Copilasi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
Gabitz, imi pare bine ca prima zi "de scoala" a decurs ok. bietul aricel, ce o fi fost in sufletelul lui, prima zi fara mama . noroc ca i-a venit inimioara la loc seara.
nu stiu deloc de poate fi mancarimea aia. mai ales fara nici un semn pe piele. o sa vorbesc cu doctorita, poate ma lumineaza nitel.
pupici si spor la treaba!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Rox, voua, sa nu fie nimik acele mancarimi.
Leeloo, , ce bine ca esti bine si te-ai reintegrat
Ioana, baga poza !
Kim, wow, felicitari pentru gradi
la trupa, sunt prin zona ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza,io azi dorm pe mine,n-am pic de energie
Roxitinem pumnii sa elucidezi faza cu mancarimile...si sa visez numai frumos de acum ca Eva o sa fie ok!
Leeloo pupacim ariciul suparat
Vivia felicitari pentru admiterea la gradi...acu sincer vorbind,este mai usor in romanika sa-l inscrii in martie decat in septembrie....si sa-ti traiasca nepotzelul
Meii azi la gradi am avut placuta surpriza sa vaz ca un parinte a avut initiativa sa le luam cupiilor cadouri de mos nicolae
hai sa avem o zi buna
cristalina spune:
Neata!
Neica, daca as avea un sezlong as dormi acilea de as rupe! Am o toropeala in oase, ceva de speriat.
Dar zisei sa nu mi-o iau pe cocoasa si sa dau cu subsemnatul, ca la citit sunt constiincioasa acum...:)
Gabi, ma bucur ca ati scapat cu bine de prima zi de scoala. Pe la un an o sa-l apuce un dor de mami de nu o sa mai poti sa te duci nici la buda atunci cand esti acasa...Si eu care experimentez asta sunt plecata numai de la 9 dimineata la 14 dupa amiaza. Iubire mare
Ioana, noi cand am intrebat la gradinita au zis educatoarele ca in fiecare an vin aia de la primarie cu cadouri asa ca nu mai strangem (in fiecare an cu sf. Nicolae in zi lucratoare zic eu , da' zic in soapta pen' ca iar imi spune lumea ca sunt carcotasa...)
Si la noi s-au aprins 3 beculete, ne uitam la ele cand iesim seara la plimbare...absolut patetic arata strada, mult noroi si 3 becuri de saij' da vatzi!
Roxi, sa treaca mancarimile!
Am vizionat si burtica Andreei, tare frumoasa...:)
Marina, frumos la ski. Sa ne mai povestesti...:)
V-am zis ca am avut o initiativa, in fiecare an se impodobeste in holul institutului un brad mare mare, natural si frumos...Anul asta am zis sa organizam o petrecere de Mos Craciun pentru pitici si pentru ca am zis trebe sa ma si ocup...dar cred ca o sa iasa frumos.
Asa ca avem cadou la petrecerea de la institut, cadou la gradinita si cadou de Craciun...O sa se umple casa!!...:)))
Ma duc sa ma trezesc, o zi frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
papadie spune:
La multi ani pt Andrei si Andree!!! Sa fiti sanatosi!
Epi barsdei side 1 dec. Am citit dar nu am avzut poze. Mai tarziu. Am intrat sa va urez numa de bine si ma intorc la pui ca au un virus. Rosu in gat, bube pe burta, voma, kkare permanenta si febra. Am incatzat-o si io.
Nu va pup azi
ps: si noi am pus luminite de pe 29 nov:) pe balcon in fata avem sanie cu luminite, perdea si mos craciun, in spate pe terasa un fulg de zapada ff dragut. atata ca zapada ioc. la noi e aia cu afara ploua,ploua si-i trecut de ora noo:)
tschuß!
Facerea de bine nu ramane niciodata nepedepsita
roberta04 spune:
Helou!
Sanatate multa la pici cu mancarimi sau virusi, sa le treaca repede!
Gabi, bine ai revenit in campul muncii... Faza cu ariciul m-a topit
ROXI, eu am avut cosmaruri toata sarcina dar cica sunt normale
Eu rad ca ... nu mai spun ce, acusi vine un sef mare de la Londra si eu am dat la juma' de birou pastile cu albastru de metilen pentru gat si avem limba albastra
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 Helou! Eu rad ca ... nu mai spun ce, acusi vine un sef mare de la Londra si eu am dat la juma' de birou pastile cu albastru de metilen pentru gat si avem limba albastra |
asta nu e de bang, e de mare ras
bunny spune:
mai sefu ala de la LOndra o sa vrea si el, ca aici toata lumea e gripata...asa ca explica-i.Aici nu gasesti asa ceva...ca tare mult as vrea si eu ...dupa ce a fost asta mic bolnav -si inca tuseste, a luat-o taica-su si acum sunt eu...bhleeaaa.
sunt pe aici dar ....nici pe scaun nu pot sa stau , ma dor toate oasele. Noroc ca mai am 2h fara copil, ca dupa vreau nu vreau trebuie sa fiu in forma.
Va pup si sa stiti ca sunt pe aici, va citesc...ma inspir ptr Mos Niculae ca aici nu se practica si ne pregatim de xmas show .
roberta04 spune:
Hi, hi, am gresit emoticonul, era in loc de .
Si iata si razbunarea chinezului - englezul a ajuns la Chisinau, pe aeroportul din Iasi nu se poate ateriza din motive de ceata, asa ca vine cu autobuzul. Cine a fost in zona, stie de ce rad, las' sa vada ei ca la noi e civilizatie, sa nu mai strambe din nas!!!
eli spune:
buna! cam tarziu, dar La multi ani D-na Bibi, Andrei si Andreele ,Romania.
noi suntem binisor. Stef cu gradi si fumurile ce-i iesi si pe nas si pe fund. Eu un alintat si un plangacios. bebelina bine, creste precum Fat-Frumos, avea 2342g la 33 de sapt fara 1 zi. bineinteles ca si maica-sa creste la fel de rapid. deja visez la sport si dieta de dupa nastere. cand mergem la medic, maimutica mereu doarme, abia la a 3-a incercare am reusit sa ii vad fatsuca. seara si noaptea insa ma bombardeaza... ziua am cam multe contractii, dureroase, sper sa ajungem cat mai aproape de termen, poate ii facem lui tati o surpriza chiar de ziua lui , 14 ianuarie.
Roxi si eu am cosmaruri. si multor chestii care mi se intampla ziua, le visez continuarea naoptea. Ieri m-am certat cu tati si visul a fost o continua cearta si un plans din partea mea . M-am saturat sa merg de n ori la toaleta, sa nu pot roti in pat sau sa ma ridic.
Pupicei, fug la spalat vase, impaturit haine!
O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi