Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)
Raspunsuri - Pagina 9
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash pai nu\ scria nimic in regulament, care e varza oricum, ca prima varianta era cu voturi prin sms, apoi s-a lungit cu 1 saptamana perioada de calificare, apoi votul juriului nu se face public decat la spectacolul din 20 decembrie,in regulament scria ca pe 16 noiembrie cand se sisteaza votarea. nu e vorba de retragere,o sa propun alte 2 variante,ori in parc ori la ei in studio. daca vor,bine, daca nu, asta e. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Sunt cu totul de acord. Nici io n-as fi de acord sa-mi filmeze casa.
Am scris ceva la ajutoarele lui Mos Craciun. Ce zici?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Marunzika spune:
'neata si de la noi!
Gata, am mancat ecler, am sarmalele la congelator pt Craciun, carpatina ai intuit bine, nu mergem in Ro de sarbatori desi sotul are 2 saptamani libere, dar nu am chef de frigul din munti, eu cam urasc iarna si nu vreau iar zbor cu avionul si schimbari in programul Yannisei, care inca nu s-a reglat cu somnul si ma termina noapte de noapte.
Yaia
multumim ca te gandesti des la noi, esti o dulce, are cu cine semana delfinasul, pe care l-am admirat si-n pozele de la piscina!
Vazut multe-multe poze cu bebei frumosi, cu opere de arta si poze de la intalniri.
Gata, am avut 5 min acum nu ma mai lasa.
Yannisa Milena
24.08.2007
diwana spune:
Se pare ca fiu-meu isi reia programul de somn. Dupa ce renuntase la somnul de dimineata, de 1 saptamana, doarme din nou de 2 ori pe zi. Sa vedem cat o sa-l tina.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
greyeras spune:
Multam fetelor pt incurajari.
Tocmai asta e problema ca nu e prima data cand cade, asa m-am incurajat pana acum, ca asa sunt copiii. Va dati seama ca acum sunt prastie dupa ea pana ma linistesc.
Papanash sper sa iasa bine, am vazut si eu pe realitatea ca se face mare publicitate din asta, inainte sa participi la concurs si am vazut si filmul cu Andreea Marin in Africa, sicer m-am cam ingrozit de ce am vazut acolo, iar ea si ceilalti ambasadori din alte tari s-au aratat foarte marcati de conditiile in care traiesc cei de acolo, fara apa potabila si minimele conditii de igiena. Eu iti doresc sa fie asa cum iti doresti.
Am citit si eu la ajutoarele mosului si la fel mi s-a parut ca incepe sa devina complicata campania, nu e asa de simplu, iei jucariile si le duci. Succes!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Diwana si Adelina mai are zile cand doarme de doua ori pe zi, asta am observat ca e in functie de ora la care se trezeste dimineata.
Gabitz sper din suflet sa-i fie bine dupa masaje.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
danuta36 spune:
Neata la amiaza!
Miru doarme,papica ei e in cuptor asa ca bantui putin pe aci ![]()
Ieri a dormit de la 11,30 la 2,dupa masa deloc,seara de la 8 la 9,30 apoi abia la 11 am doborat-o...aveam ceva planuri cu al meu,dar le-am amanat,si asa e post ![]()
Papanasho ce zapada,ca deja e polei de la ploaia de azi...mie mi se pare ca Ghighi seamana cu amandoi si il vedeam brunet in poze,nu blond
intoarcem pupicii 
Gabriela mai bine faci acum analizele sa scapi de o grija..
Mad si luna trecuta tot prin 24 au intrat,sper ca nu repeta figura si in decembrie...astia cred ca vor sa ne puna sa facem economii,dar de unde ca am platit rata la banca si RCA la masina si a mai ramas de vreo cateva cutii de lapte praf ![]()
Marunzika spune:
Eu am facut bradutul duminica. Puppi nu pare prea interesata de el!
Noi pt Craciun luam un stereo roz pt ea, ca sa nu mai fiu nevoita sa bag laptopul in functiune sa-i pun muzica la ea in camera. Si probabil multe alte jucarioare, cu care oricum nu se joaca :)
Am luat www.quelle.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Quelle-quelle_de-Site/de_DE/-/EUR/Q_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=277881&AAID=200000040714&PersShop=&tr_from=pue&productIndex=&urlparams=" target="_blank">Aqua Doodle si e incantata de el, deseneaza si dupa fiecare liniuta trasa se aplauda singura. Creionul se umple cu apa si nu scrie decat pe acel plastic, iar de-l baga-n gura nu se intampla nimic, ca doar e apa.
Puppi nu doarme decat 1x/zi intre 30 min si 1,5h ( in cazul fericit), iar seara inainte de 10pm nu-i in pat, iar noaptea are inca multe treziri si uneori sta si cate 2,5-3h treaza, spre "bucuria" mea.
Cu pranzul stam la fel de rau, adica nu mananca decat peste, orez. Si banana mananca i fiecare zi, oare-i ok? Lapte bea cca 460ml/zi.
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Nu mai zic ca am dat-o amandoi cu capul de crengile copacilor aruncand-o in joaca deasupra capului. |

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
diwana spune:
Marunzika, cum rezisti? Sincer
Ma gandesc eu ca e ok sa manance banana in fiecare zi. Eu in fiecare dimineata ii pasez o banana in lapte. Foarte interesant Aqua ala. Are doar o singura culoare?
Dana, ce papa bun ii faci lui Miru?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares