Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
eu in general sunt bine iar Donu' e la gradi .
Nina ai dreptate la capitolul personalitate stam perfect.

In rest sunt putin necajita caci mi-am dorit sa pot face mai frumoase sarbatorile de Craciun a unor colegi de-ai lui Bodo.Ei sunt crescuti de o asociatie :Asociatia Charity East administrator fiind d-ul Turner(american)care din cauza problemelor economice nu prea mai au sponsorizari.Dana_e a vrut sa ma ajute dar nu a fost acceptat subiect la umanitare pentru ei ,dar nici in alta parte.A incercat ea la locul de munca dar a reusit sa stranga 160 ron.Mai e putin pana la sarbatori si ...
Ce au copii(in total in asociatie sunt 11 copii cu varste de la 2 la 16 ani) nevoie?!Papuci,sosete,materiale pentru desenat ,colorat,blocuri de desen,...

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Gabi, , pentru ceea ce faci !
Tare m-as mai fi bagat si eu, ca imi place sa ajut, dar acum....suntem pe minus, cu mutarea asta. Si inca mai avem de facut un credit pt. apartament, anul viitor.
Ma prinde prost, din p.d.v. financiar, sfarsitul de an.
Sper sa reusesti sa faci ce ti-ai propus, pentru acei copilasi ! Bafta multa !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Buna minunatelor,

poftiti la si .

Nina

de scorpii revin caci la ora asta tare sunt adormita

Astrele spun:

Ai parte de toata energia si buna-dispozitie necesare pentru a avansa in cariera.

Se ivesc multe oportunitati pentru a-ti arata calitatile si talentele profesionale. Ceea ce trebuie tu sa faci este sa gasesti momentul potrivit pentru a interveni cu solutia unei probleme in curs.

Pune-te la curent cu evenimentele de actualitate si urmareste tot ce se petrece la locul de munca. Persoanele la care te asteptai cel mai putin te vor surprinde in mod placut.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna dimineata, fete minunate !
Gabi, pt. ca n-am apucat sa beau, azi, inca.
La noi tot frig e, -16 grade C. Dar avem cer innourat, poate ca va ninge.
Sa ascultam impreuna acest "Colind" frumos, in interpretarea lui Hrusca !

O zi cat mai faina, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutari si de la mine....la noi se aglomereaza treburile,asa ca pe ultima suta de metrii...va pup,sa aveti spor in toate si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna minunatelor pe toate

Dau copy de la casnicute
am reusit in sfarsit sa termin curatenia astazi si sa pun bradutul...
maine avem serbare la ruxi la gradi si dupa aceea o mica petrecere cu toti copilashii nascuti in dec...deci intram si noi la "socoteala" nu am pregatit absolut nimik...maine de dimineata am sa merg la cofetaria aceea unde zic ca totul este 100% natural si am sa iau de-acolo tortulet, cate ceva sarat, sucuri...aici se fac si niste pungulite(cadouashe mici) pentru fiecare copilash invitat...dar si acestea se pot cumpara de-a gata de la magazine specializate cu tot felul de personaje...pana maine sper sa se decida d-ra mea cu care printesa vrea sa fie tortul si pungulitele

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Colindam, colindam iarna...cu Paula Seling

Ana, spor la trebuir si tie si sanatate, sa va puteti bucura de sarbatori pe deplin !

Monica, harnicuta ai fost ! Pot sa vina sarbatorile la voi, numai sa fie gata si meniul.
Petrecere frumoasa si succes la serbare, Ruxitei !
Asteptam impresii !
O zi cat mai faina, va doresc, fete minunate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si noi pe aici.muciosi si cu tuse.adica razvan.putin rosu in gat.dar suntem in tratament.eu am facut grosul curateniei, am reusit sa-mi cumpar un covor in sufragerie portocaliu.azi si maine fac si restul curateniei, sper ca e si razvan acasa.ca duminica seara as vrea sa fac si eu pomul.am cam terminat si cu hartoagele,mai am un pic cat mai pot ca daca razvan ia vacanta la revedere hartii intinse peste tot.mi-am mai cumparat si niste jaluzele la balcon de la soramea astept sa mi le trimita si niste suporturi de lumanari de perete criminale.o sa pun poze cand le primesc.
marti avem si noi serbarea , sper sa iasa frumos.
nina, se joaca razvan cu macaraua, dar cand il intreaba cineva ce a primit de mos nicolae spune ca biscuti.macar de masinile alea de curse de mos craciun sa fie incantat ca am dat o gramada de bani.
de facut piata serioasa de sarbatori mi-e groazaaaaaaa.oricum in carrefour e omorrr si acolo dau la piata cu 1mil-1, 5 mil mai mult decat la kaufland.m-am obisnuit la kauf ca mi-e si aproape.au tot ce-mi trebuie(ma refer la haleala) si stiu deja unde sunt asezate toate.asa imi spunea soramea in germania ca la un magazin da pe piata cu 10-15 euro mai mult decat la altul si nu o credeam dar asa e.nu stiu cand sa ma duc ca si noaptea am auzit ca e aglomerat.
va pup pe toate si un we minunat.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

si noi prin zona
Nina pentru colind
Monica
Adriana insanatosire grabnica puiutzului.
Gabiella1 cum esti?
Mira ce faceti?

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Adriana si noi suntem mucoase, cu gatul rosu si un pic de tuse. Macar stiu ca de sarbatori vom fi fresh.
Deobicei raceam mai pe la sfarsitul iernii. Dar acum, ne-a prins frigul din noul apartament. Si surpriza, se pare ca vom avea igrasie in camera Cristinei, la coltul cu balconul si exteriorul, desi e izolat, unul din pereti. Deja e transpirat, desi, avem doar putin peste 18 grade in camera. Dar e prea frig afara. Dimineata am avut -18 grade C.
Covor portocaliu, wow ! Noi avem coltarul portocaliu in sufragerie, ar fi mers si la noi un covor portocaliu.
Poate reusesc in weekend sa fac poze si sa le pun pe net.
Asteptam si de la tine, pozele, Adriana, mai ales cu suporturile de lumanari, criminale !
Insanatosire grabnica lui Razvan !
Gabi, voi sunteti bine ? Cum merge cu strangerea de fonduri pt. supriza copiilor de la aceea asociatie ?
Un weekend cat mai fain, fete minunate !

Mergi la inceput