Copilasi de iulie-august 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ELI, pupici, sa stea cuminte bb in burtica!

daca tot nu a aaterizat avionul, am reusit si eu sa vad poze cu burtica Andreei si cu feciorii Danei -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dragelor, maine dimineata ma prezint cu bagajele la spital, cu emotii cat pentru zece (ca doar nu stiu cum se face treaba asta cu nasterea, nu?). sper sa fie totul bine si va dau de stire cand ma intorc.

o seara frumoasa tuturor!

mami de si graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuta, stem aici, de dimineata punem "pampoanele", iti dorim o nastere rapida, o bebelina sanatoasa si asteptam sa dai de stire !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

vrabiuto, pai dupa cum te stiu eu pe tine, ai sa nasti si mai rapid decat prima oara.
multumim de complimentele pt burtik si piscina
sanatate bolnaviorilor
si philip a racit, muceste la greu si avea putina febra asa ca l-am lasat acasa cu bunica. s-a trezit cu noaptea in cap ca cica trebui sa-si sufle nasul. sper sa-si revina pana ne vin copiii si pana kuni cand plecam. asa-i ca v-am innebunit cu plecarea?
maria e super frumoasa si isteata! un pup mare de la noi.
gabi, ma bucur ca prima zi a trecut cu bine, incep si eu sa-mi fac probleme cu bebeul si ce vom face...of, of.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi profita din plin!!
Roxa sa vezi de acum vise!
Ioana am uitat sa vad pozele le vad diseara..

F frumos ca va pregatiti de serbari...

Voi ce mai povestiti copiilor vostrii despre Craciun? Noi nu am prea vorbit de Isus..Dumnezeu si alta chestii legate de religie cu Luca, nu vrem sa-l indoctrinam..dar acum cu atitea povesti despre Craciun..estE plin de baby Jesus..si de aici discutia de azi:

- Mami..baby Jesus was born on Christmas Day (ce sa-i explic ca se pare ca nu )..then some bad guys killed him..and then he was ok and go (adica went) to the sky.
-Da , Luca
-Where are his mama...and daddy?
-Au murit Luca
-Why...'cause the bad guys?
-Nu ..au fost bolnavi si au murit (ca daca spuneau ca au fost batrini se punea pe plins)
-Poor baby Jesus...he doesn't have parents..But I think he is a grown -up now and he has a girl(adica sotie) and a baby...
-No Luca ..este singur..
-Poor Jesus...why is he alone? Why nobody wants to stay with him?
..atunci am zis faza cu ...la cei buni, spiritul se duce la Jesus.. in cer ...
-I am a good guy...I want to go to the sky...but how? I don't have wings ..how can I fly?...

..noroc ca ajusesem deja la gradi...

edit Gabi ati mai negociat la casa? Preturile au scazut la unele materiale de constructie si cu 50%..si manopera si tot...(nu chiar 50% dar ceva)
Eli mai ai putin..am vazut si The cat returns...L-ati vizionat?

Mergi la inceput

Kim, hahaha, io nici nu m-am gandit sa pove despre altceva decat ca de Craciun daruim si primim cadouri Cateodata ma gandesc oare de unde va invata Giulia toate chestiile ?! ... Dialogurile tale cu Luca sunt extraordinare Ai un copil tare istet, nu ai cum sa-l invarti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria merci..daca Giulik nu initiaza astfel de dialoguri..initiaza tu..Noi seara citim si-l las sa ma intrerupa si sa intrebe..Acum cartile sint despre Craciun..si Jesus..inevitabil..
Dar exista si reversul medaliei..este pisalog

Sa va mai zic o faza...acum 3 zile zice ..nu sint suficient de mare ..dar cind voi si eu mare am sa vorbesc si eu ca voi guys..am sa vorbesc si eu Spanish

Mergi la inceput

bestial Luca

Si am intrat sa pun pompoanele ...
[
pt Vrabiuta,
sa ai o nastere usoara, refacere rapida, mult laptic
[
si pt bbTeodora
sa fie sanatoasa, papacioasa, somnoroasa si necolicioasa
[