Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, nu e deocamdata nici o ocazie.s-au gandit doar sa-mi dea de lucru.abia luni pe 08.12 e ziua lui ionut, pe 12.12 a surorii mele, iar pe 15.12 fina mea.lui ionut i-am luat deja cadoul in avans:un aparat de barbierit cu acumulatori de la philips(am uitat cum se scrie) ca l-am gasit in oferta la carrefour cu 120 ron fata de media galaxy unde era 150.asa ca i l-am luat.si zici ca diseara e dansez?ce ma bucur, chiar ma intrebam ce o fi in locul lor.abia astept.
monica, asa repede vacanta ?de luni?felicitari pt FB.
gabi, merci pentru pont.la floraria aia de langa foto ala?pe partea cu sensiblu nu?
deci ce ati luat cadou de mos?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara, fete dragi !
Noi o avem pe Patricia-Nicoleta, dar nu facem tort, mai degraba cumparam niste parjituri, savarine....ca n-am mancat de multa vreme.
Maine e sarbatoare mare, nu se face nimic !
Adriana, Mos Nicolae aduce dulciuri si fructe, dar unde sunt si copii mici, mai vine si cu o jucarioara.
Cristinei i-am pregatit un ren mai mic de plus, cu niste bombonele la purtator. A vrut sa si-l cumpere ea, acum cateva saptamani, cand a aparut in magazine. Mai are 2 reni mari(unul de la Suceava - , Elena), de 3 ani) si cred ca il vroia si pe acesta ca puiut al celor mari.
Inca nu a sosit Mos Nicolae acasa, si e tare necajita ca nu mai apare o data. Dar a venit la scoala si la buni Lali, pe care am vizitat-o in aceasta dupa-masa-seara.
Trebuie sa gaseasca momentul oportun sa umple cizmele si ghetutzele, Mos Nicolae.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Ceva dragut www.4shared.com/file/74627097/d1980951/Mos_Nicolae.html" target="_blank">de Mos Nicolae...
A venit la fete, au putut adormi linistite.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,

La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica!

Cam asa s-a petrecut la noi in aceasta dimineata:

A "benit(venit)...a benit" a fost prima propozitie pe ziua de azi...apoi liniste si putina tristetze(a dat cu ochii de nuielusa)..o ignora si trece la cotrobait prin pantofi si ghetute.
"Maniii,maniii... offf... mamiiii ai bautt(vazut)!?A benit!"

"uite-l piu(puiu),bifa(girafa)mof(mov)..." si astfel a enumerat tot ceea ce a primit atat de la Mosul de acasa cat si ce-i lasase Mosu la o prietena .Si astfel a trecut pe langa nuielusa ignorand-o.
Intr-un final ma intreaba daca de nuielusa e acolo pentru caieri la gradi.... si a inceput sa spuna ce prostiutze a facut ieri

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.la multi ani tuturor ce-si aniverseaza azi onomastica.si la noi a venit mosu'.bineinteles cu dulciuri si o macara.dar sa stitit ca mai incantat a fost de dulciuri mai ales de 2 pachete de biscuiti cu crema.somnoros cum s-a trezit nici nu a vazut macaraua.
va pup pe toate.eu astazi l-am dus pe razvan la soacramea si eu am program de shopping cu ionut.iar diseara cred ca il duc la un loc de joaca.va pup pe toate

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

La Multi Ani ,tuturor! Sa va aduca mosu' SANATATE,bucurii si impliniri.
Azi am primit vestea cea buna: pot ramane insarcinata!Doar trebuie sa scap de infectia urinara. Imi vine sa sar in sus de bucurie,parca uit ca am facut instilatie.Doamne...Doamne..n-am cuvinte !
Va pup si va doresc o zi minunata!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Se pare ca am avut o zi frumoasa de Sf. Nicolae, fetelor ! ]
Noi am facut felicitari de sarbatori.
Gabriella, ai primit cel mai frumos cadou ce-l puteai primi, acum !
Doamne ajuta, sa scapi de infectia urinara cat mai curand posibil si...la treaba cu tine !
Noapte buna, fete dragi si o duminica cat mai faina, maine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

Se pare ca am avut o zi frumoasa de Sf. Nicolae, fetelor ! ]
Noi am facut felicitari de sarbatori.
Gabriella, ai primit cel mai frumos cadou ce-l puteai primi, acum !
Doamne ajuta, sa scapi de infectia urinara cat mai curand posibil si...la treaba cu tine !
Noapte buna, fete dragi si o duminica cat mai faina, maine !

Ma dor toate,dar nu le mai simt !Si nici nu mai conteaza.Am gasit si cystynolul.Dumnezeu nu ma lasa !Of,Of,Of si sunt asa pacatoasa!

Dodo,pot sa-ti trimit ceva ptr bebe ce vine?Sau sa astept sa se nasca?M-am intalnit cu Moshu' si mi-a lasat ceva ptr Bogdi,dar inca n-am ajuns sa-l pun la posta.

Va pup pe toate,va doresc SANATATE si week-end minunat!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Va pup si eu pe toate si va doresc o seara placuta de Duminica alaturi de familiutele voastre

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

intru scurt, noi am fost plecati la socrii, v-am adus de acolo zapada

....povestim maine.
noapte buna

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput