Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !
Raspunsuri - Pagina 14
Anina_n spune:
Astept sa ajung acasa sa vad pozele, Ana si pe cele ale Andei, care ni s-a alaturat grupului de la "Copilasi din 2002", de saptamana asta. ![]()
Tot cu emotie a scris si ea, despre serbare. E clar ca a fost super faina !
Dar cum v-ati nimerit voi, 3 mamici DC, cu minunile voastre la aceeasi gradinita. 
Monica, voi ce mai faceti ? Ce vreme aveti, acolo ? Ce faceti in vacanta ?
Gabi, esti scuzata, se intelege ! ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Ana68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anina_n Astept sa ajung acasa sa vad pozele, Ana si pe cele ale Andei, care ni s-a alaturat grupului de la "Copilasi din 2002", de saptamana asta. Tot cu emotie a scris si ea, despre serbare. E clar ca a fost super faina ! Dar cum v-ati nimerit voi, 3 mamici DC, cu minunile voastre la aceeasi gradinita. ![]() Monica, voi ce mai faceti ? Ce vreme aveti, acolo ? Ce faceti in vacanta ? Gabi, esti scuzata, se intelege ! Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn |
Ninocika draga,asta e ceva supercalifragelistic!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
monica-elizabet spune:
pe toate
mama mia ce de serbari pe tot forumul ![]()
f frumos sa fiti sanatoase/sanatosi cu totii
ninuta noi suntem tot pe-aici pe langa casa ca avem ploaie multa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Ana68 spune:
'Neata dragelor...azi vine iara Mosu',la servici la mine...asa ca e de primit...![]()
Va pup si mai vorbim!
Album pi casa
Anina_n spune:
O brad frumos....cu naiul lui Gheorghe Zamfir si un cor barbatesc.
Bune, fete dragi !

N-am apucat sa vad pozele si nici eu sa le pun pe ale mele, ca nu mi-a ajuns timpul.
Monica si la noi ploua....parca ar fi primavara. Desi, am inteles ca de duminica vin ninsorile.
Ana, sa vina un Mos incarcat la serviciu !
O zi cat mai faina, fetelor !
Eu am o zi incarcata....multa alergatura, iarasi ! Iar seara, sper sa ajung sa fiu si vopsita, ca se cam vad ghioceii pe la tample.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
nastasie spune:
Neata, fetelor.
ana, am vazut pozele.frumoase foc.dar cata lume
.eu am innebunit la al meu la serbare ca erau vreo 70 cu tot cu copii, dar la voi.....
eu profit sa termin curatenia ca razvan azi mai e la gradi si dupa aia gata.s-a dus linistea mea.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
Nina si Adriana,spor la treburi,dragelor...
Nina,te rog mult,sa ii transmiti in mod deosebit Cristinicai,ca o pupam in gasca mare de Timisoara,ca ii multumim mult pentru minunata surpriza si ,de asemeni,ca va dorim si noi voua tot binele din lume!
Adriana,si ce ai vazut a fost numai o bucatica de aglomerare...in fine...![]()
Pup fetele!
Album pi casa
Pisicuta spune:
'Neata la toata lumea!
Vin si eu, pe ultima suta de metri, cu bunatatile matinale, gen 

, cicolata calda, capucino, laptic, ceai cu multa miere si lamaie, fresh de ce vreti voi, cu 

aferenta si cu o povestioara: "Cum sa vaccinezi doi pitici speriati de bombe, in acelasi timp" ![]()
Deci, marti, dupa ce m-am intors de la lucru, rupta-n freza de oboseala si uitandu-ma usor cam concishi de la atata cifraraie, merg acasa hotarata sa-mi duc piticii la doctor sa mi-i vaccineze antipneumococic. Toate bune si frumoase, copii veseli nevoie mare ca merg la doamna doctor sa-i pipaie cu "chestia" aia rece pe spate, ei sa-i scoata limba (la control, desigur), sa vada ce jucarii noi a mai "bagat" la cabinet doamna, pana in secunda in care Vladut a vazut-o pe doctora ca-si pregateste seringa si-a dat alarma: eu nu vreau injectieeee, nu vreau sa ma inteeeeepi! ... Radu, care se juca in maxima veselie cu o locomotiva, a ciulit urechile si-a devenit atent la ce semnale disperate incepuse frate-su sa-i transmita. Intre timp, Vladi, care-si pierdea usor-usor controlul, a inceput sa caute locuri bune pentru refugiu. In clipa aceea a intrat si Ducu in panica si-a dat s-o zbugheasca pe usa! Cu o miscare scurta, din incheietura mainii, asistenta (femeie cu experienta, de) a rasucit chia in usa si-a bagat-o in buzunar. In tot acest timp, eu ma chinuiam sa-l scot pe Vladi de sub birou, locul pe care il gasise cel mai potrivit pentru ascuns ...Urmatoarele 5 minute s-ar fi putut bate lejer in audiente cu "Goana dupa soareci", si ar fi castigat la scor, daca se gandea cineva sa ne filmeze si sa dea secventele pe post! Abia am reusit, 3 inse (eu, doctora si asistenta) sa-i prindem, sa-i tinem si sa-i mai si vaccinam! ... Am ramas cu sechele, jur, mai ales ca piticii au primit, drept trofeu, pentru merite deosebite, seringile cu care li se facuse vaccinul (fara ace, desigur) si ei, periodic, cand isi aduc aminte, incep sa-si vaccineze "animalutele" cu care doarme fiecare in pat, numai asa, ca sa-mi faca mie-n ciuda ... cred! ![]()
... Daca v-am starnit un zambet, inseamna ca misiunea mea a fost indeplinita si ca n-a fost chiar zadarnica toata acea zbatere, ... in afara efectelor benefice pe care sper sa le aiba acel vaccin, desigur!
V-am
dulce pe toate si sper sa savurati cu placere festinul de WE pe care vi l-am servit! 
Dori, mami de Vladuc
(17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Serbarea craciuneilor_2008
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
o seara placuta de la malul marii si numai bine![]()

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
monica-elizabet spune:
si eu scorpiutele vesele, sa aveti spor la pregatiri
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post