Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !
Raspunsuri - Pagina 17
nastasie spune:
am terminat tot.mai am acum de dat un aspirat si de sters pe jos si gata.am terminat vinetele, ciupercile, tortul si icrele care mi s-au taiat dar le-am dres eu pana la urma.nu sunt multe dar tortul si icrele sunt cele mai migaloase.si nu mai zic cu razvan sus pe masa care cand facea pipi cand trebuia sa-l schimb ca se juca la chiuveta si era ud.
oricum va pup pe toate, va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi si sa va fie masa imblesugata si petreceri frumoase.

adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Anina_n spune:
Gabriella, Craciun minunat si tie ! 
Iti multumim pentru cele ce le impartasesti cu noi. 
Te asteptam cu vestea minunata, inainte de Anul Nou. ![]()
Gata pregatirile, fetelor ? Poate sa vina Noaptea cea Sfanta ? Sunteti gata sa va deschideti casa, sufletul, mintea, sa lasati bunatatea, dragostea, intelepciunea sa va patrunda si sa va impresoare in aceasta Sfanta Noapte, cand portile cerului sunt mai aproape de noi ?
Craciun minunat, asa cum va doriti fiecare, sa aveti, fete minunate !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Dodo-pui spune:
Numai bine si din partea noastra,
am "gatat"treba acum asteptam sa vedem daca am fost cuminti si vine Mosu'![]()
Gabi fii calma o sa fie atunci cand considera DD si doua liniutze
.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
monica-elizabet spune:
CRACIUN FERICIT! Alaturi de cei dragi
sa va aduca moshul tot ce va doriti
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
monica-elizabet spune:

ce faceti scorpiutelor? pe unde sunteti?
noi aseara am fost la biserica, apoi am primit cadourile de la Mosh, am papat si am adormit fericiti a moshul si-a indeplinit cu succes misiunea ![]()
Craciun Fericit!
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
monica-elizabet spune:
Subiect ce pluteste in deriva de 3 zile...abia v-am mai gasit pe pag 3 
nu va deranjez ![]()

si
celor care serbeaza ziua onomastice de sf Stefan
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
nastasie spune:
noi am avut incendiu in scara,in seara de craciun, la etajul 3, sub noi(noi stam la 4).am iesit cu razvan la masina si am stat acolo la caldura.sotul meu a scos butelia de la vecini si au venit pompierii.suntem bine dar ne-am speriat rau.
ieri am fost la mama pana seara si azi nu se stie.plecam teleleu ca am stat cam mult in casa.
va pup.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor

La multi ani!
tuturor ce-si serbeaza astazi onomastica

Dragelor ,noi in prima zi am stat acasa ,iar ieri am fost la nasi de unde am venit tarziu si totul e frumos si relaxant.
La Navodari erau -5 grade cu ceva soare
.Am fost la o mica plimbare pentru "Donu'" si am mai facut putina piata pentru ce vreau sa sa am de revelion pe masa.
Monica
sper ca sunteti bine si sanatosi
Adriana bine(daca se poate spune asa-in general-in astfel de situatii)) ca sunteti bine
si numai bine.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
miraklucker spune:
buna dragelor, bine v-am regasit![]()
sper ca ati avut un Craciun fericit, ati fost cuminti si Mosul v-a adus multe cadouri.
Noi aseara ne-am intors din colindat.
A fost frumos dar si obositor. eu inca nu mi-am revenit pe deplin. Daca pana la craciun ma culcam pe la 1-2 din cauza de multe pe cap, de vreo 3 zile m-a pocnit o nevralgie, cred ca am tras pe undeva, cumva curent. Mi s-a intepenit gatul. Cel mai rau e noaptea ca nu ma pot deloc misca. Sper sa ma repar pana maine ca trebuie sa merg la servici.
....a venit si mosul cu prea multe cadouri la cat sunt de cuminti copii mei
. David a primit Lego Polizei aprope tot setul
, Daria a primit si ea un Lego iar Selin a primit ceva.......pentru ea
.
Dodo felicitari pentru baietel sa sa nasca in pace si sa fie snatos. cumnata mea a aflat si ea tot saptamana trecuta ca va avea si ea un baietel. si-ar fi dorit amandoi fetita mai ales ca sotul ei mai are 2 baieti mari. Oricum e in plan si fetita.
monica voi sunteti in vacanta asa-i? ah ce frumos tre sa fie la voi. Cald, soare si mare.Va pregatiti deja bagajele?
Nina multumim de felicitare. foarte frumoasa mai ales ca e facuta de fetite.
.......hai ca mai recuperez cate ceva si revin..........daca mai reusesc. Selin e la mine in brate si David topaie pe langa mine ca vrea el![]()

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
monica-elizabet spune:
pe toate
da mira suntem in vacanta dar nu toate zilele avem soare...sunt niste ploi pe-aici de m-am saturat de ele ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.