Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor
noi astazi am avut expo+serbare la ruxi la gradinita, au prezentat lucrari si proiecte din anul aceasta(aici la jumatatea lui decembrie se termina anul universitar) a fost f frumos, apoi ca de obicei o petrecere si voie buna cu lume draguta...acum astia mici dorm smuls si nu cred ca se trezesc prea curand
va si eu pe toate sa aveti o seara placuta

nina si multumim la fel..azi noapte a fost ok...dar ziua tot behaie si le curg mucisorii...m0am bucurat ca ruxi nu s-a mai plans delok de durere de ureche...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor
la multi ani!
AndreeasiAndrei

placute de la cei dragi si de la viata

Astrele spun:

Pentru tine, astazi nu este o zi prea productiva.

Nu reusesti sa te concentrezi asupra lucrurilor pe care ti le-ai propus.

Lasa responsabilitatile deoparte si bucura-te de compania celor din jur. Gateste ceva deosebit si invita-ti prietenii la cina. Gestul tau va fi apreciat!

Poftiti la ,,

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna Dragelor
La multi ani pentruAndrei/Andreea
...........acum am juns sa citesc mai pe indelete.

Maria imi pare tare rau de mama ta. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Esmeee..........mi-a fost dor de tine. E o dulce Lorelei.

...noi suntem bine, obisnuit. Azi am avut zi de biserica, de fapt de biserici. Intai am fost la ortodocsi apoi la catolici unde David canta in cor. Au vrut sa vina toti cu mine si m-au facut de ras. Cum am intrat in biserica Daria mi-a cerut de mancare...paine. Vazus-e masa plina (era un parastas), apoi Selin a inceput sa danseze cand popa canta slujba, au lins si ultima faramitura de nafora de zici ca ii tin flamanzi acasa.........si toate astea intr-o bisericuta in care eram poate numai vreo 10 oameni si 3 copii....ei.
La catolici, a venit Mos Nicolae, de fapt a fost o armata de ei, 7 la numar fiecare cu cate 2 Schmuzli (ajutoarele), si o gramadaaaaaa de copilasi. La sfarsitul slujbei Mosii au iesit in fata bisericii si copilasii s-au inghesuit pe langa ei si au primit cate un pumn plin cu alune, ciocolatele si mandarine.....trebuiau sa spuna cate o poezioara, dar au primit si fara sa zica nimic

.....maine vine din nou zapada, Nina
sa aveti o saptamana minunata.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetele,

Noi am serbat prin munca acest week end,mai putin ziua de duminica cand am iesit putin cu copiii la zoo si am gatit cate ceva...in rest nimic nou...
Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si noi suntem tot in zona da pe un de-ati disparut cu toatele ?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetele mele dragi !
Ce ma bucur ca e luna decembrie, luna colindelor !
Dedicatie pt. voi, minunatele fete de aici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Buna minunatelor,
Nina si mie imi place decembrie datorita datinilor;dar pacat ca eu traiesc din amintiri si-mi amintesc cum erau cand eram eu mica la bunici.
Monica
Ana
mira si

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si noi pe aici.eu un pic cam ocupata ca sa scap de hartoage si sa stau linistita de sarbatori.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Buna minunatelor,
va doresc o zi frumoasa si plina de realizari.

Poftiti la si .

Noi azi avem zi de recuperare la CT.

Astrele spun:

Te afli intr-o permanenta stare de visare astazi si nimic nu pare sa te poata trezi la realitate.

Acesta este si motivul pentru care, nimeni nu se poate intelege cu tine. Esti uituca, te impiedici in propriile picioare si nimic nu-ti iese cum trebuie. Este foarte posibil ca atat viata profesionala cat si cea personala sa depinda de atitudinea pe care o afisezi in aceasta perioada.

Dedica-ti seara iubitului si incearca sa nu creezi tensiuni. Trebuie sa inveti sa fii mai maleabila si sa stii cand sa te opresti.

Eu am avut 2 zile proaste din cauza unei gogosi din comert pe care am poftit-o.Multumesc lui DD ca nu am avut nici o complicatie si BB2 este ok.

Revin dupa somnul de pranz.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput