Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

diwana este numai un creion ce se umple cu apa si cand scrie pe acel material devine albastru; mai sunt si niste stampile dupa cate am inteles, noi nu le avem.

Rox nici eu nu vroiam brad asa devreme, dar am avut timp duminica, dormea energia, asa ca am executat. Am vrut sa-l fac anul acesta in roz, dar nu am gasit de toate in culoarea asta, asa ca am bagat tot pe turkiz-albastru-argintiu si la anul ma ocup de roz ori rosu ca e mai usor de gasit.

Yaia nr pe care m-ai sunat era valabil, dar nu am auzit eu telef, deci cel cu 0152 parca, ca-i nou si nu m-am sinchisit sa-l memorez. Si da, energia ma stoarce de tot ca pe o lamaie. Si, nu vrea deloc sa se joace sg, mai departe de 30cm de mine nu sta, mai sunt oare bebei care prefera in fiecare minutel prezenta mamei/tatalui?

carpatina imi placea iarna cand eram micuta si mergeam de dimi de cand deschideau telescaunul si plecam doar cand se inchidea, insa am crescut si am un frig in oase, oricat de gros ma imbrac, tremur ca varga, asa ca si-n Predeal de sunt iarna, fac o tura cu schiurile si apoi ma bag in casa si ma uit la cei ce au mai mult spor cu acest sport. Plus ca in dec-ian-feb e o nebunie la baza partiei, ca avem nevoie de ore sa intram in curte cu masina, in cazul in care nu se gaseste cate cineva sa ne blocheze intrarea. E frumos la munte iarna, nu pot zice, dar frica rau! Cu mare placere venim intr-un we la voi, dar nu stiu exact daca in ianuarie.

Energia doarme, asa ca mi-am spalat cele 3 fire de par, m-am tencuit putin ca mergem la fotograf pt pozele de iarna si nu vreau sa-i stric doamnei aparatul foto. Si am sa ma ascud intr-o bluza neagra, sa maschez suncile facute de la ecler si sarmalute. Si de la o ciocolata Milka noua cu pepene verde care d pe piata dor pt scurt timp si pe care mi-am cumparat-o in cantitati industriale. Si mai am de doborat si 2 cutii de eugenii :)

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

danuta36 uneori am acumulatorul pe 0, dar cand vine si ma pupa de ma toceste si ma striga mereu se incarca instant. Doar noaptea e mai rau, ca uneori de somn nu prea mai am rabdare si ma supar :(

Pinacolada e super dupa parerea mea Aqua Doodle ca nu poate sa-mi scrie pe pereti cum are intentia si nu e toxic, numai ca se plictiseste repede de desenat si inceraca sa scrie peste tot cu el si e cam trista ca nu-i iese.
Si mai are dor un joculet care o incanta si ala e imprumutat de la o verisoara si-l vrea inapoi, iar eu nu gasesc sa-l cumpar ca-i din It sipe aici nu am vazut. Nici pe net nu am avut succes. Poate rog pe cineva din It sa mi-l cumpere si sa mi-l trimita.

Chiar ce mai cumparati pt copii de Craciun?

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Diwana- ce vrednic baiat ai......haios!
Carpatina- si tu il faci stea?
Yaia- multumesc pt ajutor:)))

Mergi la inceput

Carpatina-acum m-am prin ce era cu staeua aia!!!!
Maruntzica- m-am uitat si eu la quelle de la noi si nu au....dar l-am vazut parca la miniblue, poate il cumpar si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Erina, pupam micuta cocheta preocupata de lucruri rare...

Rodica, bine ai revenit! Frumos si vesel morosanul .
Sa va traiasca nepoteii.
Spor la bb2. Sa va dea DD ceea ce va doriti.

Rox, maine –poimaine te trezesti cu micul dejun pregatit de copii...

Ana, sanatate multa papanasului.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

L-am gasit pe net; este www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=8368" target="_blank"> acesta. Ma uit sa vad de-l pot comanda la ei sa mi-l trimita aici.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Maruntzica- m-am uitat si eu la quelle de la noi si nu au....dar l-am vazut parca la miniblue, poate il cumpar si eu!

Sunt mai multe variante, e unul pt calatorii, micut si unul xxl (costa cam 30€ cred), cu musamaua aia mai mare si acela cred ca are si stampile. Creion poti cumpara si separat, daca-l pierde ori de-l roade :)

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Maruntzica- f frumos...., dar crezi ca nu-l gasesti si-n magazin sau supermarket la voi?

Mergi la inceput

Doarme energia de 1h ! Si e cu burta goala, ca nu a vrut pranzul si dimineata nu a bagat decat 50ml iaurt si 3/4 felie paine cu unt si cascaval, iar cand se trezeste plange de foame si nu are rabdare sa mestece, asa ca iar bea doar lapte cu cereale pe ziua de azi :(

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Maruntzica- f frumos...., dar crezi ca nu-l gasesti si-n magazin sau supermarket la voi?

Pai deja ne-am uitat si nu l-am gasit si sincera as vrea totusi varianta italiana, ca deja canta impreuna si recunoaste animalutele! Daca-l gasesc aici iau in germana, dar am vazut ca-l livreaza si-n afara. Ori poate ii dau bani verisoarei sa-si ia altceva si-l oprim noi, incerc si varianta asta ca joculetul e pt 18luni pana la 3 ani si ea face in 1/2 an 6 ani.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput