Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitz78 spune:
sim - super stefan nazdravan!
istetul.
andreea11 - of...pai poate acum face ce n-a facut in ultimul timp.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
sim_stoian spune:
Acestea fiind zise, ma duc sa calc
Martaaaaaaaaa, unde esti sa ma salvezi?
Jurnal de calatorii
mandarinutza spune:
Buna seara si de la noi!
Sim, mai aveti putin pana la serbare, ce emotionant , prima serbare! Pupam nazdravanul Stefan.
Maruntzika, foarte dragutele jucariile preferate ale Energiei. Am vazut ca Aqua Doodle se gaseste si la noi la Miniblu.
Gabitz, mult succes cu masajul, sa isi faca efectul cat mai repede!
Andreea11, imi pare rau ca a fost deranjat la burtica Cristi. Nu v-am mai vazut prin parc. Mai iesiti prin23?
Noapte buna, ma duc si eu la culcare, maine am o sedinta importanta, va pup si promit sa intru mai des .

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
ANDREEA11 spune:
Mandarinutza A fost constipat cam 3 sapt si apoi asta seara dupa laxativ a dat-o in diaree
. Nu prea am mai fost prin 23, mai mult prin IOR, pe unde o caut pe Cecilia si nu o mai gasesc. Insa acum iesim de la 11 pana la 13. Cris doarme pana la 5-6 asa ca seara e cam tz sa mai iesim. Va pup si mi-e dor de voi.
Marunzika spune:
Sunt suparat
! Puppi din cauza energiei prea mari, nu mai merge ci alearga....si din alergat, s-a impiedicat pe covor in dormitor, a cazut in genunchi si a dat cu fruntea de piciorul patului. A urlat instant, s-a umflat instant si a dat si putintel sangele. Eu cand am vazut am inceput sa plang si saraca s-a oprit din plans sa ma impace pe mine! Of, doar tati era langa ea si nu a putut s-o prinda, a zis ca-i prea rapida sa mai poti interveni! Am dat-o cu arnica, dar cu siguranta se invineteste urat si cred ca si ochisorul o sa se invineteasca. Numai bine ca joi vroiam sa mergem la vaccin, or sa ne spuna ca suntem parinti iresponsabili
! Pe coltul patului am lipit o aparatoare, dar cine s-a gandit la canta piciorului :( Maine ne ocupam si de asta! Eu chiar vroiam sa plecam la spital cand am vazut un enorm cucui ce s-a marit vazand cu ochii. De bine ce duminica trecuta si-a spart capul copilul vecinei si l-au spitalizat 2 zile sa-l tina sub observatie, i-au pus 5 copci....eu am asteptat salvarea in fata casei ca saraca mama lui umbla de colo-colo, nu mai stia de ea, era in stare de soc. Eu una plang imediat!
Yannisa Milena
24.08.2007
myral spune:
SIM
, MANDARINUTZA
ce bine ca mai scrieti, ne era dor de voi.Deci Stefan o da pe engleza, las ca o pun si eu pe Isabela sa o invete engleza pe Elisa
Noi nu muscam (oricum avem doar 4 dinti din care aia doi de jos putin cam strambi
Noi tragem de par cu forta si cu mare placere.Eu i-am luat Elisei tabla de scris, mazgaleste continuu, stergem, iar mazgalim, o cam enerveaza ca nu scrie creionul ala si prin alte parti
asa ca preferate tot culorile sora sii. Si apropo de asta tot stangace suntem, nu vrea ca dreapta si pace.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Marunzika
hai ca azi a fost ziua loviturilor. Eu la a mea i-am pus repede un cascaval rece pe frunte si s-a umflat f putin iar mai apoi s-a invinetit. Cum s-a spus deja se mai intampla, nu suntem iresponsabili, desi asa ne simtim. O sa treaca si cucuiul
PuppiMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Marunzika spune:
myral pupam accidenta si sa-i treaca repede!
sim, mandarinuta
!
A mea nu musca, dar zgarie rau de tot, eu am mereu semne pe fata, urme insangerate si sotul detine cateva, chiar ne spuneam ca sigur lumea crede ca ne batem reciproc! Si nici eu nu stiu cum s-o dezvat, o pun la colt, dar tot face din nou. Si dupa ce ma zgarie imi arata cu degetul ca nu are voie, dar dupa din pacate!
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Eu i-am pus intai o carpa inmuiata in apa si apoi compresa rece cu gel, dar nu statea cu ele, asa ca mi-am amintit de crema cu arnica desi pe ea am citit ca se foloseste pt alte alea, citisem pe forum ca-i buna la lovituri.
Yannisa Milena
24.08.2007
myral spune:
Eu ma bag repede la somn ca a trecut deja prima trezire. A mea parca mai bine doarme in patut, langa mine mai des se trezeste, dar pe la mijlocul noptii o iau langa mine ca nu mai rezist sa ma ridic din pat
Noapte buna!
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)