Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna scorpiutelor
multam de colinda dodo
pozele nu-s la mine in aparat...
nina, ma bucur ca sunteti mai bine
pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Florile dalbe...cu Hrusca.
Fetelor, ce faceti, cum sunteti dupa weekend ? Cu bateriile incarcate ?
Va doresc o saptamana excelenta ! Sa aveti spor la treaba, ca stiu ca aveti, fiecare !
Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare si de la mine....inca nu pot sta la povesti cu voi,mi-s ursuza,dezamagita,rea si ciufuta...asa ma scuzati.Va pup cu drag si sa aveti multa sanatate!
Mai trec eu pe aici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Ana, o imbratisare si un !
Ne gasesti aici, cand vrei !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
Ana si te astept mereu
Nina nu ninge la noi si daca ar ninge fff rar se aseaza.Noi asteptam musafiri :soacra-mea si cumata mica cu sotul ei.Bodo ma intreaba din 5 in 5 minute nu vine Gia asa ii spune cumnatei(pe care el o iubeste ca si pe sotul ei),sper doar sa nu o ocoleasca pe mamai-sa,sper.

Monica,Mira

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

toate scorpiutele

Anutzo in mod special...ce-ai patit, sunt alaturi de tine si sper sa fiti bine

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Linu-i lin....cu Hrusca.

Haideti la si povesti, fete minunate !
Dimineata nu apuc sa beau cafeaua acasa si ajung sa beau un ness cu un cappuccino la serviciu.
Tot pe fuga sunt cu Kiki, de cand la casuta noua.
Deja, nu prea vrea sa mai mergem sa dormim la casuta noastra. Vrea la buni cu fetitele.
Banuiam ca asa va fi dupa 1 saptamana.
Oricum, in vacanta dormim la mama, ca sa nu o trezesc de dimineata sa o duc la mama, spre marea ei bucurie.
Adriana, gata de serbare ? Succes ! Abia astept pozele !
Cristina maine are serbarea.
Gabi, cum e Bodo cu mamaia ?
Tu cum esti ?
Monica, ce faceti, cum sunteti ? Va bucurati de vacanta ?
Ana, Luana are serbare ?
Mira, inca asteptam ninsoarea ce ne-ai anuntat-o.
O zi cat mai faina, fete minunate !

Mergi la inceput

Salutare fetelor,

Ninocika,Dodolica si Monica,va pup si eu cu mult,mult drag...senzatiile astea de sarbatori nu ma lasa,suisuri si coborasuri...ufa,amalgam de sentimente si ganduri!
Da-mi revin,negresit...
No, sa va povestesc cam cum sta treaba cu Mosu nostru...ca Luana schimba de la o zi la alta ce vrea si ce isi doreste.Marius nu vrea nimic....sau,ma rog,ce vrea el ar trebui sa fiu macar ruda de gradul 5 cu Rockefeller sau cu tata lu' Microsoft.Asa ca el se va alege cu o pijama.Io mi-am cumparat parfum,de la furtisaguri...adicatelea de la piata,cum i se mai spune prin alte parti,in obor...80 lei,Hypnose de la Lancome...o sa il pun sub brad,deh! sa zicem ca l-o adus Mosu'.Cu Alex...nu stiam ce sa-i cumpar,ca flacaul e adolescent,nu?gusturile lui nu mai corespund sub nici o forma cu ale mele...asa ca am gasit o chestie din aia care se pune pe birou,nu stiu cum se numeste,pe care sa scri si poza este mapamondul,i-am luat o caciula si...pe deasupra l-am intrebat ce vrea el de Mosu'.Cum de la sora mea a primit un PSP(play station portabil) vrea baiatu' meu un memory card de 16 GB si un telefon mobil care a fost al lui Marius,seamana cu un ceas de mana,un ghizmo chinezesc,dar care lui Alex ii place mult.Chiar radeam de el,ca ma tot intreba ca sa-i dea bani lui Marius ca sa i-l vanda Marius si noi radeama de el ca i-am zis ca si daca i-l da Marius degeaba si tot ar trebui sa-i dea Marius bani ca sa il poarte.In fine!
Cu Luana e problema...ca vrea si d-aia si d-aia...nu se mai termina.Am cumparat deja o papusica,un ingeras,care da din aripioare,canta si misca piciorusele,cu baterii,evident.Un prosop mare de baie cu printesele Disney....si 'om mai vedea.

Cu sora mea...a fost frumos,dar repede.A sosit sambata dimineata,am asteptat-o la gara...tot boboru'...apoi am mers si am facut ITP-ul la Toyo si pe urma oleaca de shopping.Culmea aventurii a fost dupa ce am ajuns acasa,ca eram obositi,vroiam sa ne linistim...si pe Marius l-a sunat de la servici ca au avut un eveniment cu un avion,caruia i s-a ars motorul in zbor si trebuia sa mearga sa descarce datele din cutia neagra...ghiciti unde?Laaaaa Venetia...asa ca la o juma de ora dupa ce am ajuns acasa l-am dus pe Mariusache la aeroport...si omu' a ajuns la Venetia.In oras nu a ajuns,e la 60 km de aeroport,insa a stat destul sa-si faca treaba,iar a doua zi dupa amiaza a sosit acasa.Si uite asa am avut ocazia sa stau si eu la palavrageala cu sora mea fara sa se mai bage in seama si Marius printre noi.Luni dupa amiaza a plecat la Bucuresti de unde a luat avionul catre cealalta sora a noastra,in Italia,unde trebuie sa soseasca si nepotica....chiar zilele astea...Radeam ieri spunand ca poate o aduce Mosu pe nepotica direct de la maternitate sub bradul de Craciun....
No,dragelor,cam astea-s noutatile...sa ma scuzati ca mai am si zile naspa...da' ma gandesc cu drag la voi.
Mai vorbim...si scuzati ca nu v-am citi cu atentie...pupici!

Album pi casa

Mergi la inceput

Revin,ca am postat dupa Nina...Da,Ninocika draga,maine avem serbare de serbare...la Mall,Iulius Mall...unde maine tine toata gradinita serbarea,vor fi 400 de copii si daca socotesti numai cate 2 parinti de fiecare copil,imagineaza-ti ce nebunie de aglomeratie va fi acolo...Luana va imbraca costum po****r,nou-nout,dat de gradi...si va dansa dans po****r.Au inceput repetitiile inca de acum o luna pentru asta...are partener un baietel drag ei,din grupa ei...de care e indragostita(si de asta) si cu care ar vrea sa mearga la nunta,nu ma intrebati a cui nunta...ca nici nu vreau sa ma gandesc...Si,nebunia nebuniei,tot maine are serbare la scoala si Alexandru,asa ca voi fi Speedy Gonzales,intre Mall si scoala,sper sa se termine repejor la Mall ca sa pot ajunge pana la ora 18 si la Alex...O sa fac cat pot poze,sa va arat...sper sa ma tina aparatul foto,ca il lasa,bietul,acumulatorul si nu mai tine decat juma de ora.

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nina s-a rezolvat. Pachetelele sunt la posta. Le-am pus eu pe amndoua sa nu-ti mai dau si tie alta bataie de cap...........m-am linistit deci nu numai eu sunt cea care pierde adresele. am pus numai o cutie de ace. O sa-ti mai trimit peste 2-3 luni altele.
Ana, da si eu am unu din asta acasa. Nici pana acum nu i-am luat nimic de Mos ca nu stie ce vrea, .....in fiecare zi vine cu alte dorinte, Lego politzei, lego, nu mai stiu care, masini de tot felul. Si eu nu mai vreau asa ceva. Le-a asamblat odata, le-a aruncat intr-un colt iar a doua oara nu le mai face ca lipsesc deja bucati. Sôacra-mea si cumnata-mea vor si ele sa stie ce sa le cumpere, si..........daca eu stiu mai bine ce vor sa le cumpar si din partea lor. Macar noi estia mari nu ne mai facem cadouri. Un stres mai putin.
Mai, si eu imi luai saptamana trecuta parfumul asta Lancome
.....oauuu mai da ce serbare va fi. Si Luana ce personaj e?
SA faci poze.

noi am fost duminica la ski. Toata distractia a tinut pana si-u pus fetele skiurile in piciare, apoi a inceput spectacolul. Daria mai merge cum mai merge dar piticotu mic a crezut ca se incalta cu skiurile se urca la tata-su pe umeri si "da-i la vale".......

va pup. La mine azi e cea mai grea zi. Fac numai juma de ora pauza, si pe deasupra barbatu pleca in Germania pentru 3 zile. Nu stiu cand imi voi recupera diseara copii de la tanti.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput