Gravidute si mamici de Constanta (36)
Raspunsuri - Pagina 3
isidora spune:
Of,Angi,eu sper sa -l gasesti ca altfel intru si eu in panica...
Ina,mi se rupe sufletul de tine,de voi....De tigari nu te sinchisi acum...fa-ti damblaua cat poti;daca te-ai lasat o data vei gasi puterea sa o faci si a doua oara si poate pt. ultima data...cine stie...
Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta perioada grea!Sanatate multa lui Gabitu!
ellen79i spune:
si noi un pic pe aici...daca va spun de ce radeti de mine......m-am uitat pe AXN la "Mesaje de dincolo" si cum filmul s-a terminat chiar cand imi era lumea mai draga/ adica imi placea...l-am pus pe sot sa-mi descarce de pe net..si uite asa am aprins si calc asta( sotul tocmai tragea un joc pe laptop-ul lui.....eu am rufe in masina si astept sa termine programul sa le intind) asa ca logic am intrat un pic si pe forum....
Angie nu ai pt ce...ma bucur ca te-am putut ajuta. Noi tot la Rapsodia am facut si petrecerea cand am scos actele...(nunta nu a mai vrut al meu sot acolo ca de...sa mai si schimbam..si o sa o facem la Zorile..am rezervat salonul din Mai).Dar am fost f multumiti si din cauza asta facem si botezul acolo. Eu zic ca o sa fii multumita.
Pupici si nu te agita prea mult...o sa-ti gasesti si inhalatorul...
ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
AngeliquedeS spune:
Bineinteles ca nu l-am gasit. Mi-am lasat copilul adormit si am plecat cu masina la farmacie, mai era cineva la ferestruica dar m-am bagat in fata si am rugat-o pe farmacista sa imi dea un ventolin, a vrut sa imi spuna sa stau la rand dar in clipa in care a ridicat privirea spre mine, m-a vazut in pijamale si-a dat seama ce ii cer si m-a auzit cum respir si a rupt-o la fuga in spate de mi-a adus inhalatorul. Am stat in masina cateva secunde pana mi-am mai reveit si m-am intors acasa, baiatul meu dormea in continuare. E numai vina mea cu ce s-a intamplat in noaptea asta si sunt convinsa ca 80% din criza a fost de la cap, gandul ca nu il am....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mav spune:
neatza!
in primul rand, urez insanatosire grabnica micutilor mucosi! ...parca s-au luat la intrecere... si sebi al meu are nasul infundat... iar antonio haraie de ma sperie... sper sa fie doar stridorul cu care s-a nascut... si sa nu fi racit, ca asta ne-ar mai lipsi... nici nu stiu la care dr sa apelez sa-l vada... ca pe dna dumbrava am sunat-o luni si cica are timp pt noi abia joi
adina, multumesc! sigur ca dau de baut! pt doamne am pregatit un sheridan's... da' tu inca mai alaptezi... asa ca... ce zici de un ceai?
ina... ce sa mai zic, iubita? imi pare rau de tot ca treci prin asa necazuri... sper sa vina cat de repede "vremuri mai bune" si pt voi...
...despre nopti nedormite... hmmmmm... pai eu de prin august n-am mai dormit o noapte intreaga (nici macar de la ora 24 la ora 6)... m-a tinut bb la respect... inca din burta...
angi... bine ca ai trecut de criza...
monica, multumesc! sincer, nici n-am apucat sa vad ce mi-ai trimis... ieri am stat cu bb in brate de la 6 dimineata si pana la ora 21... mai putin 3 ore- cat a dormit linistit- de la 13 la 16....
deja pe seara (cand am sunat dupa costi) am fost la un pas sa clachez... imi venea sa-l trantesc, ca nu mai intelegeam ce are de urla asa rau... si ma ajunsese si oboseala...
...nici azi nu sunt fresh... am alaptat azi noapte -cate 10 minute- la 1, la 3, la 4, la 5, la 6 (asta a fost o masa mai consistenta -a supt 40 de minute)... si de fiecare data... ridica-te si ia-l din patut, pune-l la tzatza, scoate-i aerul, pune-l in patut... ....da' macar... e o noua zi... si desi are dinti, a rasarit soarele....
pt colici- am incercat pana acum: tziztzi, brate, masaj circular pe burtica, pernuta electrica pe burtica, sab simplex, bonnisan, espumisan, ceai anticolici (dat cu lingurita; bb nu stie sa suga la biberon -scuipa tetinele)
...cred ca avem asa mari probleme pt ca bb e lacomel... si inghite mult aer cand suge... chiar acum avem program artistic de scos basinute... il tin pe picioare si cu o mana scriu, cu cealalta masez burtica lui bb....
...jojo, mamacita, sa nu ma cobiti, ca nu vad cum as putea rezista in felul asta inca 5 luni de zile de-acum inainte...
...si in plus, ma simt fffffff vinovata si fata de sebi.... pe care l-am lasat la tv de cand a venit de la gradi (ora17) si pana la 20,30... pt ca efectiv nu m-am putut ocupa de el...
nastasie spune:
neata si de la noi.eu am avut o zi incarcata ieri.am ajuns si prin city la locul de joaca.nu am stat decat 1 ora.plus acasa iar topaiala pe razvan ca la 21 cum a pus capul pe perna sforaia deja.prima data in viata lui ca de fel se frichine cate o ora ca sa adoarma.pana la 7.20 azi dimeata a dormit.sunt o fericita.
imi pare rau sa aud de pitici cu muci.stiti ce mai incerc eu cand tuseste si are muci?tamiflu.mi l-a recomandat pediatra.sunt pastile homeopate si se da(cel putin pentru razvan la 4 ani, nu tiu cum se da daca sunt mai mici)o jumatate de pastila in fiecare seara.sunt ceva mai scumpe(parca 7 lei pastila) dar se merita pentru ca, cu 3-4 pastile injumatatite faceti treaba.la noi a avut efect de fiecare data.
alina, eu te incurajez ca razvan nu a avut colici puternice.1-2-3 crizemaxim.tot cu debridat si sab simplex am scapat.tinem pumnii sa nu dureze mult.la noi a afost cam pana pe la 3 luni parca.
jojo miha, la multi ani si de la noi cu intrziere dar ieri nu am deschis deloc calculatorul.tot ce-ti doresti sa se implineasca.
fug ca am tone iar si ce ma enerveaza ca nu stiu unde sa ma impart.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
jojo_miha spune:
Adina nu avem multi prieteni,insa cei care sunt langa noi sunt langa sufletul meu,pe restul ii numesc cunostinte.
Angi ai mai multa grija cu inhalatorul,mi s-a facut pielea de gaina numai cand am citit nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul tau.
Ina nimeni nu trebuie sa te certe ca fumezi si eu am facut-o in orice moment greu al vietii mele.Cat despre durere,e groaznic sa ne pierdem un parinte la orice varsta.Eu aveam 20 ani cand a murit tatal meu iar el 46,insa 2 ani s-a luptat cu boala si in ultimele luni era un mort viu.Cand a murit normal ca m-a durut insa peste cateva luni am realizat.El a fost navigator si eram invatati cu el plecat,insa stiam ca in cateva luni vine acasa;cand zacea acasa mama si eu ne-am angajat si el stia cand venim si ne incalzea mancarea si ne facea cafeaua,iar cateodata cand ne auzea ne intampina in usa si toata scara mirosea a cafea.Intr-o zi cand veneam de la munca am simtit miros de cafea si intr-un suflet am urcat sus asteptand sa-l gasesc in prag,insa el este la cimtir.Durerea a fost atunci si mai mare,mi-am dat seama ca nu se mai intoarce niciodata.Tatal meu a fost cea mai minunata persoana,cea mai sincera si cel mai cinstit om.Dumnezeu ii vrea pe cei buni,si el este acum cu fata mea.Parintii sunt Sfinti.
Ma duc sa-mi iau inelul de la bijutier si sa cumpar fasole ca am sotul cu pofte,vrea fasole cu ciolan afumat si muraturi.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
mocutza spune:
Intru si eu repede sa las un mesaj pentru MAV.Noi am utilizat water gripe de la pharco (1,5 ml de 3 ori pe zi, aidca mai putin decat indica pe prospect) si in rest SAB simplex. Nu i-au disparut, insa i s-au ameliorat la modul ca avea o singura repriza de plans in 24 de ore si cand o durea burtica f putin, isi freca foarte mult timp piciorusele insa nu mai plangea continuu.Noi am mai avut o problema , medicul cand a constatat ca deja are 2 luni si ea avea colici puternice (cica ar fi trebuit sa mai scada in intensitate la 2 luni)i-am facut coprocultura si i-am gasit e-coli.
Si apropo de tetina noi am schimbat 4 tipuri pana am gasit-o pe cea potrivita, poate incercati sa mai testati.
sanatate la cei bolnaviori.....
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
madaluta spune:
salutare si de la noi!
Creem: la multi ani si sa traiesti cu numele, sa fii sanatosa si fericita mereu!
ina:draga de tine, mi se rupe sufletul cand iti citesc mesajele, dar sa stii k poti scrie si te poti plange aici cat simti tu nevoia. E mult mai bine sa te descarci decat sa te interiorizezi si sa te imbolnavesti.Cat despre fumat...cine se simte fara pata acela sa arunce cu piatra... Eu in nicun caz...
Multa sanatate lui Gabitzu si il rog sa iti inveseleasca el zilele cat de mult poate.
IsidoraMultumesc mult pentru indrumari..
Deocamdata mucii sunt transparenti si aposi, la briana para s-au oprit.Mai vedem pe parcurs cum evoluam...sper sa nu ajungem la febra si la tuse.ieri si azi am mers pe oscilo si nurofen, dar in seara asta vom lua ce mi-ai scris tu.
andreb: cartea aceea parca era in italiana, nu? ai atata rabdare sa o traduci si sa o si scrii aici???bravoo!!
Matei e chiar un copil deosebit si cuminte daca iti permite...
Mamacita:copiii nostri parca se vorbesc de se imbolnavesc de fiecare data concomitent...mama lor de copii....Lasa, lasa, ca se fac ei mari.... vom dormi si noi linistite cate o noapte intrega ...( asta daca ei vor fi acasa, in patul lor si nu prin cine stie ce cluburi dubioase...)
Si legat de cadouri, buna idee mi-ai dat,k desi imi place la nebunie sa fac cumparaturi si mai ales cadouri, cu piticii mei mi-e chiar imposibil. ieri am incercat sa cautam cadouri pt Sf Andrei ca avem destui "ardeiasi" si bineinteles k n-am luat nimic, in afara de 3 masinute pt darius...
Daca stii situri serioase ,ne poti da si noua niste linkuri, ca de ex dc as comanda la quelle sunt convinsa ca mi-ar veni cadourile de Pasti, nu de Craciun...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Adryana_4u spune:
Fetelor, intai si intai multumesc frumos pentru urarile de nunta, va pupic dulce pe toate.
Si apoi - ati sarit repede pe mine cu dermatita aia...eu daca n-am avut treaba cu ea, habar n-am ce si cum si de la ce se face....asa ca tocmai de aia am intrebat...in nici un caz nu sunt o dusa de-aia, cum ai zis tu docdecap, care e in stare sa-si retraga copilul de la scoala daca un copil ar avea sida, de aia stiu ce si cum
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3058605600/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
mocutza spune:
Revin pentru ca intre timp mi-a disparut cheful de treaba.
M-a sunat tati, care e in parc cu piticul, ca pe 5 decembrie pleaca in voiaj.Desi asteptam momentul plecarii deoarece intram si noi ca toata lumea in criza financiara numai din cauza nenorocitului de credit ipotecar , care de la 950 ron anul trecut acuma a ajuns la 1600 ron, acum imi vine rau. Desi a stat 6 luni acasa tot nu am reusit sa ne spunem tot, mai trebuiau multe spuse si facute , parca nu ne-am acordat timp suficient , parca trebuia sa ne straduim mai mult.In fine cred ca majoritatea au aceasta impresie.
Acum o sa raman cu minunea noastra de pitic si cu telefoanele langa perna. O sa ne mutam la tulcea cu tot cu catel si purcel, si imi e tare greu pentru ca desi voi sta la mama tot la mine e mai bine.
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008