Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Iar ati plecat toate? Atunci ma duc si eu sa ma uit la tv. Sper ca nu monologhez si azi

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

pe mine nu contati in seara asta.ma uit la meci!hai steaua!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara si de la noi.

Greyeras, pai succes in planurile de a da licenta.

Papanash, stii cum e vorba aia cu bunele intentii si drumul spre iad. Cam asa si cu ajutoarele umanitare cu pricina.

Andreea, ma bucur ca e mai bine Cris, poate dupa cele 10 zile sa isi revina si sa faca singur.

Diwana, eu as misuna pe aici dar Alex e bazaita si decat sa imi puna nervii pe moate mai bine stau si ma joc cu ea. Mai ales ca e cam racita si tot fonfaie nasul, ma enerveaza sa mai si planga sa fie nevoie sa o curat din nou.

Cam asta. Ma retrag in seara asta. Noapte buna si linistita!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Am o intrebare: copilasii vostri musca? AL meu cand e nervos sau cand vrea neaparat ceva si nu-i dau musca. NU stiu ce sa-i fac ca sa-l fac sa se opreasca. Dati-mi un sfat va rog. Multumesc!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna seara si de la noi, azi ati avut tastarita, iar eu am citit in reprize, asa ca nu mai stiu ce si cui voiam sa raspund....

Andreea ma bucur ca ati inceput sa faceti usor, sa dea DD sa faceti singurei cat mai curand.

Am vazut un baietel superb, care spune mami, pentru Rares si mamica lui.

Gabitz, cam piperate sedintele, sa fie cu folos si sa scapati cat mai repede.(parca vecina mea care tot asa ii facea acasa masaj la picioruse baietelului, platea 50ron sedinta, tipa care venea acasa era de la Budimex parca, daca vrei o intreb)

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetelor, nu am mai putut sa tin pasul cu voi . Am avut de pregatit o conferinta pt clienti, azi a avut loc si sunt obosita rau. Am pregatit si o prezentare, a trebuit sa vorbesc si eu. Dar macar joi avem si party, deci imi mai scot parleala . Singura parte nasoala este locatia unde se desfasoara adica pe langa Pta Presei Libere, asa ca azi am avut de ocolit o gramada pentru ca era inchis Kiseleff-ul din cauza repetitiilor pt 1 dec

Gabitz, sper sa se rezolve problema Elizei doar cu masaj .

Rox, am vazut pozele cu Alex si Ancrei, tare frumoase.

Diwana, vroiam sa iti scriu mai demult ca aveam un sentiment de deja-vu cand povesteai cum face Rares daca il speli in chiuveta, la fel e si Stefan.

Sper sa imi revin zilele urmatoare, desi slabe sanse, maine am o prezentare si trebuie sa ajung si la un client, asa ca...

Stefan e foarte vorbaret, nu stiu exact ce limba vorbeste, dar le zice. Uneori am impresia ca spune cuvinte in engleza, de fapt spune 'bye-bye' si face si din mana in acelasi timp si mai spune la apa ceva care seamana cu 'water'. Pe 19 decembrie are serbarea la gradi, sunt curioasa ce surprize ne pregatesc. Din cate stiu, pe 19 ar trebui sa ne dea si dosarul de evaluare a copilului. In rest, e istet rau, stie multe lucruri, intelege tot ce ii spunem. A invatat sa puna lucrurile si la locul lor, nu doar sa le imprastie .

Ma duc sa imi calc o camasa pt maine, speram sa stau in firma si sa ma imbrac mai lejer, dar nu se poate...

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Aeperju, Cristi musca tot mai rar, de ceva vreme ii cam dau ''peste gurita''(sa nu intelegi ca-l lovesc sa-l doara, dar sa-si dea seama ca nu e bine si ma fac ca ma doare si plang). El musca rau si numai pe mine....am vazut un baietel de 3 ani care si acum musca si mama lui nu-i zice nimic si mi-am zis ca nu vreau sa ajung acolo.....nu stiu daca procedez corect, dar incepe sa muste tot mai rar si numai cand ne alintam(cel mai des nasul il atragea, mai ales daca ma fac ca.)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Sim, ma bucur ca Stefan este bine si vorbeste mult se vede ca-i place la gradi si chiar se ocupa de el.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare. Nu ii mai dau laxativ ca in seara asta afacut de 5-6 ori. Noi suntem la extreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Papanash, cei de la gradi desfasoara o actiune de stangere de jucarii si bani de la parinti (bani cu care vor lua jucarii educative) pentru copilasii din 2 crese de stat din sect 3. Mi se pare o initiativa excelenta, mai ales ca sunt f multe crese de stat nu foarte dotate dpdv al jucariilor si materialelor educationale. Eu am pregatit cateva jucarii de la Stefan pe care o sa le duc maine la gradi, acolo se strang.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput