zic asa
daca a iesit echivoc sa il mai repeti o data..si sa mai faci si Igm..tre sa apara ceva..Doctorita daca ti-a zis avort clar e o idioata. S-a dovedit ca si aceste analize pot iesi fals pozitive..de aceea nu iei decizia de avort asa simplu..macar mai repeti..Copilul meu este perfect sanatos..Multumesc lui Dumnezeu si acestei minunate doctorite care mi-a spus de aceste teste..aviditate..amniocenteza eu nu am facut..oricum cred ca se face pe la 20 de saptamani cel putin..eu am facut echografii lunar si copilul s-a dezvoltat normal..Sa stii ca am mai intalnit cazuri cand a iesit pozitiv dar se pare fals pt ca copii nu au nimik..
La ce doctor mergi? la medlife?
Iti urez mult succes si sanatate.
parca la o clinica din timisoara se facea o analiza de sange si iti spunea exact cand ai contactat si daca e afectata sarcina..eu asa imi amintesc parca..
alinutza78 spune:
Buna dimineata
Eu voi naste pe 5 august cu cezariana la Medlife (dna dr Dincaref Luiza). Am mai citit din urma la subiect legate de bagajelul de spital dar ma intereseaza niste opinii mai recente. Ce-ati luat cu voi si ce v-a trebuit? Auzisem pe cineva care a nascut in iarna la Medlife ca a pus sotul sa-i aduca pompa de san de acasa...ca era cam aglomeratie la pompa electrica.
O alta intrebare este legata de testul non stres si testele legate de anestezie. In ce saptamana le-ati facut? Mie mi le-a recomandat in saptamana 38, dar avand in vedere ca cezariana este programata in saptamana 39, mi se pare cam tarziu.
Alta intrebare...in cazul in care s-au rupt/fisurat membranele in timpul noptii, v-ati dus direct la camera de garda sau v-ati sunat medicul?
Legat de rezerve....am inteles ca sunt si cu doua paturi si cu un singur pat. Ai posibilitatea sa optezi in prealabil sau este aleatoriu?
Am fost la ultima echo acum cateva zile si am programat cezariana..si eram atat de nauca si de la caldura si de la faptul ca-mi vazusem strumful ca am plecat ca o floricica fara sa mai pun medicului intrebarile astea
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Sarcina usoara si pana la termen gravidutzelor si multa sanatate mamicilor si pupici bebelusilor
Alinutza s37 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
alesia18 spune:
Buna Alinutza si sa treci cu bine peste nastere, sa te bucuri de bebe!
Eu la spital am avut la mine cam de toate, dar nu am folosit decat pasta de dinti si periuta si crema de fata. In rest totul a fost de la ei. Camasile de noapte erau cam vechi, dar m-am descurcat cu ele. Chiloti de unica folosinta, tampoane, papuci..de la ei. Cand am nascut eu nu era nimeni la pompa de san. Oricum, dfatul meu e sa o folosesti pe a lor cat stai acolo pentru ca este mai puternica decat cele din comert...
Testul non-stres si cel pentru anestezie se fac cand iti recomanda doctorul. Eu am facut de vreo 2-3 ori test non-stres pentru ca bebe a fost mai mic decat trebuia si la eco din saptamana 38 am avut si niste rezultate mai urate la IR. Oricum faimosul consult preanestezic este de fapt o intalnire cu un medic anestezist in care completezi un chestionar.
Daca ti se rup membranele noaptea de duci direct la camera de garda pentru ca e pericol de infectie. Acelasi lucru il faci si ziua, iar cei de la spital o vor suna pe doctorita ta.
In cazul camerei, optezi de la inceput, dar camera cu un pat e dubla la pret.
Pupici si sa ne tii la curent :)
cristela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noyo5879 Multumesc mult pentru raspunsurile voastre. Alesia eu am facute eco la Medlife, la Dr Radulescu. Acolo merg mereu si acolo vreau sa si nasc daca ajung la 36 de saptamani. Dl Dr Radulescu mie mi s-a parut super ok. La consultatii cel putin cu mine a vorbit si mi-a explicat o gramada, super comunicativ as spune. La ecografii insa nu este atat de vorbaret. Cred ca este foarte concentrat si nu vrea sa fie distras ca sa nu faca greseli. Dar dupa eco eu i-am pus mereu intrebari si mi-a raspuns. Acum cred ca depinde si de cat de obosit este dansul, ca de altfel noi toti. Parerea mes despre dansul este una foarte buna si mi s-a parut un bun profesionist (am intrebat pe site daca cineva mai stie ceva despre el, pt ca uneori ne putem face pareri eronate, insa se pare ca toate fetele sunt ok in urma experientei cu dansul). Un medic de care va pot spune din proprie experient sa va ganditi de cateva ori inainte de a intra in contact cu el este Dr Badescu Sorin. Lucreaza la Municipal,CFR2 si CMU. Pe mine m-a trimis la amniocenteza fara sa citeasca rezultatele analizelor corespunzator si 2 saptamani m-a tinut in stres de am zis ca e iadul pe pamant. Cand am ajuns la Dr Radulescu pt amnio, dansul a citit rezultatele cu atentie si a observat eroarea. De atunci am ramas la dansul pentru ca mi s-a parut pe langa un bun profesionist si uman. Va pup si daca va mai pot ajuta cu ceva informatii intrebati-ma |
Buna Noyo, am ajuns si eu la o consultatie + echo la dr. Radulescu-Botica si mi-a explicat foarte clar optiunile, a fost chiar amabil.
Vroiam sa te intreb daca ai discutat cu el ce sa faci in caz ca , Doamne fereste, trebuie sa nasti inainte de 36 de saptamani, unde sa mergi...eram curioasa care sunt optiunile in acest caz. Banuiesc ca, daca treci de 36 de saptamani, si este de garda in alta parte decat Medlife in momentul in care nasti, vei naste cu medicul de garda, nu?
Multummesc.