Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !
Raspunsuri - Pagina 10
nastasie spune:
nina, sanatate multa si voua.de igrasie si eu am probleme insa numai in balcon, dar la voi e nasol ca e chiar in camera.ai grija ca e periculos.stiu ca exista o solutie antimucegai la vreo 20-30 lei si un var antimucegai.le-ai putea incerca.la noi in sufragerie avem galben, maro si portocaliu dar covorul iti ia ochi cum intri.o sa fac si eu poze.iar de suporturi mie una mi-au placut.au asa ceva deosebit.o sa vi le arat.
gabi, multumim mult de urari.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
Nina stam pe loc
cu stransul fondurilor,asta-i viata.
In rest suntem bine "calare " pe net si pe blog cu cazuri si cazuri noi de copiii bolnavi ![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor
la noi gata scoala/gradinita...gata-s si serbarile...am intrat in vacanta, la serbarea de azi a fost tare frumos, moshul nu a aparut dar a trimis cadouri si cei mici au fost f fericiti, apoi a fost petrecerea celor nascuti in luna dec...ruxita super emotionata cand a suflat in lumanari...
avem vacanta pana dupa de venim din vacanta din ro...adica la inceputul lunii martie.
nina
si multa sanatate,aveti grija de voi...mama mia cam frigulet pe-acolo pe la voi si afara si in casa 
adriana, sa stapaniti sanatosi covorul si sa impodobiti frumos bradutul 
dodo
sa aveti spor la strans fonduri
Lory
tu ai ajusn deja in ro?
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
miraklucker spune:
Buna dragelor
n-am mai ajuns sa intru de multisor, cu toate ca in fiecare seara am facut cate ceva la computer (si tot nu sunt gata
).
noi suntem bine, obisnuit. La noi a venit iarna. Da, Nina, ninge, si iar ninge. Sper sa ajunga si la voi in weekend.
ne pregatim de mos Craciun. Ieri am facut prajiturele cu copii. Nu vreti sa stiti cum aratau ei si bucataria mea. important e ca ei s-au simtit importanti. Selin a fost singura care nu a capitulat, a uns prajiturele cu ou pana n-a mai ramas o picatura din el
.
......in weekend probabil mergem la ski
....mda, incepe sezonul. Barbatu i-a utilat pe toti 3 cu cele trebuincioase. O sa vedem daca a meritat.
Monica oauu ce fain asa lunga vacanta. Noi avem in ian o saptamana. Am rezervat in Süd Tirol la un familienhotel. Mai vine o familie cu 2 baieti cu noi. abia astept.
.....incerc sa mai citesc din urma.
si un weekend minunat.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor
pentru voi
nina cum va mai simtiti?
sanatate
mira, ce fain...parca mi-o si inchipui pe Selin ![]()
pe toti si distractie placuta la sky
pe toate sa aveti un we frumos
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Dodo-pui spune:
O seara placuta tuturor,
Monica vacanta placuta puilor tai![]()
Mira vreau si eu la ski![]()
Nina 
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Anina_n spune:
Buna seara, fete dragi ! 
Ne dregem cu ceva pastilutze si ceai cu miere(Kiki la orele de masa, poate si ea) si lamaie, plus inhalatie cu ceai de musetel, ca e in floare raceala, la noi. Ni s-au alaturat si fetele si Cristi un pic, doar mama a ramas neatinsa. Atata doar ca nu avem temperatura nici una, slava Domnului !
Adriana, numai la primavara putem reface peretele, deocamdata e prea frig sa iasa ceva. Doar cu solutie putem da si atat.
Monica, vrem poze de la petrecere cu printesa ta sufland in lumanari ! ![]()
Acolo, s-a incheiat anul scolar, din cate imi amintesc, de aceea vacanta atat de lunga, nu, Monica ?
Mira, s-a inmuiat si la noi vremea, asadar asteptam ninsoarea ! Numai sa nu fie ploaie sau lapovita, cum s-a anuntat.
Ce fain program aveti, voi, in weekend, la ski ! 
Gabi imi pare rau. ![]()
Referitor la ce faci tu, e bine si atat, decat nimic. 
Un weekend cat mai fain in continuare !

Edit: mi-am corectat greselile.
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
monica-elizabet spune:
sanatate nina 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor va ofer colinda de azi![]()
Nina asa ma consolez si eu mai bine

Monica
Mira ce fain o fi la voi?!

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Anina_n spune:
Monica 
Parca suntem ceva mai bine azi. Pacat ca nu e mai lung weekend-ul.
Gabi, la voi ninge ?
Multumesc pt. colinda ! 
La noi a dat sa ninga dimineata, dar s-a oprit. ![]()
O duminica faina, in continuare ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn