Scorpiutze dragi *63* Sarbatori minunate !
Raspunsuri - Pagina 20
Dodo-pui spune:
La multi ani!
2009
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
piticutz spune:
LA MULTI ANI, dragi scorpiute, sa va fie viata frumoasa! Multa sanatate voua, copilasilor vostri, familiilor voastre!
An nou fericit!

gabriella1 spune:
La multi ani !!!!!!!!!!!
primiti cu sorcova?
http://www.youtube.com/watch?v=CJ0qoJvq4Z0
La anu' si la multi ani !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Dodo-pui spune:
Horoscop 2009
Pentru Scorpioni anul 2009 nu este unul prea stralucit. Se intrevad deceptii, certuri, tensiuni in viata de cuplu si rasturnari de situatie cu o conotatie nu intotdeauna pozitiva.
Trebuie sa inveti sa fii deschisa la provocari si sa stii sa te concentrezi asupra situatiilor in care esti implicata. Incearca sa stii cand sa-ti oferi ajutorul si cand sa-l primesti fara a te gandi ca cineva te pandeste ca sa obtina favoruri de la tine contra serviciilor oferite.
Recomandat ar fi sa inveti sa fii mai rabdatoare cu cei din jur si sa nu mai cauti motiv de cearta din orice nimic.
Dragoste
Pe plan sentimental, daca lucrurile mergeau bine, se pare ca in 2009 vor lua o intorsatura surprinzatoare cu o conotatie negativa.
Relatia in care esti implicata se poate destrama daca nu inveti sa te adaptezi la cerintele partenerului si la responsabilitatile vietii in doi. Nu reusesti sa te detasezi de libertatea si de independenta pe care le aveai inainte, asta te va face sa nu te poti implica in relatie, insa aminteste-ti ca dragostea exista.
Propune iubitului ca perioada de concediu din vara sa o folositi pentru o escapada romantica in care sa va consolidati relatia. Dupa schimbari si renuntari poate aparea posibilitatea formarii unei familii la care tanjesti de ceva vreme.
Sanatate
Nici starea de sanatate nu este in cea mai buna forma, lipsindu-ti energia si tonusul. Ai mare grija la situatiile ce au un grad de pericol ridicat.
Se intrevede o vatamare destul de grava in 2009, peste care nu iti va fi atat de usor sa treci.
Bani si Cariera
Cel putin pe plan profesional, vei avea parte de succese, dar numai cu conditia sa te integrezi in echipa si sa accepti sfaturi de la persoanele mai experimentate. Trebuie sa stii sa filtrezi proiectele in care sa te implici si sa te concentrezi asupra lucrurilor cu adevarat importante.
Superficialitatile si sarcinile marunte iti vor da inutil batai de cap. Cu banii stai bine, dar invata sa-ti faci un buget pe care sa-l respecti.
Investeste cu cap si nu te arunca atunci cand vine vorba de castiguri fabuloase intr-un timp scurt. Cineva poate profita de naivitatea ta atunci cand vine vorba de finante.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Horoscop 2009 Pentru Scorpioni anul 2009 nu este unul prea stralucit. Se intrevad deceptii, certuri, tensiuni in viata de cuplu si rasturnari de situatie cu o conotatie nu intotdeauna pozitiva. Trebuie sa inveti sa fii deschisa la provocari si sa stii sa te concentrezi asupra situatiilor in care esti implicata. Incearca sa stii cand sa-ti oferi ajutorul si cand sa-l primesti fara a te gandi ca cineva te pandeste ca sa obtina favoruri de la tine contra serviciilor oferite. Recomandat ar fi sa inveti sa fii mai rabdatoare cu cei din jur si sa nu mai cauti motiv de cearta din orice nimic. Dragoste Pe plan sentimental, daca lucrurile mergeau bine, se pare ca in 2009 vor lua o intorsatura surprinzatoare cu o conotatie negativa. Relatia in care esti implicata se poate destrama daca nu inveti sa te adaptezi la cerintele partenerului si la responsabilitatile vietii in doi. Nu reusesti sa te detasezi de libertatea si de independenta pe care le aveai inainte, asta te va face sa nu te poti implica in relatie, insa aminteste-ti ca dragostea exista. Propune iubitului ca perioada de concediu din vara sa o folositi pentru o escapada romantica in care sa va consolidati relatia. Dupa schimbari si renuntari poate aparea posibilitatea formarii unei familii la care tanjesti de ceva vreme. Sanatate Nici starea de sanatate nu este in cea mai buna forma, lipsindu-ti energia si tonusul. Ai mare grija la situatiile ce au un grad de pericol ridicat. Se intrevede o vatamare destul de grava in 2009, peste care nu iti va fi atat de usor sa treci. Bani si Cariera Cel putin pe plan profesional, vei avea parte de succese, dar numai cu conditia sa te integrezi in echipa si sa accepti sfaturi de la persoanele mai experimentate. Trebuie sa stii sa filtrezi proiectele in care sa te implici si sa te concentrezi asupra lucrurilor cu adevarat importante. Superficialitatile si sarcinile marunte iti vor da inutil batai de cap. Cu banii stai bine, dar invata sa-ti faci un buget pe care sa-l respecti. Investeste cu cap si nu te arunca atunci cand vine vorba de castiguri fabuloase intr-un timp scurt. Cineva poate profita de naivitatea ta atunci cand vine vorba de finante. Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu'Bodo Varsta lui BB2-EDY Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |

nu-i bun, ai incurcat zodiile, e fals !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
O zi frumoasa va doresc si numai bine.
Poftiti la
si 
Astrele azi spun:
Te inspiri mult din viata altora si astepti sa vina totul la tine.
Nu e atat de simplu. Ai toate calitatile sa obtii exact ce ai tu nevoie insa e timpul sa actionezi pe cont propriu.
La momentul potrivit, inspiratia iti va fi de mare folos.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mina spune:
Salut frumoaselor!
La multi ani in 2009, sa fie un an mai bun, mai fericit, cu multa sanatate si multa liniste!
Cat despre ce zice zodiacul...nu suntem noi pentru contra si daca vrem putem? eeeeee! O sa fie bine, clar?????
(lasand gluma la o parte, eu chiar am mare nevoie sa fie un an mai bun decat 2008 .... sa ne inchipuim asadar ca doar de noi depinde!)
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
monica-elizabet spune:
scorpiutele
cu siguranta o sa avem un an mai bun ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
miraklucker spune:
buna dragelor...in noul an.
Eu sunt acasa. am fost la servici si am plecat dupa jumatate de ora ca nu aveam ce face. Cei mari au plecat la ski, eu am ramas acasa cu pitica ca e bolnavioara. Are febra de ieri si de azi a inceptu sa-i curga si nasul. A dormit vreo doua ore la pranz, acum i-am pus un film "Pipi lang strupf" ..e fan mare
.
De revelion a fost frumos. Am fost la o pizza cu o prietena si familia ei. La 11 am fost acasa. Ieri barbatu a fost la ski si noi am lenevit toata ziua prin casa. Am facut puzzle si lego cat a fost ziua de lunga.![]()
...mai am restanta un tort de facut, comandat de David.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Anina_n spune:
La multi ani, fete minunate ! Sa vi se implineasca toate dorintele in noul an ! 
As vrea sa mai tina zilele acestea de sarbatoare, ca prea faine sunt si prea repede trec.
Cat despre zodiac, nu conteaza ce spun astrele, daca vrem putem, cum a scris si Mina.
Poftiti la cap. 64 ! 

Moderatorii pot sa inchida acest subiect. 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.