Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)
Raspunsuri - Pagina 12
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Carpatina cum mai e trandafirasul,s-a acomodat la gradi? |
Cre'ca da.. Oricum, in ianuarie tre' sa se reacomodeze.. ca in decembrie nu merge deloc...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
myral spune:
Pana la urma am facut comanda de produse weleda, acum sa vedem cat de bune or sa fie (sapun, lotiune de spalare si crema de corp)Am facut comanda si la quelle si cica ajunge intr-o luna
, am mai facut odata comanda dar era maxim in trei sapt, acum daca nu vine pana de craciun sa fie sanatosi ca s-ar putea sa cheltuim banii alocati jucariilor.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Diwana, dar spala si vase?
Ca e tare nevoie la noi. Asa i-am taiat si eu bretonul la a mea dar abia astept sa-i creasca
Vad ca nu te induri sa-l tunzi ca doar bretonul e taiat.Elisa e deja treaza si imi agreseaza laptopul, plecam la joaca.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
![]() |
Carpatino..stea noua...bravos! Nu i-o donezi Pineicoladapt. serbarea piticului, sa nu mai aiba saraca de lucru?
Sper ca remarci ce generoasa sunt cu lucrurile altuia!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Maruntescu, vad ca te munceste Puppi la greu. Se pare ca are energie cu caru' si nu prea te odihnesti. Asta ma face sa-ti motivez toate absentele. Ma cam prinsesem de ceva timp ca esti cu ea non-stop. Cand ai 5 minute, intra si da de veste ca sunteti ok, sa nu ne facem griji...daca nu, sunam, asa ca vai de tine!![]()
Apropo, am cam multe numere de telefon de la tine, nici nu stiu care e ala bun...o data te-am sunat pe unul dintre ele, dar nu mi-a raspuns nimeni.
Nu ca asta m-ar impiedica sa te bazai, dar daca o trezesc pe Puppi din somn, e vina ta!
Asa ca da-mi PM cu numarul corect si scapi usor de mine.
Poze
Yaia spune:
Roxana, pai dentistul e o urgenta, se stie ce greu se obtin programarile...ii poti spune sefului ca poate veni cu tine daca nu crede.
Oricum, vad ca deja esti mai relaxata, chiar daca va 'calca' vineri. Trece si vineri...si vine Craciunul imediat!
Nenorocitii astia ai mei au amanat petrecerea de Craciun de anul asta pt. ianuarie!
Off-off, mai-mai!
Poze
gabitz78 spune:
papanash - vorba fetelor...si eu vreau vinete!![]()
diwana - eu il vreau, daca stie sa si calce rufele!![]()
roxana - e complexa treaba cu masajul...iti dai seama ca am fost cu ochii pe ea cat cepele...dar nu ma incumet!pai statea ca eu o distram si ea ii facea masaj.
cica trebuie facut cam 1/2 an sa-si revina.asta e...
papanash - "io daca nu munceste, nu are indemnizatie"!
greyeras - daca fata a plans dupa incident, nu a vomat, nu i-a curs sange pe nas, gura, urechi....eu zic sa stai linistita ca n-are nimik.sa stii ca astia mici nu sunt chiar asa sensibili cum credem noi.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
diwana spune:
Rox, evident ca de aia nu fac BB2, ca sa pot dormi si eu ![]()
Myral, eu mi-am comandat catalogul de la quelle cred ca de 1 luna jumate, si inca n-a venit. Dar produsele cred ca le trimit mai repede.
Am inceput mesajul asta acum o ora, dar a trebuit sa spal o tona de vase si sa-i dau zmeului sa manance. N-a vrut supa de ardei umpluti, asa ca am facut 2 mere cu 8 biscuiti si 2 linguri de iaurt. Asta a mancat cu pofta. Nazuri deh
. Il mai tin vreo ora si-l pun la somn.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Myral, da, nu ma incumet inca, mi-e frica sa nu-l fac si mai urat de atat
De spalat vase, inca nu stiu daca o face, dar de (de)aranjat stiu sigur ca face ![]()
Gabitz, da calca si haine (in picioare)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
gabitz78 spune:
ziceati de ficatel.eu il fierb pur si simplu si il fac ori cu piure, ori cu spanac.
iar despre vitel, eu ii fac un fel de ciulama sau cu ceapa pestisori inabusita, cu foi de dafin si cu boabe de piper si apa.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/