Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu ati scris prea mult, eu am fost pana la fisc si inapoi. Nu va spun ce nervi si pe acolo, sefa de serviciu nu era si ca atare ma mai duc si maine.

Carpatina, supa inca nu stie sa faca, dar poate invata si primeste mai des. Bona i-a facut.

Diwana, e tare scump si dragalas, si chiar daca il vrem noi nu cred ca ni-l dai tu. Cat despre BB2, o sa ai o intreaga sarcina sa tot dormi, cel putin in primele 2 trimestre.

Yaia, la noi s-a anulat petrecerea de Craciun pe motive de reducere a costurilor, asa ca se poate mai rau. Iar eu sunt ceva mai relaxata in privinta sefului, dar nu prea mult.

Gabitz, aoleuuuu, ce de banaret trebuie sa dai pe masajul asta. Nene dar e mai scump decat anticeluliticul meu. Hmmm!

Maruntzika, sigur bradul e frumos si asa. Pe roz cred ca e mai greu de gasit decoratiuni, insa la anul sigur o sa aprecieze Puppi mai mult culoarea. Fie-mea aproape de 2 ani avea o obsesie cu roz, voia mereu aceeasi rochita roz. Noi facem bradul mare de regula pe auriu cu rosu la parter si cu argintiu pe cel mic de sus de la copii. Insa anul asta ma gandeam sa inversez.

Celia, mai bine sa puna mana copiii sa faca pranzul ca eu dimineata nu mananc prea mult.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ati vazut chestia asta:

http://www.sfin.ro/articol_14681/uniunea_europeana_ne_cheama_sambata_la_serviciu.html

Exact ce ne lipsea!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Mai am putin si umplu sg acest capitol, ce nu scriu eu cu saptalunile si azi....si din nr de mesaje si anii/DC se vede ca-s puturoasa la scris. Daca numai la scris as fi puturoasa ce bine ar fi.....

Chiar stie cineva o cura minune? Ca nu am mai dat jos nimic dinmartie, ba am mai pus ceva pe mine.

Pt constipatie sunt bune prunele uscate si caisele? Baietelul vecinei are pr si vroiam s-oa ajut!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Maruntzica- cura minune? gimnastica si fara paine, dulciuri si paste fainoase! gratar si salate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Gata, s-a trezit si nu vrea mancare, deci ma duc sa-i fac cereale cu lapte pe care le bea cu bibe!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Ati vazut chestia asta:

http://www.sfin.ro/articol_14681/uniunea_europeana_ne_cheama_sambata_la_serviciu.html

Exact ce ne lipsea!

Rox ,

Poze

Groaznic. Ce productivitate, dom'le? Serios! Mie mi se pare ca ar scadea productivitatea.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou!

Scriu repede pina nu vine Daria sa traga de tastatura.

Greyerash,nu te mai invinovati, accidente se intimpla. Daria a cazut acum vreo saptamina fix in nas cu tati la mai putin de 1 metru. Nu am avut ce face si i-am lipit abtipilduri la canapea, se urca in picioare pe ea si mai cade.
Cum a zis si Gabitz, daca nu a avut atunci ceva semne e in regula. Ideal e sa ii iei totul din patuit ca sa nu aiba pe ce se catara. Daria se urcase pe o paturica facuta ghem si tot asa se apleca inafara.
Tecred ca te-ai necajit, cind ai auzit-o cum plinge si mai ales cate-ai gindit la urmari. Pupam Adelina frumoasa!

Maruntika, bine ai revenit! Copacul vorbitor l-am vazut si pe la noi,parca la Carrefour Militari..sau Mini Blu...nu mai stiu. Nu stiu daca e in romana sau in engleza.
O sa vad si eu creionul cu apa poate ii iau Dariei din Germania.

Si da, Daria e lipita de mine. Ma urmareste si pe buda. Asa s-a invatat pentru ca de cind s-a nascut pina i-ai trecut colicile am tinut-o mereu in brate, apoi cind avea dureri de dinti, ma joc mereu cu ea si...ziua ma are numai pe mine. Cum vine tati sta numai pe linga el.Seara adoarme numai cu noi doi linga ea pentru ca altfel vede lumina si vrea pe jos. Doarme cu noi in pat(patul nu e prea mare) asa ca noi dormim chinut pe margini).
Stiu ca nu e bine asa dar ma gindeam de ce nu ii dai la blender mincarica de prinz daca nu o vrea altfel si macar asa ajunge in stomacel.

Diete nu stiu ce sa zic, sunt o gramada. Eu as incerca 2 zile legume+fructe, o zi lacate, doua zile legume+fructe si o zi carne, ou si salata la fiecare masa. Daca nu ar exista ciocolata ar fi posibil! Sau daca ar fi mai multa vointa...

Gabitz ce scump pe masajul. Ca si Roxana asa ma gindeam si eu ca e mai scump decit un masaj de relaxare. E bine ca sta macar. Sper sa se rezolve mai repede decit v-au spus.

Papanash,vroiam sa scriu si eu ieri ca nu mi se pare OK chestia cu vizita in casa...

Diwana, am vazut filmuletul. Ce dragals e rares! si pare atit de mare!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

ce v-am mai cautat pana v-am gasit !!!!!

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

am fost la o intalnire cu niste tipe misto,am lasat geamurile deschise sa aerisesc in casa,am uitat ca nu-i caldura la calorifere,acum dardaim rau !!!!

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Marunzika, a plecat mami tau acasa ? Mi-o inchipui pe Puppi cat de agitata e, daca era mai domolita puneai sunci pe tine,asa toata ziua alergi dupa ea si mai zici ca esti grasa ????? Lasa ca te-am vazut eu cu okii,ca sa zic asa,esti silfida si vrei sa ajungi cat scobitoarea mai ? pupici multi de la noi

Filme Ghighi

Mergi la inceput