Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)
Raspunsuri - Pagina 18
Marunzika spune:
Ma duc in pat, azi in patul mare ca o las cu noi s-o tin sub observatie, ca nu am chef sa stau toata noaptea in patutul 60cm/120cm. Cate 2-3h rezist dar toata noaptea nu!
Noapte buna!
Yannisa Milena
24.08.2007
myral spune:
Pai a mea la tzatzi a stat cu cascavalul cum altfel
, il mai impingea ea dar nu avea incotro. Mie mi-a parut rau ca nu aveam gel in casa s-o dau. Macar Puppi doarme asa toata noaptea? Eu m-as sacrifica macar 4,5 ore ca nu am mai dormit de mult atatea ore legate
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Gabriela77 spune:
NO bun, deci m-am linistit! Si Sara musca si zgarie, dar NUMAI pe mine. Zilele astea am citit ca e o dovada de iubire din partea lor, isi manifesta si ei iubirea asa cum stiu si pot! Sigur ca nu trebuie incurajate aceste manifestari, dar cred ca nici extrema nu e sanatoasa. Cecilia, eu nu o ating, o singura data am facut asta, i-am dat o palmuta peste fund ca era plina de caca si nu am asculta si a fugit prin pat. Asa vinovata m-am simtit. SI iti imaginezi ca gestul a fost demonstrativ, dar tot nu mi-a plcut. Asa ca eu reactionez la piscaturi, muscaturi si alte cele cu o mina serioasa, ma prefac ca plang si ma pupa imediat. Sunt sigura ca va trece si etapa asta.
Sim, chiar azi ma gandeam la tine, ca sigur esti superocupata de nu mai treci pe aici. Felicitari lui Stefan pt progrese! CE emotionant trebuie sa fie la prima serbare!
Maruntika, offf, te inteleg. CEl mai groaznic e cand cade si noi mai si suntem prin preajma, la noi majoritatea asa au fost. NU te mai necaji,
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
moldoveanca spune:
Fetelor deci astm nu e cu siguranta nu are nimic in gat la urechi sau la plamani.Mi-au dat antibiotic amoxicilina pt ca mucii sunt verzi dar eu nu i-am dat inca .Mi-a dat sora-mea aseara sinupret picaturi si de cand i-am dat parca s-a mai linistit tusea si mucii sunt mai multi dar aposi de data asta.Scuzati detaliile despre muci dar ma gandeam oare sa-i dau antibioticul sau sa mai vad cu Sinupret-ul?Sa vad cum va fi la noapte poate scapam fara antibiotic.
teo
Sabina spune:
un pupic de consolare puilor accidentati si mamicilor suparate.
Stiu cum e.
Gh a vomitat acum inainte de culcare, dupa o zi care nu prevestea nimic rau.
Doar dupa amiaza a fost cam moale...si cred ca l-a indesat tacsu cu prea multa mamaliga seara.
da Doamne sa nu dea in enterocolita ca ma ia deja cu lesin.
Ema, cecilia, si Gh musca, deocamdata din joaca si iubire.
Cecilia, sa nu-l mai atingi, chiar daca nu doare. gestul in sine e f umilitor. imagineaza-ti ca iti face tie cineva asa. Brrrr, te-a luat cu transpiratii, nu-i asa?
Puii nostri trebuie respectati ca adultii.
cand musca, loveste, etc, treebuie sa ne manifestam tristetea si sa explicam de un milion de ori ca nu e bine.
Eu am problema asta cu Sofia, care de la 3 ani loveste rau, si pe mine si pe tacsu.
Si s-a intamplat ca i-am dat si eu cateva in legitima aparare.
Nu am obtinut decat un copil umilit si indarjit si furios. Si nici macar nu mi-au trecut nervii....
Bataia e inadmisibila, fie ea si ca simplu gest.
Noroc ca acuma sunt mici si pot uita mai repede...cu conditia sa nu se mai repete. Sofia insa nu va uita ca eu i-am tras cateva(dar ca ea ma bate ca la fasole uita f repede
)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
moldoveanca spune:
Roxnu venim in tara de sarbatori pt ca sotul lucreaza pt o companie araba si va fi ocupat atunci.Pana pe 27 dec o sa fiu doar eu cu Vladut acasa si apoi plecam undeva lnga Devon pana pe 3 ianuarie.Am inchiriat o casuta acolo cu semineu si toate cele speram sa fie frumos si sa fie printul sanatos.
teo
moldoveanca spune:
Sabina poate nue nimic si e de la mamaliga
Vladut nu musca si nu trage de par insa tiiipa de raguseste daca nu obtine ce vrea.Eu am invatat sa-l ignor de fiecare data cand face scene si vad ca functioneaza de fiecare data si se opreste imediat
Pupam micutii accidentati si al meu e numai cucuie si vanatai bine ca nu a fost ma igrav,astea trec.
Eu am avut o mica cearta cu surioara care a inceput sa compare copilasii nostri.Bineinteles ca Vladut era cel care nu stie nimic si nu merge si nu ma ocup destul de el.Se unise cu maica-mea si au tabarat pe mine.Am ramas socata si am procese de constiinta.Dar cum as putea sa-l fac pe Vladut sa mearga mai mult de cei 10 pasi pe care ii face?
teo
Sabina spune:
Hai ma Teo, cum sa-ti faca asa ceva? e chiar aiurea faza asta cu comparatiile.
Spune-le ca e un bebe la tine in grupa care tot 10 pasi face dup acare o ia in 4 labe, si ca e print prin nascare![]()
(chiar are sange albastru de la sot, strabunica mamei sale era printesa von Starhemberg )
Bine ca e sanatos si n-are decat muci verzi.
Cu antibioticu...nu stiu ce sa zic, daca astia care nici nu te baga inseama i-au prescris amoxicilina, parca i-as da-o. Combinat si cu noaptea aia dubioasa....
vezi si tu maine cum e baiatu si in functie de asta decizi.
Gh n-a vomitat ever de la mamaliga, asta mi-e mie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Adimercedes, bine ai revenit. Merci de linkul la culori. Daca le poate si manca, atunci ii fac o cura cu creioane. Imbinam desenul ci rontaiala. Desi, parca in ultima vreme nu mai baga asa de des in gura tot ce prinde. Ma dispera inainte. Nu exista nimic care sa nu intre in contact cu gingiile, ulterior dintii lui |
Diwana, hai ca am o secunda libera si incerc sa raspund, dar se pare ca e in ordine inversa.
Multumesc de primire, chiar mi-a fost dor de voi
.Apropos, am apucat sa vad filmuletul cu Rares la masina de spalat. Dar il pui la treaba, nu gluma. Nu il slabesti o secunda
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 ziua buna si de la noi. adimercedes - bine v-ati intors acasa.pupici dulci lisei. ![]() |
Gabitz, multumesc. Pupici Elizei si refacere rapida. Tinem pumnii sa fie bine cat de repede
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii