Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

pai nu\ scria nimic in regulament, care e varza oricum, ca prima varianta era cu voturi prin sms, apoi s-a lungit cu 1 saptamana perioada de calificare, apoi votul juriului nu se face public decat la spectacolul din 20 decembrie,in regulament scria ca pe 16 noiembrie cand se sisteaza votarea. nu e vorba de retragere,o sa propun alte 2 variante,ori in parc ori la ei in studio. daca vor,bine, daca nu, asta e.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

A! Gabriela, n-o mai amana, fa-ti cat mai repede analizele alea. Macar stii o treaba, scurteaza stresul. Eu fac exact ca tine, aman, aman, pana nu se mai poate. Dar nu e bine Da fuguta si fa-le si afla ca esti bine

Sabina, voi cum mai sunteti?

Erina, sper sa io mai gasesc, insa in timp util, ca daca i-o gasesc la primavara... . Apropos de chestii ratacite. Ieri, cautand manusa, m-am apucat sa rastorn tot cuierul din hol (ca deh, poate a cazut printre haine, dupa cuier, etc) si am gasit o geanta veche de-a mea, in care erau castile de la telefon (nu le mai gaseam de 1 an de zile ), o forfecuta (mi-am cumparat alta fiindca nu mai stiam unde e asta ) si dermatograful mult cautat. Care este concluzia? Ori sunt dusa rau cu capul ......ori ..... am multe genti Decat sa ghiciti, mai bine va zic eu care-i adevarul. Sunt dusa rau cu capul

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Papansh- da, neplacut, incearca sa vorbesti cu organizatorii..., imposibil sa te oblige!in contract ce scrie
?

Mergi la inceput

mai, asta cu semanatul lui Ghighi cu mine, nu prea-i asa.
la intalneala de saptamana trecuta am remarcat ca Daria e mai inalta decat Ghighi. Si Dewilla a fost uimita cand i-am dat caciulita jos "aaaa, esti blond...." pai zau daca o sa mai am zile senine cu al meu sot. El e cel mai inalt tati si fi-su-i mai pitic decat o fetita, noi suntem saten-bruneti si copilul blond...si zau ca e copilul lui .

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

gata.masajul s-a terminat.fata a stat cumintica.
rox - ce sa zic?ma "decaveaza"de bani....100 ron/zi de masaj.si face de 2ori/sapt....e clar...trebuie sa ies la produs.nu stiu cum o sa fac...dar ma descurc eu...
greyeras - nu e cazul sa-ti pui poalele in cap....asta e...se mai intampla.copiii sunt imprevizibili.accidentata!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Gabitz78- sa-ti fie de bine masajul...cred ca te simtimai bine acum!!! astae e , banii se duc oricum! nu te necaji! macar merita!
e o dulce eliza!deja a-ti facut bradutul?

Mergi la inceput

Gabitz, e cam scump. Are o durata minima cat trebuie facut masajul? Adica este ca si cu medicamentele (atatea zile de tratament....) sau se face in functie de gravitatea problemei?
filmulete Rares

Mergi la inceput

Gabitz, bine ca nu a chinuit-o pe pitica.Nu ma pricep la tarife,dar daca-i face bine eu zic ca merita orice efort financiar. iti inchipui ca n-ai alocatie si indemnizatie si gata ! Daca nu te descurci dai un semn de help si sarim in ajutor,ok ?

Filme Ghighi

Mergi la inceput

b

filmulete Rares

Mergi la inceput

Mie asa mi s-a parut din poze, ca seamana cu tine. Si nici nu l-am vazut prea blond. Cred ca trebuie sa mai setezi aparatul (Glumesc, evident).

filmulete Rares

Mergi la inceput