Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Papanash, nici mie nu mi-ar placea sa-mi filmeze in casa mea. Te-am ochit in poze Cu tine seamana Ghighi

Zici tu ca Ghighi are nasu' mare? Mie nu mi s-a parut

Papanahso

Citat:
Apropos de poze, am vazut si veverita si barosanul Anei. Mai mamici cu 2 copii, zau ca-mi faceti pofta de BB2. Asa m-a cuprins o emotie citind si despre zvapaiata Roxanei, cum se distreaza cu Andrei. Si mi-am imaginat ce frumos e intr-o casa cu 2 copii, sa-i vezi cum se joaca, se imita, cum rad, cum vin amandoi sa te joci cu ei .

Cred ca ti-a scapat continuarea povestii.. in care Roxana zicea ca tare ar mai motai si ea, dar nu-i chip

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

Papanash, nici mie nu mi-ar placea sa-mi filmeze in casa mea. Te-am ochit in poze Cu tine seamana Ghighi

Zici tu ca Ghighi are nasu' mare? Mie nu mi s-a parut

Papanahso

Citat:
Apropos de poze, am vazut si veverita si barosanul Anei. Mai mamici cu 2 copii, zau ca-mi faceti pofta de BB2. Asa m-a cuprins o emotie citind si despre zvapaiata Roxanei, cum se distreaza cu Andrei. Si mi-am imaginat ce frumos e intr-o casa cu 2 copii, sa-i vezi cum se joaca, se imita, cum rad, cum vin amandoi sa te joci cu ei .

Cred ca ti-a scapat continuarea povestii.. in care Roxana zicea ca tare ar mai motai si ea, dar nu-i chip

=====================

Pai tu ce crezi ca ma opreste sa-l fac pe BB2?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

www.flickr.com/photos/23756759@N04/3057904321/" target="_blank">spot publicitar

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, nu ne grabim, zau cu bb2, la noi, din fericire, a cam iesit de prima data!
Diwana, nu esti dusa, eu am cautat ieri vreo ora cizmulita Sarei, am gasit-o azi in portbagajul tricicletei ei. Acolo chiar nu ma gandisem sa caut.
Papansh, da, nici mie nu mi-ar placea sa ma filmeze acasa, scopul era altul, zic eu.
Danuta, Diwana, le fac, promit solemn!

Ma duc sa pap si eu ceva. M-ati inspirat cu ficateii vostri!

Maine povestim despre vitel, da? CUM GATIM CARNEA DE VITEL, ca eu nu prea am multe variante, fac ciorbita de vitel(un fel de ciorbita taraneasca) si gulas si mai fac paste cu carnita de vitel si suc de rosii.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Carpatino, ai de la mine 1000 de .
plec acum la o intalneala, revenim, va pupam si spor la scris.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Acum serios vorbind de BB2. Prin octombrie am crezut ca am ramas gravi. Nu intentionam deloc sa raman, dar dintr-o data parea posibil, asa ca mi-am cumparat pana si 2 teste. Pe primul nu l-am facut corect ca mi-era lene, asa ca mai firav a iesit si a doua liniuta. Un minut aproape am tot repetat "nu, nu, nu vreau" Aproape ca plangeam. Dupa ce a trecut primul minut, am inceput sa ma entuziasmez, sa-mi fac planuri, proiectii, eram chiar fericita. Insa al doilea test a dovedit ca mai am de asteptat. As fi fost ff fericita sa se intample, totusi daca am de ales, prefer sa mai stau.

Fug ca sa trezit zmeul.

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Diwana legume cu piept de pui,pe care apoi le blenduiesc,ca nu prea stie sa mestece...ieri am incercat continutul de la un ardei umplut si dupa vreo doua inghitituri,gata,daca n-a fost bagat la blender...culmea e ca painea cu unt o papa bine,nu se ineaca cu ea...

Marunziko are energie multa Puppi,sper sa rezisti Si Miru papa banana aproape in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

'neata si de la noi!

Gata, am mancat ecler, am sarmalele la congelator pt Craciun, carpatina ai intuit bine, nu mergem in Ro de sarbatori desi sotul are 2 saptamani libere, dar nu am chef de frigul din munti, eu cam urasc iarna si nu vreau iar zbor cu avionul si schimbari in programul Yannisei, care inca nu s-a reglat cu somnul si ma termina noapte de noapte.

1. io' nu inteleg cum cineva care e din Predeal uraste iarna..
2. speram sa veniti in Ro si sa ne vedem.. nu e nici o sansa sa va razganditi?
3. daca raspunsul la intrebarea de mai sus e nu, atunci trebuie sa-mi promiti ca intr-un weekend in ianuarie veniti la noi. Bineeee????

fetele.

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Maruntzica- f dragut aqua doodle...normal ca ii place!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

www.flickr.com/photos/23756759@N04/3057904321/" target="_blank">spot publicitar

Filme Ghighi

[rad tare] ce scump e!

filmulete Rares

Mergi la inceput