Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mina, imi place mult semnatura ta, cu sensu' vietii ! Cum sa te uitam ? Ba, te-am si felicitat, de ziua ta !
Si avem retete faine de la tine.
Ce mai faceti ?
Sanatate si tot ce va doriti si voua, in anul ce vine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

ninasi cristinucai!
scorpiutzelor,va urez CRACIUN FERICIT!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Nina . Multumesc pentru urari.

Daaa, stiu ca aveti retete de la mine. Daca mai vreti ziceti. In ultima vreme gatitu e mare debuseu, ma relaxeaza extraordinar de tare... ar tre sa ma gandesc cum sa scot bani din asta in loc sa trag de firma in situatii de criza.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si noi pe aici, mai toata ziua pe drumuri sau cu treaba prin casa.maine am program de bucatareala.voi fi numai cu razvan si sa vedeti ce mult imi ia ca trebuie sa vada si el tot.
va pup pe toate si spor la pregatiri.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate sa fiti sanatoase si voi si copilashii si sa aveti spor la pregatiri
eu inca nu am terminat dar sunt cam terminata...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Fetelor, va dorim si noi din tot sufletul Sarbatori fericite, pline de iubire alaturi de cei dragi!!!

Cu scuzele de rigoare pt absenta indelungata... va trimit citeva poze sa va aduceti aminte de noi

http://good-times.webshots.com/album/569338452xInwsV

Pupici si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Si inca ceva...

http://radio.itbox.ro/detalii/Internet/radio-Craciun-Christmas-live.html

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna ziua la Mos Ajun!

Cum a fost la serbare cu Mosul din partea primarie....frumos,super.Frumos caci a fost mai scurt (toti copii din gradi)au cantat ,urat,spus poezii apoi mosul le-a adus un set caciulita(frumoasa cu cornitze de ren-pe blue si albastru ,un ursulet de plus alb (maricel de cca 40 cm inaltime) si dulciuri(ciocolate2 buc,un ou de cioco cu surpreza,napolitane,bomboane).Dupa serbare (a avut loc in oraselul copiilor din Navodari)unde ca in orice orasel exista masinute(care trebuiesc conduse,trenulet,o rota cu scaune care-i invarte si "ameteste",vata de zahar pe bat.Sunt fericita pentru ca e primul an cand nu a ratat nimic si si-a impus punctul de vedere fara sa enerveze pe nimeni.In acest timppe scena era spectacol cu cantece pentru copii iar la final a fost pentru tineri si parinti"alb si negru"

Sarbatori fericite!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Impodobeste mama, bradul ! ...cu Fuego.

Buna, fete dragi si minunate !
Mina poate te reprofilezi.
Multumesc ! Cand am nevoie dau o strigare aici, dupa tine.
Adriana, spor la treburi alaturi de Pilotist ! Asa patim si noi, cu Cristinuca.
Aseara am impodobit bradul(de aici si colinda de azi ) si la mama soacra si apoi si la mama acasa. Si Cristina ne-a stat alaturi pana pe la ora 00:30, cand a cazut lata de somn. Intre timp am pregatit si compozitia pt. negresele mele tavalite prin cocos, iar mama a facut checul ei super fantastic. Iar dupa ce a adormit Cristinuca, ne-am apucat cu mams a impachetam darurile Mosului si abia la ora 3 dimineata am ajuns si noi in pat.
Va dati seama ce fresh sunt si sunt la serviciu, de unde abia pe la ora 12:30 plec.
Iar acasa ma asteapta tavalirea insiroparea negreselor, tavalirea lor prin cocos si taiatul zarzavatului la boeuf, maioneza si la ce ii mai trebuie mamei ajutor, ca sarmalutele fierb singure pe aragaz.
Monica, spor la treburi cate mai ai ! Asteptam poze cu aratoasele tale preparate !
Laura , si pe tine si pe cretzolina ta scumpa si dragalasa ca o papusa ! Multumim pentru poze ! Mai vrem !
Crezi ca scapi asa usor de noi ?
Cum mai sunteti, ce faceti ?
Gabi, ma bucur si eu cu voi, de tot ceea ce ai povestit aici !
Fetelor, poate reusesc sa mai intru diseara de la mama, ca vine sora ema cu sotu' si fetitele si ne intalnim la amam, bine-nteles.
In caz ca, totusi, nu mai apuc sa intru, va doresc un Craciun Minunat, asa cum va doriti, tuturor !

Vom fi impreuna la ora 13 pentru Emma noastra draga ! Doamne ajuta !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

CRACIUN FERICIT !

Sa va aduca Moshu' SANATATE, BUCURII ,DRAGOSTE SI LINISTE !
Sa va bucurati la nesfarsit de cei dragi,sa va creasca mari si sanatosi minunatiile de copii!

Va multumesc din suflet ptr clipele in care mi-ati fost alaturi la greu!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput