Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna scorpiutelor
ninuta, multumim de colinda, f frumoasa
dodo, bine ca ti-ai revenit sanatate multa si tie si lui bogdanici
noi azi avem serbare la alex la scoala(cea de Craciun) aici se fac f devreme serbarile fiindca ei calatoresc f mult in per asta si mai incolo nu prea mai sunt toti copilashii...
anuta pe unde esti?
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Sper sa va placa si dedicatia de azi. E una dintre preferatele noastre.
Gabi, bine ca ai scapat usor cu gogoasa !
In weekend am facut si noi gogosi, pentru pofta fetitelor.
Cum a fost azi la recuperare cu Bodo ?
Si eu imi amintesc de un Craciun petrecut la bunicii din partea tatalui meu, in judetul Salaj. Acolo si atunci, datina strabuna !
Aici, la M-Ciuc, facem si noi cum ne vine, cum simtim, ca datina se pierde...din pacate.
Adriana, spor la treburi ! Asculti si tu, colinde, intre timp, nu ?
Cand are Razvan serbarea ?
Monica, ce ciuda mi-e pe tine ca nu ne arati copii la serbari si carnavale ! Numai tu vrei sa iti bucuri ochii si sufletul, ai ?
Ana, esti secretara zilele astea ?
Ce face Luanita ? I-a mai trecut raceala ?
Ea cand are serbarea ?
La Kiki nu stiu cand e serbarea, dar a primit deja poezioarele acasa.
Mira, nu fi zgarcita(si io, ca sotzul meu si al Gabitzei), trimite si la noi ceva zapada !
Aici a plouat ieri dupa-masa si azi-noapte. Tot am sperat sa se transforme ploaia in ninsoare, dar nu s-a intamplat minunea.
Gabriella, insanatosire grabnica, sa te poti bucura linistita de sarbatori, alaturi de sotziorul tau drag !
O dupa-masa faina si o seara si mai faina, acasa, langa cei dragi, fete minunate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

Gabi, bine ca ai scapat usor cu gogoasa !
In weekend am facut si noi gogosi, pentru pofta fetitelor.
Cum a fost azi la recuperare cu Bodo ?

Azi a fost ok la psihoterapie a lucrat...traseaza cu creion/culoare...triunghiuri,uneste puncte rezolva labirinte simple.La logopedie a vorbit putin... dar cand a trecut la terapie ocupationala si logopedie prin joaca totul a fost perfect.A modelat un bradut din plastelina.
Acum lucram acasa la motricitate.Din hartie creponata face "guguloaie "intre degete pe care apoi le va lipi in asa fel incat se va obtine un fluture(acesta e desenat di'nainte pe hartie).Acesta va fi darul nostru pentru Mos Craciun

PS:As dori pentru mos Nicolae o nuielusa dar nu am vazut prin CT nik gatit pana acum si cred ca maine am o "caciula" de treaba de infrumusetat nuia-Adriana ai vazut pe undeva...nuielusa?

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetelor,
Suntem in parametrii cu toti,am scapat si de raceala...olecuta de tuse ici-colo...nimic grav...eu mi-s in pauza mintala deocamdat...in schimb am muncit la scrisorele pentru si de la Mos Craciun.
Asa ca daca aveti nevoie de inspiratie la capitolul asta...dati un ochi aici.
Pana una alta va pup si sa aveti sanatate maxima.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

a fost fain la serbare, am primit si fisele de evaluare avem numai FB
de luni intram in vacanta
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gabi, din pacate nu am vazut pe nicaieri.
nina, noi pe 16 avem serbarea.suntem aproape gata cu costumatia, mai avem de luat o panglica pentru brau pe care sa scriu anul nou si gata.noi i-am scris de mult lui mosu'.ce ati luat de mos nicolae pentru copii?
eu azi am comanda de la ionut si de la pilot un tort de casa.plus ca zici ca a cazut bomba la mine.al nabii sa fie daca se mentine intr-un fel curatenia asta.
va pup pe toate.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nina nu sunt zgarcita...dar nici noi nu avem zapada. Ce a mai ramas, a topit-o ploaia de acu cateva zile. Acum plua din nou. E prea cand pentru ninsoare.
Dodo foarte frumos ce face Bogdanel........si eu vreau nuieluse. Aici nu se gasesc defel. Nu le-ar strica la ai mei, poate se mai cumintesc nitel

...mai revin poate pe diseara. Acum tocmai mi s-a terminat pauza de pranz

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Buna, fete minunate !
Vin cu o alta colinda draga mie, care sper sa va placa si voua.
Puteti posta si voi colinda zilnica, nu ma supar !

Monica, felicitari micului invatacel ! Sa o tina tot asa !
Ruxita ce face, cum e ?
Gabi, ma bucur mult pt. progresele lui Bodo !
Doamne ajuta, sa mearga inainte fara poticniri, sa il vezi la fel ca si pe ceilalti copii, cat mai curand posibil !
Noi, ieri fiind prin oras la cumparaturi, au vazut fetitele nuieluse si a trebuit sa le cumpar la cele mai mici. Nu mai tine figura ca le aduce Mos Nicolae, o data ce se vand in centru.
Ti-a iesit nuielusa ?
Ana, trebuie sa fac o iesire dar abia astept sa-ti citesc noile postari pe blog !
Adriana, cu ce ocazie ti-au cerut torturi baietii tai ? E ziua cuiva si nu stim ?

Edit: Mira, esti una dintre cele mai darnice femei de pe Pamant ! Esti minunata, stii asta, nu ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
azi am avut zi de alergat iar Bodo repetitie pentru serbare.
Am gasit nuielusa la florarie in Tomis 3(Adriana).
Abia astept sa se trezeasca dimineata sa-i vad fatzuca de incantare la daruri si ce o sa faca cu nuiaua.

Am reusit sa ma intalnesc si cu Mihaita si familia lui (mai putin Andreea)si am vorbit atat cat am avut timp cu Mihaela(Umflatel).

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Mihaela, hai la povesti, la , la glume, la ce vrei tu, doar, hai cu noi !
Gabi, abia astept sa citesc impresiile lui Bodo despre darurile de la Mos Nicolae !
Stiti ca diseara avem editie speciala "Dansez pentru tine " ?

Mergi la inceput