Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
In sfarsit e vineeeeri ! Si avem si un wekend prelungit cu ziua de 1 decembrie.
Ana, insanatosire grabnica Luanitei !
Ce faceti in astea 3 zile, fetelor ?
Eu vreau sa imi reincarc bateriile ! Dar....sambata e program administrativ pe acasa, duminica mergem la ziua finului, iar luni, fetele vor sa mergem sa vedem parada militara, iar seara sa dansam hora unirii pe platoul din centru si s avedem jocul de artificii. Asa ca....va fi distractie pe toata linia, pana la urma.
Monica, ce-ti fac comorile ? Sunt bine, sanatoase ? Dar tu ?
Gabi, spor la treaba prin casa si bucatarie ! Si odihna placuta, mai incolo.
Adriana, ce faceti, cum sunteti ?
Mira, tot cu zapada sunteti ?
La noi nu a nins indeajuns. In schimb, avem ghetus....
Ilinca, esti si tu pe lista, acum !
Asteptam sa mai revi cu un mesaj pt. a te trece pe lista.
Uite ce mesaj ti-am scris, in weekend, cand ai scris primul mesaj la noi:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

Ilinca, bine ai venit !
Ti-am votat roscovanul cu privirea aceea inocenta si mirata. E tare scump !
Si asa, te aniversezi cu fanfara, surle si trambitze.
Mai avem o in grup, cam in aceeasi perioada cu tine. Un pic mai avansata.
Cum te simti ? Cred ca abia astepti sa-ti ti minunea in brate !
Nu te simti implinita ca femeie, pana nu devi mamica. Eu, cel putin, asa am simtit.
Imediat se termina "Megastar", ma retrag si eu la .
Va doresc noapte buna, vise placute si o duminica super faina !

Fetelor, ne "vedem" diseara, cand e finala la "Dansez pt. tine" !
O dupa-masa cat mai faina, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, suntem bine.nici nu m-am uitat la razvan la gradi sa vad daca se duc sau nu pe 1 decembrie.in orice caz suntem in febra pregatirilor pentru serbare.suntem ANUL NOU(adica cel care aduce anul 2009) si avem si garderoba:o pelerina argintie, o coronita cu 2009 si un brau cu Anul Nou.satinul argintiu l-am cumparat trebuie doar sa-l duc la cusut, coronita a zis ca i-o face ta-su ca cica are imaginatie(eu nu ma dau in vant dupa bibileli).si avem trei poezii de zis:aho, aho, inca una in limba engleza cu omul de zapada ca are ochi negri si morcovi in loc de nas si una ca el aduce anul nou, aduce fericire si sanatate.serbare e pe 16 decembrie la ora 15.30.o atept cu mare drag mai ales ca acum e mi mare.cea de la cresa a iesit vai de mama ei.
astazi i-a luat ta-su deja cadourile de mos nicolae si mos craciun, adica o macara cu telecomanda si o pista de formula una cu masini care se dau peste cap.nu va mai zic cat au costat.am scris scrisoarea catre mosu acu 2 zile si am pus-o la geam.bine ca ne-am adus aminte sa o luam de acolo cu 5 min inainte sa se trezeasca pilotul ca altfel ii patam imaginea lu mosu care vine pe furis si aduna scrisorile.
eu o am pe sora-mea pe 1 decembrie care face 7 ani de casnicie.maine insa suntem singurei.diseara avem program incarcat:shopping, dus pilot la loc de joaca, iar acasa baie la copil.nu stiu cand o sa reusesc sa le fac pe toate.normal trebuia sa fie si ta-su acasa dar nu sunt oameni in we si l-au chemat pe el:samabata de zi si duminica de noapte.asta e.serveste patria.o sa va pun cateva poze pe care le-am gasit de cand a terminat ionut scoala de subofiteri sa vedeti ce negru e in comparatie cu hainele albe.ca sa vedeti ce sergent adevarate.
aoleu , m-am intins.va pup pe toate.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

o sa vedeti in album si poze de la cursul lui de subofiteri cand au facut transfagarasanul si pe la rasnoc, deci cateva peisaje.imediat revin cu link-ul.
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/tati/

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ne vedem diseara la finala
sa aveti un we minunat

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Adriana, WOW, pilotistul o sa fie Anul Nou, 2009 !
Ce tinuta frumoasa va avea ! De-abia astept sa-l vad in ea !
Doamne, sa vedeti cum am uitat eu, ieri, ca e aniversarea celor 9 ani de casnicie cu Cristi !
A trebuit sa primesc un mesaj de felicitari, ca sa imi amintesc.
Dar am mers acasa cu o sticla de vin rosu si niste prajiturele si ne-am cinstit intre noi acasa.
Continuam si in seara asta, ca ne-a mai ramas cu ce.
Adriana, arata Ionut in uniforma alba ! Si stie, ca e tare mandru in ea.
Monica, tot pe esti si tu !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Wow am vazut pozici in uniformaAdriana,sa fiti sanatosi si astept pozici de la serbare.
Si Bodoare serbarea pe 17 la ora 11 in Casa de cultura din Navodari.Unde se pare va veni Mosul(din parte primariei).
Am facut cate ceva prin casa dar grosul va fi maine dimineata(aspirat,sters prf,apalat/sters parchet)si o salata de post(fasole verde cu maioneza de post).
Nina mai mult ca sigur si de data aceasta voi vedea o parte din "dases..."si maine continuarea
Monica

In cele 3 zile ce vor urma avem urmatorul program:
-sfintirea casei(sfestanie de casa noua)
-duminica probabil in familie si vot
-1 dec petrecere la fata nasei in Ct(eveniment asteptat de "Donu'"-in fiecare dimineata intreabacand e?)

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ninuta esti pe receptie?
La multi ani! pentru cei 9 ani de casnicie sa fiti sanatosi cu totii
noi nu suntem chiar asa bine dar ce sa facem...tragem de nas-muci si tuse si speram sa treaca...chiar in dupa masa asta a fost sotul cu alex la dr ca avea si ganglionii de la gat inflamati si ma cam speriasem...a zis ca tot din cauza virozei sunt asa...
ruxi se plangea si ea de-o ureche inainte de somnul de pranz...acum vad ca nu a mai zis nimik...i-am dat nurofen si o sa-ii mai dau si la noapte daca mai zice ceva...

Acum ne uitam la dansez pentru tine si stam pe we si cu mama, comentam...
voi?

scorpiutele toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Gabi, se anunta un weekend plin si la voi. Distractie placuta duminica, la petrecere !
Eu dansez singura....fetitele au adormit, toate. Cristi e in dormitorul nostru la tv, iar mama e la telefon cu surorile mele.

Mergi la inceput

nina, multi ani de casnicie.sa fiti fericiti si sa va iubiti mult.si da, ionut e tare mandru in unforma.a fost un pas important pentru el si pentru siguranta noastra.cu scoala de subofiteri iese la pensie din armata.nu are cum sa-l dea afara si pentru el a fost ultimul tren, pentru cva dupa 30 de ani nu mai poti face si el in decembrie schimba prefixul deci a fost ultima ocazie.
multumesc oricum nina, gabi.
gabi, ce program frumos aveti.si noi cred ca mergem maine la vot.ir luni program administrativ ca la gradi e liber.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Buna seara, fete dragi !
Noi suntem tare bucurosi ca ne-am trezit cu fratele meu, nepotica si mami a ei la noi, in vizita, pana luni dupa-masa !
Avem copilas mic in casa !
Monica, Adriana, multumesc frumos !
Asemenea va doresc si eu, voua !
Monica, sanatate puiutilor tai ! Of, dragii de ei, cat trebuie sa traga si ei cu racelile !
Oare la fel ar fi fost si aici, in Ro ?
Ce faceti luni, de ziua nationala ?
Adriana, bravo lui Ionut, ca a stiut sa prinda ultimul tren !
Tare curioasa sunt, cata lume se va prezenta la vot, maine !
O seara placuta, fetelor !

Mergi la inceput