Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)
Raspunsuri - Pagina 8
papanash spune:
pai nu\ scria nimic in regulament, care e varza oricum, ca prima varianta era cu voturi prin sms, apoi s-a lungit cu 1 saptamana perioada de calificare, apoi votul juriului nu se face public decat la spectacolul din 20 decembrie,in regulament scria ca pe 16 noiembrie cand se sisteaza votarea. nu e vorba de retragere,o sa propun alte 2 variante,ori in parc ori la ei in studio. daca vor,bine, daca nu, asta e.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
diwana spune:
A! Gabriela, n-o mai amana, fa-ti cat mai repede analizele alea. Macar stii o treaba, scurteaza stresul. Eu fac exact ca tine, aman, aman, pana nu se mai poate. Dar nu e bine
Da fuguta si fa-le si afla ca esti bine 
Sabina, voi cum mai sunteti?
Erina, sper sa io mai gasesc, insa in timp util, ca daca i-o gasesc la primavara...
. Apropos de chestii ratacite. Ieri, cautand manusa, m-am apucat sa rastorn tot cuierul din hol (ca deh, poate a cazut printre haine, dupa cuier, etc) si am gasit o geanta veche de-a mea, in care erau castile de la telefon (nu le mai gaseam de 1 an de zile
), o forfecuta (mi-am cumparat alta fiindca nu mai stiam unde e asta
) si dermatograful mult cautat. Care este concluzia? Ori sunt dusa rau cu capul ......ori ..... am multe genti
Decat sa ghiciti, mai bine va zic eu care-i adevarul. Sunt dusa rau cu capul 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Pinacolada spune:
Papansh- da, neplacut, incearca sa vorbesti cu organizatorii..., imposibil sa te oblige!in contract ce scrie
?
papanash spune:
mai, asta cu semanatul lui Ghighi cu mine, nu prea-i asa.
la intalneala de saptamana trecuta am remarcat ca Daria e mai inalta decat Ghighi. Si Dewilla a fost uimita cand i-am dat caciulita jos "aaaa, esti blond...." pai zau daca o sa mai am zile senine cu al meu sot. El e cel mai inalt tati si fi-su-i mai pitic decat o fetita, noi suntem saten-bruneti si copilul blond...
si zau ca e copilul lui
.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
gabitz78 spune:
gata.masajul s-a terminat.fata a stat cumintica.![]()
rox - ce sa zic?ma "decaveaza"de bani....100 ron/zi de masaj.si face de 2ori/sapt....
e clar...trebuie sa ies la produs.
nu stiu cum o sa fac...dar ma descurc eu...
greyeras - nu e cazul sa-ti pui poalele in cap....asta e...se mai intampla.copiii sunt imprevizibili.
accidentata!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Pinacolada spune:
Gabitz78- sa-ti fie de bine masajul...cred ca te simtimai bine acum!!! astae e , banii se duc oricum! nu te necaji! macar merita!
e o dulce eliza!deja a-ti facut bradutul?
diwana spune:
Gabitz, e cam scump. Are o durata minima cat trebuie facut masajul? Adica este ca si cu medicamentele (atatea zile de tratament....) sau se face in functie de gravitatea problemei?
filmulete Rares
papanash spune:
Gabitz, bine ca nu a chinuit-o pe pitica.Nu ma pricep la tarife,dar daca-i face bine eu zic ca merita orice efort financiar. iti inchipui ca n-ai alocatie si indemnizatie si gata ! Daca nu te descurci dai un semn de help si sarim in ajutor,ok ?
Filme Ghighi
diwana spune:
Mie asa mi s-a parut din poze, ca seamana cu tine. Si nici nu l-am vazut prea blond. Cred ca trebuie sa mai setezi aparatul
(Glumesc, evident).
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares