Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Diwana, depinde de diferenta de varsta intre cei 2 copii, nu e totdeauna ok cand vin amandoi sa te joci cu ei pentru ca nu orice joc merge cu amandoi deodata. De exemplu la puzzle iese cu scandal pentru ca Bubu le strica sau le mananca.
Papanash, cred ca e o idee foarte buna sa faceti filmarea in parc, poate la un loc de joaca pentru copii. Cred ca e o imagine frumoasa sa fiti vazuti in actiune, cu copii in jur.
Gabitz, nu poti sa furi meseria de la maseuza? Poate o mai ajuti si tu. Cum de a stat linistita la ea si la tine nu?
Maruntzika, eu imi fac mari griji cu bradul, poate il darama Bubu. Sa vedem cum va fi. Cred ca Alex ar fi tare incantata sa il facem mai devreme, si asa de aseara ne tot certam ca vrea sa decoram deja casa. Cred ca anul asta totusi o sa decorez mai devreme. Si sa stii ca si Andrei mananca banana in fiecare zi, si asa a crescut si sora-sa si nu e nimic in neregula. Cel putin eu nu observ. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
danuta36 spune:
Gabriela pofta buna!
Papanasho tare simpatic e Ghighi...da la ce face reclama? ![]()
Carpatina cum mai e trandafirasul,s-a acomodat la gradi? 
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash www.flickr.com/photos/23756759@N04/3057904321/" target="_blank">spot publicitar |
Face si vinete?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Diwana, tu nu faci BB2 ca sa mai poti motai la pranz? ![]()
Gabriela, eu fac vitelul in vesnica tocanita de legume a lui Bubu si atat.
Carpatina, uitasem sa iti spun. Bubu a mancat ieri supa cu taitei in premiera. ![]()
Gabriela, noi am asteptat mai mult pe Alex, Bubu a iesit din prima. Dar uite ca au iesit si sunt minunati, sigur vine BB2 si la voi.
Rox ,
Poze
myral spune:
Eu ieri nu am fost lasata sa ma apropii de laptop
trebuie sa-i acord atentie nonstop. Acum doarme putin. Nici treaba nu pot sa fac, abia fac mancare, a si nu ma suporta sa spal vasele, de asta nu ma plang
Diwana
nu cred ca se numeste biopsie analiza aia cu tub a facut-o si soacra mea, e pt stomac si e fff naspa (deci se mai face inca) Pt intoleranta am inteles ca se poate vedea si din sange, acum pana m-oi hotari sa o intep o tin asa fara gluten.Gabriela, Celia acum diriginta cica i-a anuntat ca de fapt vaccin o sa faca numai fetele de clasa a patra, asta dupa ce ne-am agiata atata si am facut si cereri, oricum astept sa se termine campania odata.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Face si vinete? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Rox ,
Poze
danuta36 spune:
Plec si eu sa mananc ceva ca-mi chioraie matele..
Miru doarme si acum,are acusi 2 ore...
Pupici la mamici si bebici!
myral spune:
Elisa nu suporta bananele nici macar amestecate cu alte fructe,Eu vitelul numai perisoare il fac, iar ficatel inca nu am facut deloc ca nu ne place nici noua
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Carpatina, uitasem sa iti spun. Bubu a mancat ieri supa cu taitei in premiera. |
cine s-a "indurat" de el? Sau deja a invatat sa faca singur
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
diwana spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=777eeb4909b9622c8e6208&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">care-l vreti?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares