Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

toate mamicile care s-au gandit la noi.
Cris este mai bine. Dulcopic-ul si-a spus cuvantul. A facut cacalica mai moale si fara chinuri, chiar de 2 ori azi.
Ficatelul eu il tin in lapte si apoi il fac inabusiyt cu ceapa sau rosii.

Gabitz cam mult 100 de ron. Eu luam 50 pt recuperare, oi fi eu in urma?? Dar nu cred, tot mult imi pare, mai ales ca este mititica si banuiesc ca nu sta 60 min.

Greierashse intampla peste tot. Cris ia lovituri la greu. Eu nu-mi fac probleme, asa se caleste. Pupam accidentata.

Papanash vrei sa mai sun laDPC pt copilasi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Diwana, cum mai urat, e un frumos cu ochisori albastri Greyeras si a mea a dat un cap de masa azi eu chiar am ajutat-o sa dea mai tare ca m-am repezit sa o prind si a cazut mai rau.Si a mea e super lipita de mine si nu ma lasa sa fac nimic, bine ca mai e si sora sa ca altfel chiar nu as face nimic, dar nu poate sta prea mult cu ea ca are suuuper teme.Rox n-am citit articolul dar suna deprimant rauMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andreea,intreaba daca stie ca sunt necesare anumite proceduri gen aprobari filmare sau daca e interzis sa donezi jucarii folosite ( nu uzate, ca doar nu mergem cu jucarii rupte ). Adica sa obtinem niste informatii dupa care decidem ce si cum.Si ar fi de preferat sa nu mergem undeva unde se mai duc si altii, mai periferic. n-am reusit sa sun nicaieri , ba doarmea piticul ba nu am fost acasa,maine vreau sa sun si eu sa intreb.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

mi-ati facut si mie pofta de vinete . cele mai bune pe care le-am mancat la restaurant au fost alea de la terasa doamnei.Mi-e o pofta de morrrr !!

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Hai ca imi merge net-ul. Tocmai ce m-am certat cu astia de la net, dupa ce ca le-am platit in avans pana in martie niciodata nu merge cum trebuie. Bine plata a facut-o al meu sot ca sa nu mai stea luna de luna la casierie.

Erina multumesc pentru gandurile bune. Si Adelina sta tot timpul lipita de mine, mai nou cand ma duc la toaleta si ma vede striga dupa mine "pipi". Asa dormim si noi, pe margini si sefa doarme singura pe juma de pat.

Myral .

Andreea11 , inseamna ca Adelina este calita rau nene. Ma bucur ca ati reusit sa rezolvati problema.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diwana

www.onetruemedia.com/shared?p=777eeb4909b9622c8e6208&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">care-l vreti?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

zicea Rares "mami" si Ghighi radea si zicea "tati'.
asta-i jocul nostru de cand e mic, si la cantece si la tv,de cate ori aude mama sau mami el zice sau canta 'tata'.
e un scump Rares, pupici de la noi.

editez sa zic ,daca i-as fi zis si io lu'Ghighi "Nu-i voie"cand tragea de carucior, poate acum nu se mai suia sa-mi vandalizele jumatatea de jos a bibliotecii . io-s mai zgarcita cu interdictiile

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Azi am iesit afara cu caruciorul, pe care nu l-am mai folosit de 2 luni de cand a primit tricicleta. L-am facut sport, numai ca a facut mare scandal cand s-a vazut in el si mai ales cand i-am pus centurile. Greseala mea ca nu le-am folosit pe amandoua sa nu se dezvete. Pana la urma s-a resemnat si s-a impacat cu maimutica ei in brate.
Acum e tare fericita, mi-a gasit niste coli pe aici, de fapt niste cursuri si "scrie" pe ele cu creioane cerate. Bine ca nu mai scrie pe masa de televizor.
Apropo sunt tare hotarata sa-mi dau licenta, mai ales ca cica nu se mai da decat lucrarea de licenta. Sper sa si reusesc.

Mergi la inceput

Ma duc sa hranesc gaza.
O seara buna si linistita va doresc!
Am emotii pentru maine, mergem sa facem vaccinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

andreea11 - sa stii ca a stat o ora.nu zic nu..fata a prestat.iti dai seama ca am fost cu ochii pe ceas!pai la 50 ron ma bag si eu...ce zici?aduc fata la tine??glumeam....nu te supara!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Am terminat si noi de mancat, rares n-a vrut nici ficat cu mamaliga. I-am facut un suc de portocale, mar si sfecla rosie. Macar lichid sa bea.

Papanash, degeaba dau din gura, vezi ca Rares nu asculta Io ii tot repetam ca nu-i voie ca sa vedeti ce fatza are, stie ca nu e voie si de aia face. Am sperat ca o sa spuna si "nu, nu" sa-l vedeti in toata splendoarea. Ma umfla rasul in majoritatea situatiilor, cand il vad cum rade si da din cap.

Greyeras, succes cu licenta, mai bine sa o dai si sa stii o treaba. Tin pumnii maine la vaccin.

Andreea, ma bucur pt. Cris. Speram sa se regleze.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput