Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

.........ninsoarea eu am trimis-o dar daca a suflat-o vantul...... maine cica vine alta. Poate ajunge macar asta la voi!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pe toate citit pe diagonala tot asa ca revin sa aprofundez

va servesc cu o feliute de tortulet si un cu shampanie

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ana, Mira, ce ma bucur ca ati mai scris ! Sa se mai anime subiectul nostru, ca altfel pare parasit.
Mira, multumesc din tot sufletul !
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tot ce-ti doresti ! Esti o zana !
Si zici ca ne-ai trimis ninsoare dar a suflat-o vantul....in Spania(dupa cate am vazut la stiri). Hai, mai incearca o data, ca e frig si innourat la noi. Poate, poate se pune de o ninsoare ca-n basme.
Ana, WOW, ce serbare aveti voi cu toata gradinita !
Asta e de dat la tv ! Asteptam poze, cat te tine aparatul !
Asa si eu cu aparatul foto, nu tin mult acumulatorii, iar intr-o incapere prea mare, nu ies prea luminoase pozele. E slabutz.
Ce parfumuri faine v-ati luat, fetelor !
Si eu am un Lancome, "Miracle" si tare imi mai place !
Iar "Hypnose"...suna foarte potrivit pentru zodia noastra. O fi facut special pentru femeile scorpion, care au un magnetism aparte.
Eu mi-am pregatit un pulover maron cu argintiu, pt. darul de la . Si nu doar mie, ci, si surorii mele mai mari(mama fetitelor) si
Medeei, nepotica mai mare, ca tare i-a mai placut cand l-a vazut. Doar sa nu ne nimerim toate 3 imbracate cu el, deodata.
Fiecare va avea cate un pulover, ca tot e iarna si frig la noi, plus...alte cate ceva...de la alti .
Cristina vrea un pulover cu fermoar, un ponei mare si unul mic, o papusa, o carte cu basme romanesti si dulciuri...
Ce nu aduce , va primi de ziua ei, care va fi, dupa sarbatori.
Aoleu...azi, 16 decembrie, Ruxita Monicai, implineste 4 ani !

Ruxi

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Monica, cat m-am mocait eu, cu mesajul meu, a aparut si al tau.
Aici sunt felicitarile pentru voi !
Multumesc pentru -ul de sampanie si feliutza de tort ! Ce tort, ce tort ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Se pare ca m-am dezlantuit la povesti...si ce sa mai zic?Foarte frumos spuneti voi acolea de cadouri...asa ca Mira hai sa dam mana cu mana la copilasi nehotarati...Luana nu va fi vreun personaj,ci face parte din trupa de dansuri po pu la re...si,probabil,va canta si in corul de colindatori.
Asa ca Nina,s-ar putea,nu bag mana in foc,sa vina si televiziunea locala...ca petrecerea e de amploare si daca nu vine tv-ul,in ziar tot va scrie despre ei...
"Hypnose" sa sti tu ca e parfum de scorpii...e o aroma destul de tare,patrunzatoare si totodata misterioasa...cam asa imi mmiroase mie.Am primit acum vreo un an si ceva un esantion de la sora mea si atata am tras de el,sa imi tot ajunga...de inca mai am pe fundul sticlutei.Si cum l-am vaz't in targ...si cum si Mosu' tre' sa apara...am profitat de situatie...ca o oportunista ce m-am aflat...

Monica...sa nu uit:LA MULTI ANI! cu bucurie,sanatate si fericire Ruxitei!Sa iti creasca fatuca mare si cuminte si sa va aduca numai bucurii!O zi frumoasa sa aveti azi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,

Monica sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii

Anuska pentru revenirea tacu chef de "vorba"
Mira Selin ,tot asa stiu si eu sa ma dau cu skiurile

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n
Gabi, cum e Bodo cu mamaia ?
Tu cum esti ?

Noi maine avem serbare cu toata gradinita la Caminul cultural de aici ,unde va veni si Mosu';Mosu'din partea primariei va intarzia si va sosi pe 23 la orele 16 caci vor veni doi ,alti Mosi.Alti pentru ca deja au sosit primii mosi de la Brailade la mamaia(care ,sincer mi-a facut o surpriza de zile mari.
S-a purtat ffff frumos cu mine,m-a ajutat la ceea ce am avut de facut cat au stat la noi dar mai ales s-a jucat cu Bodo-toate fiind premierein cei 7 ani ai nostri de casnicie ,nu a venit cu mana goala si i-a lasat si cativa banuti (primii din viata lui de la ea)Si de la matusi-alt mos-ceea ce inseamna ca Donu' chiar a fost cuminte.

Eu (si BB)suntem ok si multumita ca in sfarsit soacra mea m-a acceptat si mi-a apreciat realizarile de pana acum cu Bodo.Pentru prima data ma bucur ca ne-am intalnit .

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

repede pe fuga.amvenit de la serbare.a fost frumos.am facut poze si am filmat.maine pun pozele.
monica, la multi ani ruxitei.sa fie santoasa.
revin maine.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

La multi ani Ruxi Monica sa-ti traiasca fetita sa creaca mare si cuminte sa va aduca numai bucurii................of ce beata sunt eu credeam ca maine e!!

Ana, eu m-am dus la drogerie sa-mi cumpar parfum. Am avut unul De la Estée Lauder Flower exotic sau cam asa ceva. Mi-a placut tare mult dar cum avea un capac de sticla l-am varsat pe tot. si nu stiu de ce cand am mai cauta nu am mai gasit. Am incercat toata pravalia pana m-am ametit de cap si l-am luat pe asta. Da-mi place
Hai mai, Nina ma faci sa rosesc.........e asa de putin ce fac.
..iar mi s-a terminat pauza. Ma duc sa ma apuc de treaba.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc din suflet pentru urari fetelor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am pus poze de la serbare.nu sunt ele foarte din fata prinse ca am prins loc mai intr-o parte.a spus foarte tare si clar la microfon poeziile, a dansat, si cel mai important nu s-a plictisit avand in vedere ca a fost printre ultimii cae au recitat.imi pare rau ca nu am cum sa va pun filmarea.acolo se vede mai bine.inca aseara imi zicea ca el mai vrea o data la serbare.nu i-a fost frica nici de mos, fata de altii care nici nu indrazneau sa se apropie.
nina, ana, astept si de la voi poze de la serbare.
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/serbare%20craciun%202008/

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput