Copilasi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
roller025 spune:
ok, ma gandeam ca asta e... ufff, am uitat cum e si ma gandesc ca o sa fac o noapte alba, daca face febra... sar'na
szivarvany spune:
Roller, pupici juniorului, sa fie fara urmari vaccinul
Restu` ... ati pregatit ghetele ?
Sau sa intreb daca ati pregatit pachetele ?
Daria & GIULIA(2004 08 16)
cristalina spune:
Buna ziua,
Felicitari Vrabiuta, sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
Bine ai venit pe lume Ana Teodora!
Si pentru ca e inceput de weekend eu zic sa chefuim...Va invit la dans!
http://good-times.webshots.com/video/3038550660101722968fwQMcY
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Buna ziua, Felicitari Vrabiuta, sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa! Bine ai venit pe lume Ana Teodora! Si pentru ca e inceput de weekend eu zic sa chefuim...Va invit la dans! http://good-times.webshots.com/video/3038550660101722968fwQMcY Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007) poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi |
Exceptionale balerinele!!!!Mi-au placut la nebunie,mai ales galushca micacum se straduia sa tina ritmul....si ce gratioasa este si Maria...super!!!
Daria io am terminat de facut pachetele!...dar tu?
Si acum sa va zic cum se aburesc fetele la grupa mijlocie...imi povestea mandra azi dimineatza in drum spre gradi"mama,ieri m-am jucat cu Narcis...a zis ca el poate sa tina o minge mare cu un singur deget..si o poate si invarti...are un frate mai mare la scoala..si stii ce a facut fratele lui...a pupat o colega!"...meii,baiatul are stofa ca mandra mea era tare impresionata
szivarvany spune:
ce mi-au placut Cristalinele
Ioana, am gatat ... diseara organizam organizarea, scoatem cei doi plozi din casa, io-mi uit portofelu` si urc sus sa aranjez trebile cam asa e planu`, colega`mea abia asteapta, a zis sa ma misc precum un musuroi de furnicute
roberta04 spune:
BUN VENIT TEODORA! sa fii sanatoasa! MARCELA, felicitari si refacere usoara!
Mie mi-a adus Mos Nicolae cadouri toata saptamana, asa ca am fugit repede si i-am luat si eu lui Petro ceva care sper sa ii placa, el a facut pe Mosul pentru Matei - eu i-am zis sa ii ia o carte de colorat, creioane, ascutitoare (pentru ca asta isi doreste) si el i-a luat nu una ci 8 carti
Va pup si LA MULTI ANI celor ce se sarbatoresc maine!
philip spune:
nu mai intru pana ne intoarcem asa ca am zis sa intru sa va pup gramada si sa va doresc multe caoduri in incaltari.
carmen, o pup pe ieseanca si din partea ta.
philip&andreea
szivarvany spune:
tuturor ce-si serbeaza onomastica !
WE frumos tuturor !
Andreea de Pupi, vacanta frumoasa, sa va intoarceti odihniti si cu muuulte poze
g_ioana spune:
Neatza:))..plouaaa,plouaa
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE SF.NICOLAE!"
AndreeaP sa aveti o croaziera de visabi astept sa te intorci si sa ne povestesti...
Ati fost cuminti ,a venit mosul?
Mandra a fost tare impresionata ca moshul le-a adus la gradi cadouri la fel,dulciuri si un fruct ca sa nu se supere Sportacus"vezi mama,si mos Nicolae se uita la lazy town!"...iar acasa si-a pregatit papucii de la ora 8..asa ca din 5 in 5 minute se ducea sa verifice daca nu a venit..la 9.30 nu am mai rezistat presiunii din teren asa ca am mers sa facem baie...timp in care a venit moshul si ne-a pus cadouri
Azi am fost la teatru,superba piesa,craciunul jucariilor,mandrei i-a placut mult...acum este o vreme oribila..ma gandesc sa facem bradul,oare este prea devreme??
hai pupicei
edit ca pusei niste poze si filmuletze
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/noiembrie%20decembrie/
Vivia sper ca sunteti ok
eli spune:
Vrabiuta, felicitari! Teodora, ce nume frumos, bine ai venit!
cristalina, superba reprezentarea. bravo fetelor. vazui si restul de poze, nu-mi vine sa cred ce frig e in Rom. aici vine mai greu, dar cui o sa ii dardie fundul in ian-feb. si nu neaparat de frig ci din cauza vantaului care sufla, sufla. nici hainle nu cred ca le mai scot, pt uscat, afara. de uscat s-ar usca ele repede, dar nu pe sarma mea
philip, croaziere placuta!
Roxi, de ce nu reusesti sa dormi bine?
mami de Luca ce abia asteapta sa vina in Rom, nu am vazut filmul de care mi-ai zis, il avem insa pe lista DVD-urilor de INCHIRIAT
eu cam ametesc in ult timp. in plus simt cum ma "scurg", raman fara putere. mai vine si cate o contractie. ma gandeam sa pun cunoscutii la pronositcat ziua de nastere a floricicai de iarna, Mariuca mea draga.
la noi Mos Nicolae propriu zis nu a venit. felicitari pt toti copii la care a fost. felicitari si Nicoletelor (Rain, mama omidee, unde esti) si Nicolailor.
in schimb ne-a adus (de ceva timp) pt azi o invitatie la nunta unui coleg de-al sotului plus echipamentul necesar pt petrecerea resp.poze de la Eveniment