Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va servesc cu un Biscuit de Craciun poate apareti la o vorba
toate scorpiutele

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

MMm, Monica, harnicuta ca deobicei. Multumesc mult.
......si eu ma duc acum sa fac. Azi am umblat brambura cu o prietena in Germania, m-a tinut acolo jumatate de zi intr-un centru comercial, si nici macar nu am gasit tot ce am vrut.

V-am pupat, o duminica placuta.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
ieri am fost de am dus darurile la copii de la Asociatia din Mamaia,Poze Aici

PS:Alaturati-va rugaciunii colective pe 24 decembrie orele 13(ora RO)pentru Emma ,matzuca Aidei

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
24 decembrie orele 13 gandurile noastre bune sunt pentru Emma si Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
La noul apartament nu avem net, ca nu avem PC. Asa ca, numai de la mama va pot scrie.
Aseara am mers sa dormim la mama, eu si Kiki, ca sa n-o trezesc de dimineata sa o plimb la mama, sa se bucure d evacanta cu un somn mai lung dimineata.
Asa am reusit sa pun toate pozele restante din noiembrie si cele din decembrie, pe net.
Acolo, veti gasi si poze facute la noua locuinta.
Am inceput sa ne obisnuim si acolo, doar cu plimbatul ne vine mai greu, d ela un apartament la altul. Pt. Kiki, insa, tot la buni inseamna, acasa. Acolo a deschis ea, ochisorii, acolo a crescut ea, 7 ani, imediat.
Ieri le-am avut pe mamicutze invitate la noi, iar pe buni la care a crescut, Cristina, nu a vurt sa o las sa plece acasa, decat o data cu noi, seara tarziu.
Ana, ma bucur ca v-a placut surpriza !
Dorina , parca si vedeam cu ochii mintii ce povesteai tu, acolo, despre aventura cu pisoiasii tai, la cabinetul medical.
Esti fantastica la povestit !
Monica, WOW, ce biscuti faini !
Ce fain de fetele care au timp de bucatarit si prajiturit ! Tare mi-ar mai place si mie sa incerc diverse retete.
Mira, macar te-ai plimbat, una.
Adriana, gata treaba ? Am terminat si eu dosarele pt. contabila, ramanad doar cel de decembrie, pt. mai incolo.
Gabi, ce faceti, cum sunteti ?
A nins la cineva, undeva ?
La noi s-a chinuit sa ninga, dar numai a fulguit cate putin.
Astept marea ninsoare de Craciun !
Spor la treburi, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor,

Eu am trecut de week end cu ceva emotii...sambata cu Marius in urgenta,Slava Domnului! ca nu a fost nimic grav,o indigestie care a trecut cu Debridat,iar cu Luana am sarit pe 39 temperatura si acuma e sub tratament cu antibiotic...asa ca pregatiri cu fericire la noi!
Oricum,Luana si-a revenit,azi am avut o tentativa de a sta cu ea la servici,insa i-a crescut temperatura si colega si sefa mea de birou ne-a expediat pe amandoua de urgenta acasa.La ora asta sunt si Luana si ta-su in regula,se joaca amandoi,insa se prevede o alta noapte cu temparatura ridicata,ca prea multa agitatie strica...
In fine...vestile bune ar fi ca Alex a fost premiat,azi,in cadru festiv,de catre Politia Timis,pentu rezultatele excelente la scoala si in concursuri.Premiul n-a fost cine stie ce,3 carti si fructe,plus o invitatie la un concert de colinde,pe care Alex nu l-a onorat...deh!copil...insa gestul a contat si bucuria lui a fost mare ca a fost remarcat.Iar in 24 urmeaza sa primeasca alte daruri,din partea unui preot parinte,impreuna cu alti colegi de-ai lui de scoala,tot asa,pentru rezultatele obtinute in concursuri si la scoala,precum si pentru munca depusa la invatatura...deh!Ma laud si eu cu ce pot...
Cam asta ar fi..

Ninocika,nu am avut vreme sa vad pozicile...promit sa o fac cum am vreme...Si eu sunt restanta cu pozele de la serbarea de la servici...si cum stau acasa cu Luana si e liber si in 24...voi avea toata saptamana asta liber...deci problema este ca nu stiu,zau,cand voi mai intra sa va salut.

Asa ca va urez de pe acum sa aveti un Craciun de vis,cu bucurii si surprize mari si frumoase...sa va umpleti sufletele de fericire si bunatate si colindatorii sa va ureze tot ce este mai bun!
Va pup si va imbratisez cu mare drag!CRACIUN FERICIT!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Buna, fete minunate !
Ieri n-am apucat sa pun o colinda pt. voi. dar azi, am gasit una faina cu Tudor Gheorghe, "Colind pentru cei departe de tara".

Ana, multumim pentru urari !
Ale mele sunt la inceput de capitol !
Insanatosire grabnica Luanei ! Bine ca la Marius a fost ceva de moment, doar ! Sanatate multa si lui !
La noi, doamna Sica(aceea cu catelusa Linda, in pozele noastre) a ajuns la spital duminica noaptea cu o criza de rinichi, descoperindu-se ca are piatra la rinici, cu ocazia asta.
Cristinei i-a revenit si ei raceala cu nasucul. Cred ca de la ora de sport cum alearga incalzita de la sala de sport in cladirea scolii, o tot prinde raceala cu nasucul, in ultima vreme, ca in aceeasi zi se intampla.

Monica, ce faceti, sunteti bine cu totii ?
Gabi, voi ?
Adriana , gata cu treaba ?
Noi, ieri am facut bradul acasa la noul apartament. Cel mai frumos brad ce l-am avut vreodata.
Iar azi il facem la mama Lali si maine la mama mea, acasa.
Cristina e tare incantata ca participa la fiecare impodobire de brad.
O zi cat mai faina, fete minunate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
azi am fost la control cu BB2pe numele sau (pus de Bodo) Edy deci carutzul meu este de .Sa va povestesc caci am fost si cu Dan care se lipisera cu fi-su de monitorul ecografului....

Acum am ajuns acasa si ma odihnesc caci deseara la 16 vine Mosul la Primarie.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

WOW, Gabi, felicitari !!!
Vei fi tare rasfatata de baietii tai !
Sanatate multa, atat tie cat si lui bb Edy !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut, eu cam rar pe aici, sper ca nu m-ati uitat chiar de tot !

Pentru ca-s tot intr-un iures am intrat sa va pup pe toate si sa va doresc toate cele bune, sarbatori fericite si un an nou mai bun, plin de impliniri si fericire.

Pupam toti bolnaviorii sa se faca bine si s-auzim de bine cu toatele!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput