Pepenasi de iulie - august 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
M&M spune:
Neata!!
Am tras o sperietura dimineata...din senin a inceput Mihaita sa tipe cu toata puterea si nu am reusit sa il calmez decat dupa vreo 5 min. Dupa ce s-a linistit am observat ca se zgariase f. rau pe nasuc...
Si doar ii tai unghiutele la 3 zile si incerc sa i le tai cat mai scurt...
Mina, daaaaa..e innebunit sa faca baie in cada mare!!! Bien nu umplu cada decat 1/3 ...
mamarutei...
Narci, nasol cu inundatiile..
Misha, ce "mustati"are Raluca!!! CHiar ca seamana cu tati..![]()
Maitreyi, bafta la examen!!
Moni_or, eu sper sa nu pleci...
Si eu am vazut pozele, dar nu am avut timp sa nominalizez...recunosc ca in fiecare zi ma uit la poze cu bebelusi fiindca imi plac...
Ruxi, o fi vreun puseu...In astfel de momente ia o pauza de 5 min , fa ceva ce iti place tie , teincarci pozitiv si o iei de la capat...
Stiu cum e, am trecut de 2 ori prin asa ceva...
Monica, multumesc...
Rali, te-ai uitat cumva daca nu ii apare vreun dintisor ???!!!
Bubu, bafta!!!
Luca cel pofticios si mancacios!!!
trimit mesaju ca deja scriu de o ora la el...![]()
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
irolf1 spune:
Gini sanatate Irinucai
Noi suntem nevoiti sa iesim astazi, mergem la vaccin sau asa ar trebui, daca il au daca nu pana la 5 luni poate il facem
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
M&M spune:
Asa, ca mi-am adus aminte ca am o mare nelamurire si anume, cadoul de sarbatori pt nasi!!!! Voi ce anume luati cadou nasilor???? Eu nu am nici cea mai mica idee, sunt intr-o pana totala de idei.Bine ma gandesc numai la jucarii , hainute , globulete, pom de iarna,,,![]()
Cristina
kamelya spune:
neata
mai da aveti un spor la scris
buburuza mea nu vrea sa mai doarma ziua de fapt adoarme 20 de min si se trezeshte. nu stiu ce a fost cu ea aseara ca ultima masa a avut-o la ora 19.00 si s-a mai trezit la 6 dimineata

si a mancat ea care se trezea intre 2 si 3 sa manance sper sa faca asa si la noapte
ma duc sa citesc din urma
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
maitreyi spune:
LA MULTI ANI BEBE ANDREI SI MAMI ANDREEAOR! 

cristina sa fie! da' nu azi ca azi nu mai ajung la examen
noi le vom lua la nasi www.cewe-fotocarte.ro/fotocarte_1_0_das_produkt.php" target="_blank"> ASA CEVA am facut deja una la ei pt sot si a iesit superba ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
SunSmile spune:
Neataaa,
Alooo, ia un pic de organizare! Nush cum DD fac de ajung iar drama queen a clubului:)). Adica stiu, trebe dom'le sa ma bag io in fatza, ca altfel nu se poate! Nu e despre mine aici...eu am scris ce-am scris, ca sa ma explic de ce nu plec si de ce omit lucruri.
Moni, uite, pe langa non-comentariile la pozele tale, nu i-am zis nici lu' Mitzi ca are niste baieti pe cinste, nici lu'; Flori ca are 2 copii frumosi si printesa cu rochita minunata la botez, nu i-am zis nici Minei ca am admirat pozele "prelucrate" ale Deei, nici Anei_a ca l-am vazut pe Stefan...si cate n-oi mai fi zis. Iti vand un pont...incearca sa fii calma si relaxata si niteeel rabdatoare si vei vedea ca te integrezi! Nici n-o sa simti cand se va intampla. Si apoi vei realiza, cand vor veni fete noi, ca si tu la randul tau le integrezi mai greu. E chiar normal, sa stii....suntem multe si exista tendinta (fara a fi si tendentioasa) de a raspunde celor pe care le cunosti mai bine! Asa e omul construit....important e ca ne straduim, nu? Ahh, si n-am luat-o personal, adica am luat-o atata cat sa ma ajute sa ma explic odata pt totdeauna. E adevarat ca ma deranjeaza ca reusesc mereu sa devin subiectul, indiferent de ce se intampla si sa ma plang si sa mi-o iau inchipuit dar am zis, tine probabil de multimea de complexe pe care le am!
Adri ia enerveaza-te!:)) Ma, nu m-ai suparat nici daca aruncai cu ciorba de burta in mine (pe care trebe s-o refuz, oricat te-as iubi). Eu recunosc ca cel putin cu sor'mea vorbesc zilnic pe mess, asta e, nu pot fara. Si nu numai cu ea. Dar incerc sa nu fiu naspeta si sa raspund cat pot si cat imi aduc aminte si pe forum!
Nati daca ma aperi tu po' sa ma dau la ele, ca ma simt protejata!
Bai, io te iubesc tare ca esti zuza asa, zaaau! Io zic sa tunzi goldenitza 0 si ai scapat de par!:))
In alta ordine de idei: La multi ani, Andreea from Oradea!:) Sa-ti dea Bunul Dumnezeu tot ce-ti doresti tu!
La multe lunite si sarbatoritilor zilei!
Bun venit Ileana si Ella! Sa va traiasca piticii!
Pica nu ma pricep la Canon dar o sa ma uit pe net sa gasesc o carticica ceva, ca sa ma prind. Si iti zic. Numai ca nu stiu cand...stii tu cu timpul cu e!
Gini pupa draga Irinuca! Speram sa fi fost doar un accident si atat!
Si, in final va mai spun un lucru: ne-am adunat aici manate de cel mai frumos lucru de pe pamant...plamadirea unui sufletel! Am ramas aici manate de nasterea darurilor de la Dumnezeu! Am ramas pentru ca avem de invatat una de la cealalta, pentru ca radem si plangem impreuna, pentru ca ne dam bobarnace dar si imbratisari reale, am ramas pentru ca suntem sau incercam sa fim prietene! Si copiii nostri vor fi mai bogati cu atatia viitori parteneri de joaca! Haideti sa ramanem in hora asta si sa incercam sa nu pierdem esenta! E Postul Craciunului, oameni buni, haideti sa fim bucurosi! In mai putin de o luna sarbatorim Nasterea Domnului...si noi stim asa de bine sa ne bucuram pentru asta acum, nuu?
Va imbratisez cu tot dragul, pe toate...mentionate sau nu!
Si daca tot am scris kilometri, macar sa strig si catalogul pt fetele care nu mai scriu sau o fac raaaar spre deloc.
Adelais
Ella
Silviuta
Ali si pui prematur
Roxana01
Lcazangiu
Miky
Irinuca
Amalia
mariana
Morcoveata
Madina
Tiberica
danabb1
Camy08
Monysorescu
Dara
Alina25
Lilys
Mishuc
Kamelya
Bobitza
CristinaP
Magda(papurschimag)
Ralu
Dr_Anca
Vio de timi
AdaS
Punca
Motanik
Ingry
Scumpi
Ankuta
Carissma
Clabur
Sisi
Adina (marimar)
Struluta
Fiquelle
AndreeaOr
Michellab
Iriss27
Roxana (baby_r7)
Mirela (blueeyes)
Locca
Anaco
cristina_p
ninaG
catilin
mobriq
andrey2008
serenity
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
Tecky spune:
Cristina nici nu m-am gandit ca tb sa le cumparam si nasilor cadou de Craciun.
Bine ca ai mentionat tu lucrul asta ca sa incep sa caut si eu un cadou potrivit.Sa stii ca si noi avem aceeasi problema cu unghiile,azi i le tai si maine o gasesc zgariata.
bubuleana spune:
cristina: mercici
si eu ma gandeam la un cadou de sarbatori pt nasi nu ca trebuie dar sunt innebunita sa fac cadouri, si am de gand sa iau si nasilor si celor 2 perechi de finuti scumpi, si parintilor si prietenilor apropiati...de-bia astept! bine va fi ceva simbolic, de suflet 
sun:
ce mai face Thea?? cum este dermatita?
FETELOR, EU NOMINALIZEZ FF RAR, DE OBICEI SCRIU LA SUBIECT (DUPA MODELUL ANKAI) ACOLO UNDE AM CEVA DE SPUS, IN REST CITESC SI BAG LA CAP
M&M spune:
MAitreyi , tocmai acum citeam mesajul tau cu bona care vine la 10.00 si examenul era la 9.30...
Imi place esarfa de pe capul Alexandrei, ii sta bine..![]()
Ankuta???? Am mai vazut poze cu bebelina Sara...
Ella, Ileana83, bun venit!!!
FLori..iti admir copilasii!!!
MI-a placut costumasul bebelinei de la botez...
Oana, ai pus poze noi cu Raul cel smecherel!!!
Nati, mie imi face placere sa ma uit la oti bebelusii, sincer!!! Din pacate nu am emreu timp sa nominalizez...
Aaaa...si l-am vazut ipozici cu MAtei ( ce vrei, nu ma pot abtine
)...imi place tare muuult poza inca re sta cu capul lasat pe masuta!!!
Kamelya...o scumpa Daria!!! Si ce perseverenta e in a sta in picioruse!!!
GIni, ce ochisori frumosi are Irina!!! I-a scazut febra???
Sun,,,,da' tare haioasa e Thea!!!
Ce idei traznite ai!!!
L-am vazut si pe Rayan in pijamalute!!! Alina ce mai face Rayan?? I-a trecut boala???
Si Casian a inceput sa stea in fundulet si are niste plete!!!...NA , ca sunt invidioasa; Mihaita e inca chelios...
Andreea , ai niste copii superbi!!!
Revin, ma duc ca am lsat fieru in priza...
Aaaa..si noi ieri cand am fost sa ne plimbam, s-a luat o tanti de mine ca de ce scot copilu' pe frigu ast afara...

Cristina