Copilasi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
amironeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Amironeanu, , sper ca nu te-am suparat, efectiv nu stiu de unde sa incep cu explicatiunile, mai ales ca Giulik nu intreaba nimik |
Oi fi eu ametita si cu durere de cap dupa mine, dar zau ca nu stiu de ce as putea fi suparata pe tine! Oricum eu abia astept sa ne intalnim la primavara la Praid, desi cu noul job nu prea mai stiu [alcoolssdyxîTTTAYR5]
philip spune:
roberta, multumim, cica azi e mai bine.
andrea, felicitari pt job.
daria, n-am facut nici un bagaj, vom lua cu totii cate un bagaj de mana ca nu risc sa-mi piarda astia bagajele si sa fac croaziera intr-o pereche de blugi. ced ca il vom face duminica dupa ce pleaca musafirii.
carmen, deocamdata sunt unde eram, ceea ce e probabil bine, da' nu stiu cat e de bun cantarul. la ultima vizita la dr ma certasera ca am pierdut 2 kg. 'om vedea, eu ma simt bine mai usurica, numai burta creste :)
sanatate bolnaviorilor
hai, marcela!
philip&andreea
kro spune:
Vesti bune despre Vrabiuta (am spionat putin pe la mamici de nov. - dec. 2008)
citat din mesajul lui diana21 A nascut Vrabiuta!!! 3.850 g, 52 cm, apgar 10! Fara epidurala, fara nimic, in 8 minute !!! |
TEODORA bun venit pe lume !
Marcela felicitari, sa-ti traiasca printesele si sa te bucuri de ele.
philip spune:
wow, super! am zis eu ca iese teodora mai repede ca lia. bravo. felicitari si sa cresteti mari!
philip&andreea
szivarvany spune:
Wow, Vrabiuto, sa-ti traiasca Teodora ! Felicitari !
Te asteptam "acasa" sa pove tooot si sa pui poze cu micuta printesuca !
Kro, sar`na de vesti
Daria & GIULIA(2004 08 16)
carmenp spune:
azi de dimineata am gasit urmatoru` mesaj pe tilifon
aseara s-a nascut Ana Teodora, 3850 grame, 52cm la ora 17.08, in 8 minute. bebe si mami sunt foarte bine
bun venit, ana teodora, sa cresti mare si sanatoasa! felicitari, marcela, sa va traiasca sa va aduca multe bucurii!
roxanaz spune:
buna dimineata tuturor
Felicitari pentru Vrabiuta si Ana Teodora.
ma scuzati ca nu am putut citi din urma, sunt tare aglomerata la munca si cam nedormita, as usual. imi revin mai tarziu (sper)
o zi buna tuturor!
g_ioana spune:
Neatza,azi ie soare,parca mi s-au mai incarcat si mie bateriileBine ai venit pe lume ANA TEODORA,sa cresti mare si sanatoasa!!Vrabiutza sa-ti traiasca printesa si sa te refaci rapid!
Papa multa sanatate fetelor!!
Andreeap cum se mai simte Pupi s-a refacut?Distractie maxima cu musafirii si in croaziera!
Vivia iar sunteti liberi?
Meii cupilu meu ori va fi un mare talent in pictura ori un mare antitalent(cred mai degraba varianta a doua)...ieri i-a pus sa picteze cizmulitza lui mos nicolae...toti au pictat-o,rosie sau verde..a mea a pictat-o rozzzz..doamna cica ea le-a aratat un exemplu rosie-verde dar le-a zis sa picteze cum vor ei....a mea a fost originala....la steag ea a colorat cu portocaliu in loc de rosu...pentru ca nu-i place ce inseamna culoarea rosie...
hai sa avem o zi buna..io trebuie sa fug de la servici sa cumpar cadouri pentru mos nicolae
roller025 spune:
Hei, bravo Marcela!!!! Sa traiesti Ana Teodora!!!!
Ioano, poti sa stii ce mare pictor va iesi? Macar un lucru e cert: nu face ca toata lumea. Formator de opinie? o fi o meserie care sa se cheme asa?
Roxana, te-ai trezit? imi dai si mie o consuiltanta de specialitate? Luni ma'c sa-i fac vaccinul de 2 luni piciului si am urmatoarele variante (sper ca scriu bine, descifrez scrisyul pediatrei acu): Engerix + Pentaxim /Engerix b + Infarix / Infarixhexa. Io as merge pe prima varianta... nu mai stiu ce i-am facut lui Vic, dar parca ceva asemanator cu prima optiune...
roxanaz spune:
citat din mesajul lui roller025 Roxana, te-ai trezit? imi dai si mie o consuiltanta de specialitate? Luni ma'c sa-i fac vaccinul de 2 luni piciului si am urmatoarele variante (sper ca scriu bine, descifrez scrisyul pediatrei acu): Engerix + Pentaxim /Engerix b + Infarix / Infarixhexa. |
whatever you choose e cam acelasi lucru.
vezi ca din 1 ianuarie, de cand intra in vigoare noua schema de vaccinare gratuita, or sa se dea si de la stat vaccinuri pentavalente, cu antipolio injectabil inclus. asta ca sa nu te mai stresezi ulterior cu cumparatul vaccinurilor.