Copilasi de iulie-august 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana
edit ca pusei niste poze si filmuletze
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/noiembrie%20decembrie/

vazut poze cu gorodica si mamica. imi place culoarea la par. m-as face si eu, vopsi, orice nuanta, dar nu am curaj, pana acum tot ce mi-am facut sunt niste suvite blonde si acum vreo 6-7 ani , varfurile rosii cu vopsea ce se ia la spalat.

O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica

vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ce mai faceti dragelor? Eu.. ca magaru\n ceata, mult de lucru la job, balamuc, Robi si eu sunt candidata la CIC din motive de disparitie post, sper totusi sa rezist pana in martie 09 sa mai incasez niste salarii ca lumea si pe urma vom vedea...

Andries

Mergi la inceput

Felicitari si cele mai bune urari tuturor Andreilor, Andreelor, Nicolailor si Nicoletelor!!

Bravo Marcela asa nastere zic si eu!! Sa-ti traiasca puiutza si sa te bucuri de ea si de cea mare!!

Am vazut si fotografii si care mai de care a crescut si ..nici nu vreau sa nominalizez ca eu sunt cam cascata si nu vreau sa omit pe nimeni.

Kim bravo pentru gradinita, sper sa se acomodeze usor! Cat despre preturi la materiale de constructii.. zau ca e loterie curata, nu ai garantia ca vor scadea sau ca au scazut, poate fier/beton dar altceva nu.

Cristal iti urez sa fie Mosul darnic si bine organizat acolo la institut!! O sa ai ceva de munca te asigur.

Eu una, sunt varza cu timpul si cu tot ce inseamna cumparaturi si organizare.

Nu mai stiu daca v-am spus, am incercat sa plec in Cipru sa ma odihnesc. Am reusit ... 2zile ca pe urma m-a sunat mama sa-mi spuna ca Mirciu e cu febra 41 si ca nu vine salvarea si ca... sa0i trimit doctor. Deci miscarea logic implicita a fost sa ma sui in primul avion (cu scandal la agentie evident) sa ajung a doua zi la plozi. Evident ca ... la 3 ore dupa ce ne-a vazut nu mai avea nici o febra. O exista febra de dor si de stres?

Ca daca exista.. e clar ca si reve e ratat, doar ca reve e pe plaiuri mioritice si ajung la ei in 4 ore.

Buuunnnn, deci criza ne cam zgaltaie resursele si ne macina nervii...noroc de husband ca e bugetar si nu dispare din poza!!

Andries

Mergi la inceput

Pe mine m-au terminat cadourile pana acum: 2 casti Power Ranger Operatiunea fara limite, doua camioane (unu care incarca paleti si unul care incarca materiale de constructii), un set de transformeri, o masinuta care se incarca daca o apesi (asa ca si cum ai bate morse pe capota) si apoi merge prin casa, o super sanie si spatar pentru copii mici detasabil...si gata tura asta.

De Craciun.. nu stiu ce mai inventez. Ma gandeam la DVD portabil. Are cineva? Cum este?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

De Craciun.. nu stiu ce mai inventez. Ma gandeam la DVD portabil. Are cineva? Cum este?

Andries

noi avem de 1 an. il folosim in masina, vizite si acasa. cand vrea sa vada ceva si toate TV-urile sunt busy sau nu e la TV la ora resp ce vrea el, ii punem un DVD, cumparat sau facut de tati. nu stiu ce marca e, dar merg DVD-urile facute.
am scapat de multe miorlete cu DVD-ul portabil. are si casti, cand nu vreau sa aud monstrii sau scandalagii lui Stef.

Rev sa fie asa cum va doriti!

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutari si de la noi !
Andries, noi avem dvd portabil, din pacate pe Giulia nu o intereseaza mai mult de 5 minute niciun film / poveste nici la tv nici pe dvd, mie imi place
Eli, ce ti face burtica?
(Rox, sa o treci pe Eli la gravidute )

Noi am avut un we de leneveala
Avem pozici si cantec a` la Giulik

trupa, ne vedem la dimineata

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
la multi ani pentru sarbatoritii din week end. a fost bogat din cate vad Mos Nicolae... avanpremiera la mos craciun?
Andreea de pupi distractie placuta in coraziera.
Oliv ai tras chiulul zilele astea? nici un raport mic nimic?
Eli, de gravida cred . ca alt motiv nu vaz tu cum esti? asa deci dam drumul la pronosticuri?
ma duc la cafea.. sa avem o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!

Noi am avut un weekend incarcat - simbata am avut petrecerea de Mos de la firma - a fost ok, ariciu' foarte cuminte, iar Stefan a alergat de i-a iesit limba de-un cot... Duminica am fost la casa sa dam drumul la pompa de apa si dupa aia am facut un mic tur de magazine de gradinarit pentru ca anul asta vreau sa iau un brad mic in ghiveci ca sa-l pot transplanta la primavara in gradina.

In rest suntem bine, am trecut de prima saptamina de job, astept cu mare nerabdare si ziua de salariu...

Sa nu uit sa urez si eu un BUN VENIT PE LUME micutei Teodora - Marcela sa-ti traiasca puiutza si sa va aduca numai bucurii!!

Gata, ca trebuie sa ma apuc de munci...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Ziua buna,
Din nou am intarziat cu urarile ...
Dar vreau neaparat sa-i spun si eu bun venit micutei Teodora sa fie sanatoasa si sa aiba o viata minunata alaturi de familia ei
La multi celor care si-au serbat ziua numelui

Eu nu prea am mai dat pe aici din motive de stres maxim legat de finantarea casei pe care am cumparat-o... suedia reactioneaza ca de obicei extrem la tot ce se intampla in USA, asa incat somajul creste, bancile nu mai dau credite la fel de usor, piata imobiliara a murit, iar apartamentul meu nu se mai vinde. In fine, am alergat cu limba scoasa si sper sa fi reusit sa rezolvam cat de cat situatia, inca nu avem un raspuns final. Dar sa lasam trebile astea...
Am fost ieri si am vazut din nou casa si m-am reindragostit de ea, pt ca in ultimul timp nici nu mai indrazneam sa ma gandesc la ea...
Gabi ref la gradinarit, eu sunt mai speriata ca niciodata, ieri am facut un tur de gradina cu tanti Karin (cea de la care am cumparat) si mi-a povestit cum taie ea toti arbustii, si toate celea pi colo... cica pana si magnolia trebe tunsa din cand in cand... poate le chelesc eu pe toate la primavara in orice caz a promis Karin ca vine si-mi da consultanta la inceput
Rox, cum mai stai cu AMRul? Sorry am pierdut sirul...
Eu sunt acasa azi, Eva zace de sambata, aseara am aterizat la camera de garda pt ca nu stiam ce are, a plans toata ziua ca o doare burta, dar fara alte simptome (varsaturi, febra, diaree) asa ca mi-a fost frica sa nu fie apendicita!!! (eu sunt tare speriata de apendicita pt ca un baietel de la Mara de la gradi din Ro a murit pt ca nu au descoperit ce are si a facut peritonita... asa ca durerile de burta ma panicheaza complet) In fine, au zis ca nu e apendicita, azi noapte a facut si ceva febra, dar azi pare un pic mai bine, a si mancat ceva de dimineata si acum se uita la tv, deci nu mai zace cum a facut in ultimele doua zile
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori imi pare rau de Eva, saracuta de ea. poate a fost doar o indigestie si e pe trecute. la mine amr 8 zile lucratoare. pana pe 18 inclusiv.
Gabitz ce frumos cu bradul mutat in gradina, asta as vrea si eu... dar din pacate nu am cum si unde il duce. poze de la serbarea de craciun?
am recuperat poze: Maria de Ioana, Eli, Daria... am perdut pe cineva? daca da mai vreau sa azi e surprinzator de liniste aci (ptiu ptiu sa nu deochi pe nimeni :))

Mergi la inceput