Gravidute si mamici de Constanta (36)
Raspunsuri - Pagina 4
isidora spune:
Creem,deci esti Ecaterina? Sa fii sanatoasa si iubita!
Madalina,bilutele se dizolva-pt. Briana daca nu le suge,Ioan le ia asa ca atare de la 6 luni-,in putina apa intr-o cana,pahar plastic,sticla,numai sa nu se atinga de nimic de metal si nici de mana ,degete.Iei apa cu bilutele dizolvate cu seringa de la nurofen eventual, si ii dai direct in gurita.Daca scapi o biluta pe haine ,in mana,pe jos,o arunci si ii dai alta.
JoJOpai da,cica prietenii adevarati in viata ii poti numara pe degetele de la o mana...
Doamne Angi,toate ti se intampla numai tie...
Nastasie,spor la treburi!
Mav,rabdare fara tutun .Cat despre Sebi,poti sa inlocuiesti tv.-ul cu carti de activitati-cele de la teora sunt bune si sunt vreo 5-6 pt. varsta lui,sa coloreze,hasureze..etc,filme alese de tine pe calc.,sa picteze,,sa faca puzzle...Adica sa-i tot dai job-uri mici si dese sa para ca te implici si in viata lui
pe moment.Un truc bun-montessori de altfel-pune-i pe pe tava o gramajoara de orez ,grau si o penseta de a ata +o cana.Spune-i sa prinda cu penseta cate o boaba de orez,grau si sa o puna in cana pana termina gramajoara.Spune-i ca ii dai nota ,premiu,etc.daca reuseste.Ii dezv,atentia,il ajuta la coordonarea mainii,a ochiului,il pregateste pt. scris,il oboseste .Succes!La Isi merge .SAu desene -tot in tava-in malai....dar mi-e de ce-o sa fie pe jos......Sau sa puna apa dintr-un pahar in altul pana reuseste sa nu verse nici o picatura;eventual dintr-un pahar mic intr-unul mai mare si invers.
ina78 spune:
Tot noi....
Ajutati-ma cu un raspuns rapid... La ce boala apar pe corpul bebelusului pete rosiatice, numai pe corp (fara fata, miini, picioare)?
Asta am descoperit acum la Gabi? As vrea sa sun dr la prinz... sa astept?
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
cami_antonia spune:
LA MULTI ANI celor care poarta numele ECATERINA .... SA FIE IUBITE, SANATOASE, CREDINCIOASE SI CU BEBICI SANATOSI ...
ISIDORA TOT ASTEPT POVESTEA TA .... UNDE AI NASCUT???
28+ANTONIA IOANA
Camelia
roxanalucia spune:
fetele... sper sa ajungeti mai multe la intalnire. adica sa fie sanatosi copilasii, sa se faca bine.
o sa stabilesc pentru ora 2, ca sa poate veni si monica. pana acum am 2 invitate sigure, mai astept...
angi, sanatate lui pupi, si tie... cred ca trebuie sa-ti agati un inhalator la gat, sa nu il pierzi. ai mai multa grija, ca acum depinde inca cineva de tine sper ca Pupi sa se faca bine sa puteti veni joi.
ina, nu stiu ce ce cu petele, pot sa fie si de la o lotiune, sau ceva cu care ii dai pe corp... mai bine te duci sa-l vada un dr, ca noi ne putem da doar cu presupusul. multa sanatate lui Gabi. iar tie... multa putere
mocutza... te inteleg perfect. sotul meu e plecat de 3 sapt aproape, si eu as sta la mine acasa, dar e tare pustiu, si ma duc si eu la parintii mei, macar seara am cu cine vorbi. acum sunt mai linistita, ca sotul meu e prin anglia si are semnal, asa ca am putut vb si i-am trimis si poze cu baiatul.. multa putere iti urez, ca si mie
eu am condus ieri masina, mi-am pus semne de incepator... dar a mers un prieten cu mine. acum... trebuie sa plec iar, si singura... imi fac curaj...
roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
bebe Victor
Victor
botez Victor
creem spune:
Buna fetelor,
multumesc de urarile de bine si la multi ani!
Noi suntem racite, Sofia a racit vineri cu debut brusc cu febra, tuse si muci in gat, ca tusea pana voma saracuta. Acum e mai bine, tratamentul doar homeopat si paracetamil in primele zile pentru febra. Acum am luat eu raceala si mi-e ciuda ca nu-mi place starea asta de boala deloc.
N-am avut nicci net ca mi s-a ars placa de retea, mai dureaya pana o s-o reparam, acum scriu de pe laptopul sotului.
Angelique imi pare rau ca ai trecut prin asa o criza...cred ca ai pleccat cu viteza maxima stiindu-l pe bebe singur in casa
Va pup pe toate, nu stiu cand o sa am full acces la net...si nicci la intalniri nu putem venii ca suntem inca racite.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
andicu spune:
Buna seara.
Scriu intr-o mare viteza, sunt pe picior de plecare..saptamana asta e plina de aniversari la noi in familie, deci, mai plecati creanga toata ziua!
Jojo, LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI VIATA FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI! asta pt ieri, cu scuze ca n-am apucat sa intru la timp.
Si La multi ani , Creem!! , sa traiesti cu numele, si numai bine iti doresc!
Multa sanatate puilor bolnaviori si mamicilor!
Angi, m-am speriat si eu cand am citit! bine ca te-ai descurcat la timp! of!
Ina, draga mea, sunt alaturi de tine! imi inchipui ce greu iti e, o sa treaca, cu timpul..de tot, niciodata, dar o sa ramana asa, ca o senzatie de durere in inima atunci cand iti vei aminti!
Noi nu suntem raciti, Slava Domnului ca nu intram in gasca de data asta, dar iar au inceput trezirile de noapte! nu asa rau, doar cere apa sau ma striga, de 2-3 ori/noapte si da "buna dimineata" in jur de 7.00! deci eu nu mai sunt buna de mai nimic pe zi! ata ete..vine, trece...ma gandesc ca luni incep serviciul, sicu asa program de noapte o sa fie beeetoon!
Nu cred ca voi putea ajunge la urmatoarele intalniri din motive de serviciu, decat daca vor fi in week-end, din pacate.
U all .
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
Ontica Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav pt colici- am incercat pana acum: tziztzi, brate, masaj circular pe burtica, pernuta electrica pe burtica, sab simplex, bonnisan, espumisan, ceai anticolici (dat cu lingurita; bb nu stie sa suga la biberon -scuipa tetinele) ...cred ca avem asa mari probleme pt ca bb e lacomel... si inghite mult aer cand suge... chiar acum avem program artistic de scos basinute... il tin pe picioare si cu o mana scriu, cu cealalta masez burtica lui bb.... |
scriu cu teo in bratze asa ca pe scurt, la ea pt colici dadeam colocyntis 5ch, cate 3 granule dizolvate intr-un ml de apa. asta ca vorbeati de homeopate.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
mihaela77O spune:
cand va citesc nazdraveniile,piticilor vostrii,va invidiez,si imi aduc aminte cu nostalgie,de copiii mei cand erau micuti...doamne ce vremuri,mai-mai ca as mai face si eu unul,...,dar nu am cu cine,ca sotul meu nu mai vrea,mai ales datorita problemelor cu mihaita...asa ca revin cu picioarele pe pamant,si va intreb si eu ceva...aveti idee,cunoasteti firme mai mari,care fac sponsorizari?ma bate gandul sa incerc sa depun dosare cu cereri de sponsorizari,pt terapia lui mihaita....am ajuns intr-un punct in care ma simt inutila..,nu imi pot ajuta copilul din cauza banilor......daca aveti vreo idee...va multumesc ca ma ascultati...!
mav,pupici lui sebi,un adevarat frate!si voi parinti curajosi!
angi,ai grija de tine...cum bine mai zicea cineva...baiatul tau depinde de tine!
creem,la multi ani,sa traiesti cu numele!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
docdecap spune:
La multi ani creem de ziua numelui!!
adriana , sper ca nu te-ai suparat pe mine, dar mi s-a parut ca inainte de-a primi informatiile de la noi erai pusa rau de tot pe fapte! nu am vrut sa te judec, dar mi-a fost teama de genul ala de reactii, am lucrat cu cazuri de seropozitivi si am vazut discriminare cat abia poate duce un om...asta pe langa o boala. asa ca scuza-mi reactia daca a fost un pic cam dura.
deci, roxana, daca e 2, ma bag, pot sta pana pe la un 3 juma'. si felicitari pentru soferie!!
snatate multa muciosilor mici! noi am scapat pana acum doar cu o repriza, dar vine iarna si pe la noi...
andicu, pai la turele de noapte nu se poate delega si tati? pe rand, o trezire tu, una el... la mine a functionat: ma uitam la ceas, zic: nu e de foame, tati mergi tu
pupici
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
roxanalucia spune:
bun, deci ramane maine la 2. cam putine inscrise, dar eu ma bucur oricum.
victo nu raceste vad, sa fie intr-un ceas bun, dar vorba lui doc, vine iarna.... eu ii fac poze mereu, cum mai vad o ipostaza noua, ma gandesc la taticul lui, care trebuie sa vada toate evolutia cand vine. pana la urma sta doar 3 luni, asa ca sunt mai lnistita. cu toate ca sarbatorile le facem faca el. si cred ca nu va fi nici ultima data...
si azi alerg, cu diverse probleme administrative. as fi vrut sa ma duc si pe la pitici, sa-l scot putin pe victor la aer, ca soare... vad ca nu prea e. sper sa nu ploua, macar, desi... urata vreme, fetelor.
eu sambata sunt nasica, botez un david-cristian, de 2 luni. sunt persoana importanta :D, si sunt si fara nas...noroc ca vin parintii mei, si parintii lui...sa fie cu mine.
sanatate bolnaviorilor, putere mamicilor si numai bine tuturor!
roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
bebe Victor
Victor
botez Victor