Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !
Raspunsuri - Pagina 13
Ana68 spune:
'Neata minunatelor...
Pe fuga va tzuc,ca am neste emotii....ufa!
Nu vreti sa stiti...Adriana,deci Razvanelu' o fost mag?Ce frumos!
Ai un baiat...tzuca-l mama pe el,sa-ti traiasca!

Mira...io inca nu am patit patania cu varsatul parfumului
...ca si muream de inima rea
...bine ca ai gasit altceva...
Ma fetelor...tineti pumnii sa iasa fain la serbare.Va dau un indiciu,ca sa stiti de ce am colici si crampe la burta si nervii intinsi la maxim:serbarea,cu spuneam,e la Iulius Mall,intr-un loc unde se fac prezentari de moda si alte spectacole cu copii,dar spatiu nu este imens atunci cand e aglomerat.
Deci,treaba e cam asa,ca sunt 400 de copilasi la serbare ,adica toata gradinita si socotiti NUMAI 2 parinti de copil,ceea ce se cheama 800 de persoane adulte.
Deci nu pun la socoteala bunici,verisori,unchi,matusi,vecini,prieteni si nici macar ceilalti vizitatori,cumparatori si alti gura casca de la ora aia din Mall....asa ca va fi D E Z A S T R U ...Uish mi lac!![]()
Pupiciuri
si o sa pun si poze,parole!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
nastasie spune:
ana, a fost anul nou, adica 2009.nici nu vreau sa-mi inchipui cata suflare.noi am avut cam 30 copii cu parinti si bunici si abia faceai poze si filmai si caldura.dar la 800
.o sa fie bine, important e sa se simta copiii bine.te pup si astept poze.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Adriana, ce serbare faina a avut Razvan !
Aici n-am vazut sa ceara educatoarele sau invatatoarele, tinute speciale pt. copii. Poate unde e orasul mic si nu exista centre de inchiriere sau nu sunt ateliere care sa lucreze costumele, iar pt. parinti e greu sa se descurce singuri.
Foarte frumoase costumatii au copilasii, iar Razvan e ca un rege peste copii. Doar e Noul An, 2009 !
Bravo lui, pentru felul in care s-a comportat ! 
Ce tinuta are d-na. educatoare ! ![]()
Ana, bafta, azi, la ambele serbari ! Si sa folosesti sanatoasa "Hypnose"-ul ! ![]()
Mira, ca sa vezi, cum ne potrivim noi, si in ale parfumului cu Lancome, chiar daca eu am unul diferit de ce ai tu si Ana. Dar am avut si eu un Estee Lauder si, Doamne, ce mi-a mai placut ca era cu arome de liliac. Se numea "Pleasures"...sugestiv pt. scorpioni si acesta, nu ? ![]()
Mira, apreciez foarte mult ce faci si vreau sa stii si tu. Nici nu stiu cum as putea sa iti multumesc vreodata.
Si e adevarat, esti o zana pentru Cristina. 
Sunt oameni de la care te-ai astepta sa ajute, dar nu o fac. Ajutorul vine de unde nu te astepti, intotdeauna.
Uite, si Gabi, ce surpriza a avut zilelel acestea de la mama soacra ! 
Ma bucur mult pt. voi, Gabi ! Conteaza mult, pentru linistea voastra ca familiei.
Asadar, azi suntem mai toate la serbare. ![]()
Nu promit poze, ca am patit-o in martie, la serbarea nepotelelor, in aceeasi scoala, ca nu mi-au iesit ca lumea pozele. Ies prea slabe. Blitzul meu e prea slab pt. acele incaperi, plus ca bancile si scaunele sunt date in spatele clasei, sa aiba copiii loc de desfasurare, iar in primele randuri tot ei stau, sa nu fie tinuti in picioare in timpul serbarii. Asa ca, din spate, nu reusesc sa fac poze faine, din pacate. ![]()
O zi cat mai faina, tuturor !
N-am uitat, colinda de azi, fetelor !
"Ninge la fereastra...." cu Hrusca.
Mai tineti minte, "...Ninge cu argintul coamelor de cai." Ce-mi mai placea versul acesta ! 
Poate asa, vine si ninsoarea mult asteptata. ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
nastasie spune:
nina,la fetite cred ca majoritatea costumelor au fost cumparate cel putin rochitele, la care au mai adaugat niste beteala.dar la grupa mare au o dna care le face costume plus ca sunt magazine mai nou unde gasesti de-a gata.eu i-am facut, ca la noi nu a fost cine stie ce.bine ca nu am fost om de zapada ca altfel trebuia sa-mi pun mai mult mintea la contributie.educatoarea esti tinerica, dar sa stii ca in poze a iesit asa de la blitz, in realitate nu era chiar asa transparenta.nu stiu de ce au iesit pozele asa.
va tin pumnii si voua si asteptam poze.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
am scapat de la NEBUNIA de serbare.360 copii cu catea 2 parinti si bunici si matusi si verisori
.Fffff aglomerat ,ffff obositor si toata serbarea a durat cca 4 ore,s-au plictisit copii,deja nu-i mai interesa Mosu',deja intrebau cand se pleaca
.Dar dupa ce au urcat pe scena totul a fost ok:cantat,dansat ritmic mai mult sau mai putin
...apoi....intalnirea cu Mosul care daca era posibil sa nu se termine era perfect din punctul lor de vedere![]()
Am pozici ,dar inca am probleme cu pc.Maine,sper
, o sa merge sa le transfer de pe card pe CD si le pot arata

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
miraklucker spune:
....noi am invatat Mos Craciun cu plete dalbe si "O Tanenbaum" David e tare incantat ca stie sa cante si pe romaneste
.
la noi a nins, nina pregateste-te ca-ti suflu iar niste ninsoare. Din pacate a fost destuld e cald si s-a cam topit toata.
Nu nu chiar acela parfumul dar tot Pleasuree... exotic, dar il stiu si pe cel cu miros de liliac. L-am descoperit zilele trecute cautandu-l pe cel rasturnat. ....e urmatorul care- mi-l iau. E super.
...da, mai Ana si pe mine m-a durut sufletul ca am pierdut parfumul ( cu toate ca l-am luat la jumatate de pret in sezonul reducerilor),toata camera de hotel si hainele mele miroseauuuuuu
.
dodo astept pozele.
Ce frumos e la noi in perioada asta, serbari cu copilasi, colinde peste tot, iar mie imi e asa de greu, asa ma pocneste un dor de casa.....peste an rezist cum rezist dar cand vine Craciunul
.
.........eu ma duc sa ma vopsesc pe par si sa ma culc, sunt asa obosita. Am dormit numai 5 ore azi noapte .Dupa ce am trabaluit pana pe la 12 in bucatarie, facand una alta, la 5 m-a trezit David ca-l doare gatul si ca vrea ceai....apoi ca-l doare si urechea....ca vrea la WC (de parca ar fi bebe), apoi s-a harjolit cu Daria (erau bucurosi de zapada) ....la ora 6 dimineata
.
maine am iar o zi plina dar cica ajunge si barbatu pe la pranz din Germania.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
monica-elizabet spune:
si bafta la serbari mamici si pitici
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Anina_n spune:
, fete dragi ! 
Mos Craciun cu plete dalbe....in interpretarea Andrei.
Ca tot am avut serbarile si a avenit
cu daruri, deja la ei si pt. ca tot a invatat si David al Mirei, cantacelul atat de indragit de copii, la sarbatorile de iarna. Gabi si Ana, ati scapat intregi de la serbari ?
Cred ca mai greu v-a fost voua, parintilor, decat copilasilor, care oricum erau nerabdatori sa-l vada pe
si sa-si primeasca darurile. La Cristina a fost o frumoasa sceneta cu Mos Craciun, spiridusii si spiridusele Mosului, plus poezioare si multe colinde si cantecele de iarna. Poze am reusit sa fac mai dintr-o parte ca acolo am gasit loc, dar numai azi sper sa reusesc sa le pun pe net.
Mira, la noi ploua marunt de dimineata sau de azi noapte si e un ghetus, de-ai zice ca avem patinoar, afara.
Hai ninsoare, hai ! 
O zi cat mai faina, fete minunate !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Ana68 spune:
Salutam scorpiutele minunate...
Fetelor,a fost superb la serbare...cu toata marea de parinti si alte rude...copilasii au fost niste ingerasi,efortul eductaoarelor si directoarei...de admirat cu varf si indesat,chiar le-a felicitat din tot sufletul...sa va zic ca am plans ca proasta de emotie la toate dansurile?Sa va spun ca si lui Mariusache i-au dat lacrimile cand i-o dansat sufletelul de fata?Ce mai?N-am cuvinte sa va povestesc cat de frumoas a fost...asa ca las imaginile sa va arate...
Pozele,chiar daca nu-s foarte bine iesite...mai vin si altele...le puteti vedea AICI
iar pe Luana dansand ca o banateanca autentica,o vedeti
AICI
Va pup
cu drag si mai vorbim!
EDITEZ: Imi permit sa pun link la o fotografie facuta de Anda,mama lui Edi...ca sa va dati seama de aglomeratia de sfarsit de serbare...si va recomnda sa va plimbati si prin album....veti vedea bucati de emotie inedite!
http://picasaweb.google.com/smaranda.pliuta/SerbareGradi2008#5280852870244180946
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Dodo-pui spune:
Nina pentru mine a fost f obositor,dar nu si pentru Donu' care a fost f fericit si azi inca poveste cum a vorbit Mosu' cu el
.
Azi la malul marii a plouat,de fapt de azi noapte ploua,neincetat si nu am iesit sa pun pozele pe CD,dar maine e musai sa ies si o sa rezolv problema![]()
Ana am admirat banateancaiesita din 1/2 dobrogeanca+.....![]()

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!