Copilasi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
g_ioana spune:
Hai Vrabiutza,nastere usoara,refacere rapida si un bebe sanatos,mancacios si somnoros!
Neatza
Roxi ce mai face Pat?
Vivia super tari dialogurile cu Uka...deci voi vorbiti spaniola,bravo...si noi avem discutii din astea interminabile...mai nou a invatat colindul cu "astazi s-a nascut hristos.."..in fiecare zi facem analiza pe text...ce-nseamna Mesia?..de ce are chipul luminos?...ce-i scutec de bumbacel?...de ce nu avea pampers?...
Azi dimineatza cand s-a trezit a inceput sa-mi explice"deci moashul ne aduce acasa ce ne dorim si la gradi ce nu ne dorim"..pentru ca i-am zis ca moshul nu poate sa-i aduca toba la gradi..ii aduce o surpriza..
hai sa avem o zi buna
leeloo2004 spune:
Neata, neata! Intii si intii scot
pentru Vrabiutza!!!!! Nastere usoara iti doresc si asteptam vesti!
In al doilea rind trebuie sa va spun ce m-a impresionat efortul facut de primarie anul asta - sau cel putin ce am vazut la stiri ca se face - orasul lui Mos Craciun, 4000 de Moshi pe strazi, casutele din Unirii care vor vinde decoratiuni, turta dulce, vin fiert, etc - o sa ma duc si eu duminica si va spun cum arata si in realitate ca de sunat, suna tare bine!
Roberta - tare faza - pai trebuia sa-i spuneti "what's up?" ca in reclamele de la berea Bud ca sa va vada si limbile albastre!
Kim - nu stiu cine v-a spus ca s-au ieftinit materialele - eu din contra, am auzit ca s-au scumpit, pentru ca cererea e din ce in ce mai mica...despre mina de lucru, asta s-ar putea sa se ieftineasca pentru ca lucrarile in constructii stagneaza...Noi insa nu prea avem ce negocia, poate doar sa negociem pentru constructia gardului din fata si a trotuarului si aleilor din curte, dar asta abia la primavara pentru ca nu mai avem cu constructorul decit asta si ultima mina de vinarom. In rest mai avem de pus parchetul si de facut legatura la instalatii (apa si gaze) dar astea zau daca s-au ieftinit...
Cristalina - super initiativa ta! Piticii se bucura oricum de orice cadou asa ca o sa iasa super! Si noi avem petrecerea de Mos pentru copii simbata asta...
Ma duc ca iar am o sedinta...mai revin sa vad daca sunt vesti de la Vrabiutza....
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
va citesc da` nu mai apuc sa scriu ca ma pregatesc de craciun s`asa ca am luat`o de coada cu hirtiile. vazut pozele, n`am apucat sa scriu despre asta...
philip, bravas, cite chile ai luat pina acum?
mey, ce-ati luat cadouri la cupii? is in pana de inspiratiune, pe ilinca am rezolvat`o cu papusa d`aia barbie cu aripi ca m`a innebunit cu ea dar la ionut habar n`am, ca ie cu pretentii, astept sugestii
kro, cum te-ai descurcat cu felicia la cap cadouri?
cu intirziere, la multi ani de sf. andrei! la multi ani, mihaela!
mai nou trec prin mari incercari dimineata cu ilinca, are citeva zile de cind vrae s`al ia pe coco cu ea la gradinita, evident cu tot cu colivie, am scapat si azi da` miine ma si vad plimbind colivia cu masina;))
szivarvany spune:
Carmen, hahaha, ce idei pe Ilinca So, iejti de gashk au ba, duci animalu` la plimbare ?
Ionut ce-si doreste , ce spune daca e intrebat direct ?
La noi a fost asa ... vreau de Moshu` Barbie Mariposa si de Craciun un brad mare
Daria & GIULIA(2004 08 16)
cristalina spune:
Neata mai pe la pranz,
Mai nou directorul ma ia in bombeu pe holuri "ce mai faci Mos Craciun?!" de cand cu petrecerea piticilor. Eu cred ca Maria o sa fie super incantata mai ales ca tot institutul o sa se stranga acolo si o sa aiba super audienta. Barosana o sa stea numa' in brate la mine, evident, ca o sa se sperie de atata zarva, dar asta e partea a doua...:)
Am arvunit si un "mos" care poseda o frumoasa barba naturala, un baiat o sa filmeze si probabil o sa dam dvd-uri cu filmuletele la toti parintii, luni ma duc sa cumpar jucariile...mi-am facut de lucru.
Pentru serbarea de la gradinita costumul de fulg de nea e aproape gata, nu e mare lucru dar bibilesc la el noaptea dupa ce adorm ele asa ca imi ia ceva timp...asta si faptul ca le-am facut stegulete si cocarde tricolore de 1 decembrie (na, ca pot sa ma sincronizez!) mi-au crescut imens cota de piata, in ochii Mariei sunt o zana..."mami, ce lucruri frumoase stii tu sa faci!!!" M-am scos!
O zi frumoasa tuturor si nu in ultimul rand
Hai Vrabiuta!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
MARCELA, nastere usoara si bebe sanatos!!
IOANA, exact aceeasi intrebare mi-a pus-o Matei ieri- am luat "Draga mea pentru copii" si ii tot cant "Astazi s-a nascut..." si el face analiza pe text: Ce e ala scutec de bumbacel? De ce nu avea pampers? Nu se uda patul noaptea? De ce chip luminos? Ce e neaua? Si daca ninge cum nu-l atinge?
Aseara si-a adus in pat 4 ursi de plus- mama, tata si copiii si imi explica el mie ca abia asta este o familie- mama, tata si doi copii. Noi nu formam o familie pentru ca o familie are mai multi copii si nu un singur copil. Am incercat eu sa ii explic ca si noi suntem o familie dar tot nu m-a crezut pentru ca la gradi (zice el), doar el si un baietel nu au frate sau sora.
OLIVIA, tari dialogurile voastre! Si mie imi place sa il provoc pe Matei la tot felul de discutii, imi place ca sta uneori sa elaboreze raspunsurile, il vad cum se gandeste si ma tot intreaba...
In legatura cu religia, sunt foarte curioasa de reactia lui Matei, vineri vine la ei la gradi un preot sa le povesteasca despre Sf.Nicolae. El ma tot intreaba cum a ajuns bunica in cer, cum zboara oamenii pana acolo, se uita uneori pe geam si ma intreaba daca nu am putea sa o vedem pe bunica.
CARMEN, eu le-am facut la papagali pasaport de tara dar azi am plecat la gradi cu ruleta
ANDREEA (P), sanatate lui Pupi!
La mine a ajuns, in sfarsit, capcaunul de la Londra, eu tot cu limba albastra dar n-am ocazia sa i-o arat deocamdata pentru ca freaca pe altii azi.
V-am pupat, o zi buna!
roller025 spune:
buna ziua!
Cu extrem de multa intarziere, fac urari: De sf Andrei, Mihaelei, de 1 dec. Sa traiti si sa fiti sanatosi!
in plus: Marcela, nastere usoara si sanatate maxima tie si Teodorei!
Asa, si acum:
Gabitza, felicitari cu intorsul la munci! Si pupici ariciului!
Olivia, succes cu gradi! Pisalog, zici? Mda, suna cunoscut... Noi nu i-am spus de chestii religioase, inca nu intrreaba.
Papa, sanatate multipla!
Marina, ce fromos, ski... Io am incercat de cateva ori si nu se prinde de mine... poate o sa reusesc cu Vic...
Roxana, cosmaruri am avut si io in sarcina... erau nasoale, Paul lucra la birou cot la cot cu mine... Cum e Pat?
Ioana, fromoasa gorodica!
Andreea, pupici pe burtici!
Noi am avut un we agitat, cu activitati si alergat dihania cea mare, jucat cu dihania cea mica, incercat sa temperez agitatul familiei care tuseste si stranuta peste Paul. Si de ieri suntem singuri iar, asa ca timp liber mai putin. In plus mai raspund la intrebari de la job, aflu ca totusi suntem loviti de criza si ca ar trebui sa mai reducem din personal, asa ca s-ar putea sa stau acasa pana la 1 mai - o fi bine, o fi rau? - pe 16 avem serbarea de mosh la servic, astept sa vaz cand e aia de mosh la cumnata-mea, unde o sa facem Craciunul... incep sa mi se cam scufunde niste corabii... Sa videm.
Noi de Mosh Nicolae de obicei dam dulciuri. Nasol cu Victor e ca nu mananca. De ex, vrea oo kinder, dar pentru surpriza, asa ca oul se imparte: el jucaria, io partea dulce Asa ca, o sa caut o carte, ceva si o sa iau niste oo surpriza.
Va pupu dulce!
amironeanu spune:
Salut!
Marcela sper ca ai nascut in 5 minute si ca si tu si Teodora sunteti bine, sanatoase!
Nu ma dati la disparuti, dar si la mine s-au aglomerat o gramada de chestii. Trebuie sa recunosc, nici macar sa va citesc nu prea reusesc. Am gasit/m-a gasit o firma, mi-au oferit un job tare fain, intai le-am spus nu (ma gandeam sa stau pe cont propriu), dar au plusat, in plus mi-au oferit si program de la 9-15 pentru inceput si atunci am spus da. Asa ca la 1 ian incep si cu ei, mai am o firma mica pe care am preluat-o in octombrie si vreau sa pun totul la punct pana pe 1 ian. Incerc sa stau si citeva zile acasa cu Matei, sa fac si eu ceva curatenie, sa o las si pe mama soacra sa-si mai faca una alta prin casa, plus cumparaturile de Craciun si iese un mix super aglomerat
Din fericire copii sunt sanatosi, voiosi, Stefi vorbeste aproape non-stop, Matei super mamos (dar trebuie sa recunosc imi place). Ne pregatim de serbare, au si o sceneta, Stefi va fi doctorita. Luni dimineata se merge la biserica, la impartasit, toata grupa, eu voi fi una din mamici care va face pe soferul, sunt tare curioasa ce va iesi. Noi suntem de acord cu chestii de genul acesta, nu are ce sa le strice, nu-i indoctrineaza, iar daca peste 20 de ani vrea sa-si schimbe religia sau sa nu mai creada, asta e.
Cam astea sunt noutatile, din pacate noi nu avem petreceri de Craciun, nici pentru cei mari, nici pentru cei mici, imi cam lipsesc trebuie sa recunosc. Am fost week-end-ul trecut la cinema cu sotul, nu va spun ce entuziasmata am fost, nu am mai fost de 5-6 ani cred, m-am bucurat ca un copil mic. Vrem sa ne facem program si sa mergem cel putin o data pe luna sper eu
Gata, fug sa o iau pe Stefi de la gradinita. Sper sa reusesc sa mai intru anul aceasta ...
papadie spune:
Eu cand ziceam ca scap am luat-o de la inceput. Ieri a fost Catrina lata pe canapea si Sofia vioaie, azi a luat-o Sof cu vome, lata-n pat, diaree. Distractie cat incape. Insa clar e ca maine Mielu mere la gradi ca vine Sankt Nikolaus sa le umple sosetutele cu daruri:) Pe o sfoara au toti cate o soseta adusa de acasa in care mosul pune, dupa cum va ziceam, nuci, turta dulce, ciocolata :) Acasa vrea "un luj"(:D, un strugurel) "si de dat la ochi"(asta s-a rezolvat nu se poate decat peste vreo 10 ani).
VRABIUTA
sper ca esti deja cu pasarica-n cuib!
mai viu diseara!
szivarvany spune:
Amironeanu, , sper ca nu te-am suparat, efectiv nu stiu de unde sa incep cu explicatiunile, mai ales ca Giulik nu intreaba nimik
Si felicitari pt job Si asteptam pozeee cu serbarea
Andreea de Pupi, ai gatat bagajele ?
Am vrut sa strig catalogu` dar m-am lasat
Pup trupa !
Pies: o ador pe Catrina o pot numi geamana Giuliei in pretentii
Daria & GIULIA(2004 08 16)