Gravidute si mamici de Constanta (36)
Raspunsuri - Pagina 15
irina81 spune:
La multi ani pt toti Andreii si toate Andreele!
Jojo, multe felicitari!Ai incredere,poate de data asta sarcina va fi fara probleme.Ce ma bucur ca ingrosam randurile de ... mai erau ceva fete gravide,dar n-au mai intrat demult. Nastasie,tu ce faci?
Adina,e o curajoasa prietena ta si e de admirat...si facultate si copii multi si singura...deci se poate!
Mav,m-ai salvat,crezi ca i-ar veni lui Matei? O sa te sun zilele astea.
Angi,si eu am fost multumita de spital.Si vreau sa va spun ca am o prietena care a nascut de 3 ori cu moasa si medicul de garda (asa e ea,nu vrea medic) si n-a avut absolut nicio problema...ba chiar a fost multumita si de asistente.La a treia nastere a facut cezariana si e ok.Asistenta s-a ocupat de toaleta plagii,i-a scos si atele.
De azi am intrat in renovat baia...s-a apucat de dat jos gresia si faianta...e o galagie;as pleca o sapt la munte si cand ma intorc sa gasesc totul gata.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 24+
poze
AngeliquedeS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menuet Si eu am fost multumita la spital si am stat in aceeasi rezerva ca Angi si Eris! |
Hai ca ne inmultim!!! Cred ca are ceva de bine rezerva aceea :))))
Fetelor, baiatul meu doarme de la 1, o fi ceva cu el? Pe bune ca deja sunt ingrijorata. A mai cerut sa suga a supt in somn si a dormit mai departe.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Chryssy spune:
Jadesy cum te simti?Ce i-ai pregatit lu bebe?Ce e?Fata sau baiat?
Eu maine ma duc la Cernavoda la domnul doctor in vizita...sa vedem ce zice.
Jojo felicitari!
De vreo trei zile dorm de nu mai pot...sunt o fericita,m-a lasat domnisoara,nu mai joaca fotbal cu ficatul meu :))
A...La multi ani tuturor ca azi e ziua noastra la gramada :)) al meu barbat s-a apucat de petrecut cu prietenii,au gasit motiv ca e ziua lor
mihaela77O spune:
seara buna si la multi ani,de ziua romanilor!ai eu am nascut ambii copii,in spiatlul mare,si totul a fost ok,ba chiar la mihaita,pana sa imi vina doctorita(lutescu,ea)...mihaita se nascuse..stat intr-o rezerva,totul a fost ok...
astazi de ziua romanilor,mihaita,ca deh si el este roman,nu?,chiar daca unul mai mic,a primit cadou,un reportaj in cuget liber!
,sa aiba si efecte!deci,iata www.cugetliber.ro/1228082400/articol/30867/mihaita-este-prizonier-in-lumea-autistilor/" target="_blank">REPORTAJUL
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
madaluta spune:
salutare si de la noi...
Am fost ocupati in ultimul tip si cu bune si cu rele si de aceea am lipsit de pe-aici. Am avut multi sarbatoriti ieri, + cumparaturi, + meditatii, + copii maraiti. capac ne-a pus darius azinoapte cu febra 39,2...Azi este mai bine, dar tot nu e in apele lui...sper sa nu ii mai creasca din nou febra in noaptea asta k innebunesc..
Jojo: Felicitari pt cele 2 liniute si sa dea dumnezeu sa nu mai ai nicio problema in sarcina asta. Ma bucur mult de tot pentru tine
Andicu: serviciu usor de maine inainte si multi pupici vorbaretului de filip( scrisesm darius, gandindu-ma cat de mult se aseamana..exact astea au fost si primele cuvinte ale lui)
mokika: bine k nu ne-ai uitat si cand ai prins ocazia ne-ai dat vesti despre voi...e bine si asa decat deloc..
Mi-ar fi placut sa ne mai intalnim, dar abia acum am vazut propunerea ta .
Eu chiar am iesit azi cu colegele mele de serviciu care sunt tot in CIC si am lasat copiii acasa cu taticii. A fost extrem de placut si relaxant..
angi:si eu am fost multumita de maternitatea din C-ta ( a nu se confunda maternitatea cu intreg spitalul Judetean), mai ales de apartamentul in care am stat la darius..., dar stii cum e...fiecare are un anumit standard si probabil de aici si restul preferintelor...
E normal ca atunci cand traiesti la un nivel mult peste mediu sa nu te mai multumeasca anumite aspecte si sa alegi confortul sporit...
Am fost zilele astea la Florina(2peu)si i-am dus bonurile pe care le-am strans( in valoare de aprox 45 mil)...
mi-am dat inca o data seama k in afara de sanatatea copiilor mei nu ar trebui sa-mi mai doresc altceva k sa fiu fericita...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
nastasie spune:
fetelor, nici eu nu zic ca nu e bine la spital(maternitate).eu am nascut in 2004 si am stat in rezerva cu un singur pat cu baie proprie.si vorba aia era acu 4 ani.intr-adevar eu am platit 1 mil/noapte.dar eram doar curioasa ce e cu maternitatea particulara.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
docdecap spune:
la multi ani, romanilor!! 90 de ani, o varsta venerabila!
fetelor, sa stiti ca si Madaluta la a doua nastere tot in rezerva aia a fost . o fi ceva cu ea...
vad ca gravidele noi nu ne lasa doar pe noi, mamicile, sa facem pe ciorile aici cu puii. sa stiti ca cand am intrat aici eu tot graviduta eram, si tot as vrea sa mai vina gravidutele cu intrebari si povesti!
am fost azi prin oraselul copiilor, subtire pentru adulti, nepot-miu a fost fericit, el s-a dat cu racheta si a zburat suuuus, si cu corabia piratilor si cu masinutele (alea de se bushesc, cu maica-sa, normal). macar copiilor sa le placa.
va pupic si ma retrag, viata e complexa
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
docdecap spune:
madaluta, , sunt culmea! ieri am facut drumuri la carfur si kaufland numai ca sa stampilez bonurile si mi-a iesit complet din minte sa vin sa ti pe aduc!!
mai, e nashpa tare!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
eris spune:
Salutare fetelor!
La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor, imi cer scuze ca este cu intarziere dar nu am timp sa mai deschid calculatorul.
Bine ati venit fetelor noi, sarcina usoara sa aveti iar nasterea sa fie rapida.
Jojo felicitari,sa fie o sarcina usoara si fara probleme.
Madalutati-am ramas datoare cu niste raspunsuri:eu am fost la nutritionist la Iowemed la Hera Body Center parca se numeste.Tot acolo trebuia sa fac si impachetari si restul dar pretul zic eu ca e destul de mare cam 10.000.000, 8 sedinte.Inainte sa iau decizia daca merg sa fac acolo am vb cu prietena mea a carei matusa are un salon(sa zicem...)undeva la far si aceleasi lucruri le fac la pretul de 4.500.000,11 sedinte. Eu am slabit 4 kg in 10 zile.Imi vin toate hainele de dinainte si sunt super fericita.Mai am de dat jos 3kg
Asa cum a zis si Angi si eu am fost multumita de maternitatea din Cta.Singura mea nemultumire a fost felul cum anestezista s-a purtat cu mine, si cum am mai zis nu am "uitat-o" ba chiar deloc nu am uitat-o.Si fiind anestezie,eu citisem atatea lucruri despre anestezii nereusite,va dati seama ca in momentul in care mi-a gresit anestezia si faptul ca, corpul meu a reactionat destul de urat am INDRAZNIT sa o intreb ce s-a intamplat si mi-a trantit un raspuns "Taci tu ca nu te-am omorat" si altele...Asta e singura mea nemultumire.
Puiul meu creste,e tare nazdravan,ne jucam toata ziua,stie sa faca o multime de lucruri.Imi vine sa-l mananc.Tare mult as vrea sa fie si tati cu noi,dar tot ce face baiatu'vede si tati in poze si filmulete.De o saptamana a inceput sa nu prea doarma noaptea si acum ii curge si nasucul si e si mai rau.Ma chinui tare mult sa-l adorm vrea numai la tas,si plange seara din senin.Ce credeti sa fie oare de vina vreun dintisor care vrea sa iasa?Dna Dumbrava zice ca nu se vede nimic dar atunci ce este cu plansul asta din senin?
Fug ca se trezeste si tre sa fie prezent tasul langa elScuze ca m-am intins asa de mult
Va pupam.
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family