Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !
Raspunsuri - Pagina 19
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anina_n Gabi, esti minunata, cum te duci tu, pe zapada si ghetus dupa pachetele copiilor ! ![]() Ce faceti de Revelion ? Acasa, in familie ? |
Esti o dragutza si tu ai fi facut la fel

Revelionul...da,acasa cu baietii mei .
am de toate pentru racitura dar nu ma tin "balamalele" sa fac acum.Voi face dupa anul nou.
Azi am stat mai mult in picioare in bucatarie si deja de ceva ore stau lungita si nu-mi revin
Mira
Monica tu ce minuni pregatesti??

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
miraklucker spune:
Nina,deci a ajuns pachetelul.... meritul dulciurilor este al prietenei mele. eu numai am comandat. aici in Elvetia se gasesc foarte putine sortimente, sau nu stiu eu unde sa le caut. Asa mi le aduce ea din Germania. Ma bucur ca le-a nimerit.
Gabi odihneste-te mai lasa treaba. ![]()
Ana off, te cred ce sperietura ati tras. Si eu sunt patita.si nu odata
.
eu nu am mai facut nimic. Nu stiu cand sa le mai fac. si maine lucrez. Niste saratele parca mi-ar fi pofta si un tort de ciocolata ca cel de la Craciun caci am primit comanda de la David. Maine seara mergem cu inca o familie la ....o pizza
, asta ca sa iesim cel putin din casa. apoi la Tv. Barbatu pleaca la ski pe 1 ian cu colegii (a cam devenit traditie) iar in weekend mai vedem ce invartim.
si pentru ca maine e cumpana dintre ani.......
Va dorim ca in anul ce se intrezareste sa aveti timp pentru a va bucura de frumusetea vietii, sa aveti timp pentru clipe de bucurie alaturi de familie , sa aveti aproape prieteni si oameni care va iubesc, si sa fiti sanatosi. Noul an sa va aduca dragostea, armonia, stralucirea si lumina pe care le meritati din plin.
Va pup dragelor
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
monica-elizabet spune:
scorpiutele
fetelor nu am pregatit f multe fiindca mergem la o petrecere la restaurant si abia a doua zi la pranz papam acasa...
cand o sa fie ora 20 aici ne vedem cu romanashii de pe-aici sa ciocnim un paharel cu shampanie la ora de trecere dintre ani...ora ro
daca nu mai intru va pup si va imbeatisez pe toate

La multi ani! sa aveti un an bun cu multe bucurii si multa sanatate

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
gabriella1 spune:
LA MULTI ANI !
SA VA DEA DUMNEZEU UN AN BUN, CU SANATATE, LINISTE ,BUCURII SI IMPLINIRI !

Cu multa dragoste si consideratie,
Gabriela Popa
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
va urez si eu un an nou fericit,cu multe impliniri si realizari si mai ales sanatate!
nina,desi nu am mai scris de mult,din diverse motive,ma bucur pt tine si pt familia ta,pt casuta voastra cea noua,sa o stapaniti sanatosi,si sa ii faceti cristinucai o surioara sau un fratior!si iti multumesc ca ai fost alaturi de mine!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
Anina_n spune:

Eu sunt la serviciu, pana pe la amiaza. Noroc, ca acasa(la mama) mai toate sunt gata. Anul asta n-am gatit nimic acasa la mine, poate la anu'. Desi, eu in fiecare an sunt pe baricade si in ultima zi a anului. Asta e comertul !
Mira, multumesc frumos si prietenei tale ! 
Multumim pentru urare, e foarte frumoasa ! 
Adriana, Monica, Gabriella, Mihaela, multumim pentru urari ! [cheeers]
Sanatate, bucurie, dragoste, armonie, implinire si mult noroc, in anul ce vine si voua ! 
Mihaela, ma bucur ca ne-am cunoscut si pot sa-ti fiu alaturi cu vorbe bune si incurajari. Avem nevoie fiecare din noi de ele. ![]()
Multumesc pentru urari !
Sa te auda Bunul Dumnezeu !
Sa aveti parte numai de lucruri bune si frumoase in 2009 !
Monica, la ora 00:00, voi ciocni un
de sampanie si cu voi in gand si toate scorpiutzele minunate de aici !
La multi ani, fetelor, in caz ca nu ne mai "vedem", azi ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Dodo-pui spune:
Spune anului ce vine,
sa-va aduca numai bine
Si mai spune-i sa iti dea
Tot ce vrea inima ta;
Fericire,sanatate si multi bani...
La anu si la multi ani!

La multi ani!
2009
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
georgi75 spune:
Seara buna scorpiute dragi...
N-am mai intrat de secole pe la voi
... din lipsa de timp
Vreau sa va urez si eu un an nou mai bun plin de impliniri.
Va
dulce 
Ana68 spune:
La multi ani! pentru 2009...sa aveti parte de tot binele din lume si fie ca Noul An sa va aduca si sa va implineasca toate sperantele si visele!Va pup cu drag!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
monica-elizabet spune:
pe toate
AN nou fericit!
La multi ani! multa sanatate si numai bucurii

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.