Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !
Raspunsuri - Pagina 18
Anina_n spune:
, fete dragi !
Eu n-am avut cum sa ajung la PC, ca mai mult la casuta noua am stat, unde n-avem PC.
Adriana, ma bucur ca sunteti bine, ca n-ati patit nimic in urma acelui incendiu de sub voi.
Gabi, te pregatesti deja de masa de Revelion ? ![]()
Ce ma bucur si eu, ca am scapat de curatenia ce am facut-o inainte de Craciun si nu mai avem decat de gatit pt. urmatoarele zile de sarbatoare ! ![]()
La mama ne vom aduna cu toti copiii ei, mai putin surioara mea din Dublin, care n-a putut veni acasa, anul acesta de sarbatori.
Monica, hai ca mai aveti un pic si veniti acasa, in Ro, la zapada si friiig. La noi au fost -23 de grade C, azi dimineata. Iar maine dimineata cred ca vor fi si mai putine, caci deja la ora 19 aveam -22 grade C.
Mira, tu incerci sa ne spui ca acela e cadoul lui Selin de la
? WOW ! Cristina a zis ca si ea vrea asa ceva la anu'. Dar i-am zis ca Selin are 2 anisori, iar ea aproape 7, sa se gandeasca la altceva. ![]()
Multumim pentru poze ! 
Am reusit sa pun si eu, pozele de la Craciun.
Noapte buna si vise placute, fetelor !
Pe maine, cand voi fi din nou pe baricade, la munca.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

monica-elizabet spune:
Ninutza, mama mia da ce frig, frig aveti...brrr...
(la noi azi au fost 30 de gr) apoi scade la 18 seara e si mai frig...sunt dif mari de temp desi in per asta n-ar prea trebui...
Se vede ca v-ati distrat fain de Craciun
fetele frumoase
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Ana68 spune:
Salutare fetelor....
Vaz ca sunteti bine...sau cel putin asa am citit eu pe fuguta...noi suntem la servici,adica eu cu Luana,ca e vacanta si dintre bunici mai e unul si ala departe,iar alte rude ajutatoare nu avem...ma gandesc ca poate ii enerveaza Luana bine de tot pe colegii de birou si ne gonesc acasa mai devreme
...dar si maine o luam de la capat...
No,noi suntem bine deocamdata...si va pup si va imbratisez!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Monica, la voi e vara cu nopti racoroase.
Cum v-ati distrat de Craciun, ce bunatatzuri ai facut ?
Noi avem acum, de Anul Nou, mai multe de gatit, ca vom fi multi.
Ana, dar voi, cum ati petrecut de Craciun ?
Inca esti la serviciu sau v-au trimis acasa ? ![]()
Mira, Gabi, Adriana, Mihaela, Gabriella, Laura, Dorina, Esme, Vanina, Mina, voi ce faceti, pe unde sunteti ?
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

mina spune:
Salut fete cucuiete
Aici sunt, am venit aseara de la parinti, azi (incerc sa) mai butonez una alta sa nu intru in noul an cu chestii ne=rezolvate (as vrea eu.....). Mi-am revizuit agenda si vai de capul meu cate chestii restante am dar am zis ca nu m-oi despera tocmai acum. Oricum ma omoara o durere de cap de azi dimineata si slabe sanse sa treaca pana deseara....
Ne-am distrat bine in deplasare, moshu a fost consecvent cu ce si-a dorit fiecare (mai putin eu, dar poate anul viitor mi-s mai cuminte...
Sau poate imi fac singura cadouri ca la varsta mea e cam deplasat s-o mai cred p-asta cu moshu ![]()
In fine, una peste alta ne-am programat cateva zile de stat acasa cu vizigotul, plus anul nou exclusivist, doar eu cu baietii. Sper sa ne iasa....deocamdata sotul mi-i plecat la birou ca "a entervenit ceva...".
Adriana, ce sperietura cred ca ati tras! Bine ca a trecut doar cu atata!
Nina, da, mari sanse sa ma reprofilez.
Ana, greu sportul asta cu puiul la birou...L-am practicat si eu toata vara si in toamna eram buna de camasa de forta cu maneci scurte.
Frumoaselor, va las si ma pun pe muncit (nitel, cat doarme nu spun cine...) si dupa aia trebe sa elaborez meniul de revelion ca l-au cerut baietii spre aprobare....Mofturi, deh!
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Ana68 spune:
Mina....ce sa zic?!Ai mare dreptate cu sportul "cu copilul la birou".E bine ca s-a adeverit pana la urma cum am prevazut,drept pentru care la ora asta suntem acasa.
Partea buna este ca nu mai merg si urmatoarele doua zile,ordin de la sefu'...deci tot raul spre bine.![]()
Nina draga...Craciunul a fost extrem de plictisitor,ne-am mutat de pe un pat pe altul...deci imi venea sa-mi iau campii.Abia mi-am convins gasca sa iesim o ora in 26...si apoi am iesit iarasi sambata,cand am tras si o aventura demna de cronici nescrise,in sensul ca am pierdut-o pe Luana in Mall si pret de un sfert de ora am fost la capatul lumii si eu si Marius,pana am gasit nebunica....era la cofetarie,cu o tanti care ii oferise o prajitura si un suc...stress...Asa ca dupa zile de plictiseala....am trait intens.![]()
No,nu stiu cand mai trec pe aici,asa ca va doresc tot ce-i mai bun si un An Nou cat mai bun pentru fiecare!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anina_n Gabi, te pregatesti deja de masa de Revelion ? Ce ma bucur si eu, ca am scapat de curatenia ce am facut-o inainte de Craciun si nu mai avem decat de gatit pt. urmatoarele zile de sarbatoare ! La mama ne vom aduna cu toti copiii ei, mai putin surioara mea din Dublin, care n-a putut veni acasa, anul acesta de sarbatori. |
Da Nina am facut listutza cu meniul,apoi alta pentru cumparaturi pentru sot
Azi am fost la posta ,caci a sosit un pachet pentru copilasii din Mamaia-sat si astfel am iesit si eu pe zapada si ceva gheata pe afara.
Maine o sa ies din nou caci un mos
intarziat (de posta
nu a sosit inca) si toate coletele vin pe numele meuAzi am facut un salam de biscuiti,maine sa vad ce mai fac .
Am vazut pozicile cu fetele mari si mici

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana68 cand am tras si o aventura demna de cronici nescrise,in sensul ca am pierdut-o pe Luana in Mall si pret de un sfert de ora am fost la capatul lumii si eu si Marius,pana am gasit nebunica....era la cofetarie,cu o tanti care ii oferise o prajitura si un suc...stress...Asa ca dupa zile de plictiseala....am trait intens. No,nu stiu cand mai trec pe aici,asa ca va doresc tot ce-i mai bun si un An Nou cat mai bun pentru fiecare! ![]() |
Ana bey astai sperietura zdravana sa pierzii copilul....

Si daca nu mai intrii
si un an nou cum ti-l doresti dar mai ales cu multa sanatate.Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Mira, multumesc din tot sufletul pentru ace, teste si dulciurile dietetice ! 

Cutia aceea de biscuiti cu diverse sortimente, arata super fain ! Niciodata n-a avut asa ceva, Cristina.
Esti o zana !
Sa iti dea Bunul Dumnezeu sanatate si tot ce iti doresti ! 
Gabi, esti minunata, cum te duci tu, pe zapada si ghetus dupa pachetele copiilor ! 
Ce faceti de Revelion ? Acasa, in familie ?
Vad ca, Mina, la fel, va face Revelionul in 3 cu baietii ei.
Ana, voi ? Tot asa de pe o canapea pe alta ? ![]()
Daca era dupa omu' meu, la fel pateam si eu. Ca dupa el, nu conteaza ca e sarbatoare, e liber si asta inseamna pat si tv. 
Noroc, ca suntem familie numeroasa si eu si el, si ne-am plimbat si s-au mai plimbat si altii pe la noi.
De Revelion, tot asa, cu familia, ba cu a mea, ba cu a lui. ![]()
Doamne, ce sperietura ati tras cu Luana !
Cred ca ti-a stat inima in loc si apoi a luat-o la galop, nu altceva.
De asta mi-e mie cel mai teama cu Kiki, sa nu se piarda, sa nu fie rapita, mai ales de cand cu diabetul ei. Mai bine nu ma gandesc !
Restul fetelor, ce faceti de Revelion ?
Se pare ca si maine mai vin la serviciu, pt. cateva ore. Inca nu stiu sigur.
Acasa la mama au aranjat nepotelele un PC, noroc, ca mai e cel al mamei si mai pot intra de acolo sa va citesc si s ava scriu cateva randuri, si eu.
O zi cat mai faina in continuare si spor la treaba, fetelor !
A....azi-noapte am stat cu mama si Kiki de am facut saratele, pana la ora 2. Seara a sosit fratele meu cu micuta lui si mami a ei si in loc sa facem treaba ne-am pus la despachetat alt rand de cadouri si la povesti... Dar macar, am terminat cu ele, avem timp pt. gatit si povestit, ca revine sora mea mai mare cu fetele, azi, pt. Revelion. ![]()

Nina, mami de

nastasie spune:
si eu pe aici.
ana, ce sperietura.stiti ca va ziceam eu ca razvan e tare fricos in magazine.daca nu ma vede e crima.urla indiferent ca se uita lumea la el.cred ca asta e teama lui cea mai mare:sa nu se piarda.
noi stam acasa.am zis ca anul asta il tinem si pe razvan la artificii ca e mai mare s rezista desi stiu ca dupa aia voi trage sa-si revina cu somnul la programul de gradinita, dar asta e.
acum il astept pe ionut sa vina de la socramea ca l-am lasat acolo pe fi-miu sa facem ceva preparate.nu ne agitam foarte mult ca suntem numai noi.imi pare rau ca nu am mai gasit picioare si urechi sa fac racitura.era primul an cand o faceam eu, dar nu a fost sa fie.
daca nu mai intru va urez un An Nou fericit, cu multa sanatate si impliniri.sa va dea domnul TOT ce va doriti.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan